|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 11:43 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Май 14, 2010 12:35 pm |
|
EveneshBL |
|
|
Регистриран на: Пет Май 07, 2010 10:15 pm Мнения: 133 Местоположение: A-M-V.org
|
Pinko написа: Йороичи за момент ми се стори че Мр.3 от ОП и е направил ръкавици от восък - нещо бяло като ръкавици ми се стори че има докато удряше Айзен
Налии и кракът и нещо беше само кости xDDD Чапито не беше кой знае колко вдъхновяващо... искам да видя банкая на Ишин :<
_________________ I'm a little teapot Short and stout Here is my handle Here is my spout.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Май 14, 2010 3:58 pm |
krumisimo |
|
|
|
Мда... Айзен прилича на нещо средно между член на Ку-клукс-клан и гиганстски ходещ кондом... Явно на Кубо вече хич не му се рисува"...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Май 14, 2010 4:11 pm |
|
DiaDora |
|
|
|
Айзен каФ е сладур така хогьокоизиран Крайно време беше и на него да му се случи некоя Кубовщина, щото досега само с перце го галеха...
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Май 14, 2010 8:25 pm |
|
trancer4e4life |
|
|
Регистриран на: Пон Ное 02, 2009 7:20 pm Мнения: 1093 Местоположение: In Eren's basement, watching Isayama write his manga from a distance.
|
Ще цитирам Ичиго: What... the f*ck... is that? Добре, че поне Кубо-сенсей не го е направил истински дзвер. Но след като се хогьокоизира ми е леко смешен. Къде отиде сериозността му? Ау, Йоруичи най-сетне се появи. Каква приятна изненада. Хайде следващият чап да видим банкая на Урахара и котето, плз.
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Сря Май 19, 2010 11:49 pm |
|
Pinko |
|
|
|
http://mangastream.com/read/bleach/93663580/1Сега ще чета. Нищо интересно... освен физономиите на Урухара и Йороичи като се караха забравих това че дадоха Гин също беше добре - та тези 2 неща спасиха чаптъра да не е пълна загуба на страници по-добре да ги дадат за някоя друга манга.
Последна промяна Pinko на Чет Май 20, 2010 12:52 am, променена общо 1 път
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Май 20, 2010 1:43 am |
|
Sharky |
|
|
Регистриран на: Нед Сеп 03, 2006 12:05 am Мнения: 1168 Местоположение: Сливен
|
Що бе, накефи ме момента с Гин Your back is wide open. Ех няма бе, ташак си правя, дай да гледам Айзен. После даже го накара в Hollow да мине. А Урахара как не му пука за нищо и си плещи простотиите . А вие се надявахте банкаи да виждате.. сякаш не си познавате стоката
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|