|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 11:50 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Май 13, 2010 8:11 am |
|
popcorn girl |
|
|
|
Цитат: от `firestarter на Нед Май 09 като знам силата на кубо да прави супер тъпи банкаи на най-яките персонажи х2 на Йоруичи-ми май на Сой фон беше по-тъп,но е трудно да се определи; като че ли Урахара печели време -и той и Ишин дори още не са в шикай/на Ишин дори още не сме виждали шикая, а и както е тръгнало Айзен ще бъде погълнат от хогьоку/
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Май 13, 2010 10:29 am |
|
Pinko |
|
|
|
Прецакаха Айзен няма я готината му коса Вече е някъв презерватив с по-особена форма.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Май 13, 2010 10:57 am |
|
Ice-Man |
|
|
Регистриран на: Нед Сеп 28, 2008 10:44 am Мнения: 5256 Местоположение: Стара Загора/Варна/Албена/Златни пясъци/София
|
Хохохо, добре, добре, доста добре, харесва ми как се движат нещата Като че ли Урахара и приятели изчакват може би хогьоку напълно да погълне Айзен, за да се бият с него на пълна сила. btw не съм сигурен, но май сме виждали шикая на Ишин още когато за 1-ви път разбрахме, че той е шинигами.
_________________ Powered by SFP+ 650 Gold Modular|ASUS Z170-A|Intel i5-6600K| CM Hyper 212 EVO|CORSAIR DDR4 2400MHz 2x4GB| SAPPHIRE R9 380 4GB|SEAGATE 1TB Barracuda| Samsung 850 EVO 250GB|Fractal Design R5 White Window
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Май 13, 2010 2:59 pm |
|
Bloodwed |
|
|
Регистриран на: Пет Окт 28, 2005 12:03 am Мнения: 410 Местоположение: Dark Side, Bulgaria
|
Coup de Grâce написа: Дано да видим банкая на Урахара Дано да видим Шикая на Ишин Иначе Айзен започна да мяза на нещо средно между презерватив и нинджа(и с движенията си го докарва и към двете)... определено задоволителни сили е придобил. Допреди няколко чаптъра беше размотаван наляво-надясно от пръста на Ишин, а сега последния, Урахара и Йоруичи немогат да го пипнат ^ Така както е тръгнало, следващия чаптър очаквам да се появи Tessai (и да размята някое kido level 100++ ) , и в по - следващия Ryuken (Quincy's true powah ).
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Май 13, 2010 11:50 pm |
|
Pinko |
|
|
|
След като толкова се коментира за това 90 ниво кидо определено чакам Тесай да се появи и да накаже Йороичи за момент ми се стори че Мр.3 от ОП и е направил ръкавици от восък - нещо бяло като ръкавици ми се стори че има докато удряше Айзен Бати Урухара и Ишин как знаеха кой какво ще направи без да говорят - много ми хареса този момент.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|