Дата и час: Нед Фев 09, 2025 12:52 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 28 от 50 [ 741 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 50  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: One Piece
МнениеПубликувано на: Пет Май 07, 2010 5:21 pm 
Аватар

За шонени - да, затова и следя само няколко.

МнениеПубликувано на: Пет Май 07, 2010 11:24 pm 
Аватар

Никой неговори за това да става следващия Berserk...

МнениеПубликувано на: Чет Май 13, 2010 12:54 am 
Аватар

http://mangastream.com/read/one_piece/75222014/1

OMG до 9та страница, а толкова много информация ... (15 че ако не и повече глави на Блийч) около 2 нормални ОП глави или почти.

И какво общо има Дадан с кралството и Тенрюбита-та? Май в следващата глава ще видим кой е и какво може Дадан.

Хареса ми - So you want me to live?, репликата която Ейс отправи към Луфи :) Лека полека се навързват нещата :)

Пуу че съм забравих едно от най-готините неща - много готина корица :) Кроки кърти :jester:

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 13, 2010 1:13 am 
Аватар

Може би е късно вече, но не намирам чак толкова информация на пръв поглед. Струва ми се нормален чаптър :roll: Освен тия пиратите да са някои, които съм забравил :roll:

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 13, 2010 1:23 am 
Аватар

Може и на мен да ми се е сторила много, не споря :)

Ха Пандамен е на първа страница на вестника който Кроки чете ... а аз зяпах Кроки, Мр.1 и хипопотамите и даже не го отразих този вестник ... добре че ми го показаха :)

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 13, 2010 11:16 am 
Аватар

Цитат:
The Oricon survey firm reports that the 57th volume of Eiichiro Oda's One Piece pirate manga has sold 2.282 million copies as of May 9 — thus making it the #1 best-selling book since Oricon began posting its book ranking charts in 2008. The volume shipped 10 weeks ago on March 4. The previous record-holder, the 53rd volume from the same manga series, sold 2.280 million copies after 61 weeks.

Shueisha published 3 million copies of the 57th volume in the largest first-printing run ever for any book in Japan, surpassing the 2.9 million copies of J.K. Rowling's Harry Potter and the Order of the Phoenix. The 57th volume sold 1.69 million copies in its first week of sales alone. By the second week, it also became the fastest manga volume to sell 2 million copies on Oricon's charts.

Е, т'ва ако не е надъхващо...

П.П. Това дето ОП щяла да става сериозна манга... Ако искате такава мога да ви препоръчам няколко заглавия, но да товарите един шонен, още повече такъв като ОП с тези очаквания... не е сериозно дето се вика. И аз искам Дораемон да стане по-задълбочен ама ми казаха, че не това била целта.

МнениеПубликувано на: Чет Май 13, 2010 12:10 pm 
Аватар

Тъкмо си мислех, към последните странички на чаптъра, че Ода си дава почивка и с това на последната ме закопа. Явно флашбека не е просто ей така, да покаже детството на Ейс и Луфи. Ще разкрива още от тайните на света, или поне ще има някоя друга подсказка.

За ОП като сейнен -why not? Предпочитам да видя една история, която се променя и развива, отколкото манга, която мангаката не може да завърши, защото се е оплел из чаптърите и вече е загубил престава какво е щял да прави и защо.

Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 13, 2010 12:19 pm 
Аватар

Як чаптър. Чиби Лъфи, Ейс, Сабо къртят. Фен съм вече на Сабо - много ме изкефи как върна репликата на Дадан =)) =)) =))
А за тенриюбито - предполагам в следващия чап ще стане нещо със Сабо (най-вероятно да умре). Ама Лъфи в Саобонди арката не знаеше кои са тия тенриюбита, така че предполагам следващия чап той няма да е замесен в мелето :lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 13, 2010 12:33 pm 
Аватар

Цитат:
За ОП като сейнен -why not? Предпочитам да видя една история, която се променя и развива, отколкото манга, която мангаката не може да завърши, защото се е оплел из чаптърите и вече е загубил престава какво е щял да прави и защо.

Защото не това е идеята. Не искам да влизам в спорове, но цялата тази история ми звучи като дете, което е пораснало и иска любимата му играчка да му е интересна и като възрастен. С това не бих искал да засегна никого. А относно това дали Ода знае на къде му отива мангата мисля, че достатъчно добре говорят рекордните продажби.

МнениеПубликувано на: Чет Май 13, 2010 12:39 pm 
Аватар

Logrus написа:

Това, че е шонен или сейнен, няма нищо общо с това дали авторът ще се оплете с историята или не - за справка - Berserk. One piece няма да си промени концепцията - както си е сега е абсолютен бестселър, да очаквате (ползвам множествено число, защото не се обръщам само към теб Logrus) каквато и да е генерална промяна е наивно. Още повече - при условие, че сте фенове на мангата, не мога да разбера защо постоянно мучите как трябвало да стане по-сериозна. Ако ви се струва твърде детска, сигурно е защото вие сте пораснали и в такъв случай по-добре я дропвайте вместо да страдате, че не отговаря на очакванията ви. Cheers :)
Едит: Nocturno ме е изпреварил

МнениеПубликувано на: Чет Май 13, 2010 12:49 pm 
Аватар

Заради последната арка.
Не помня да съм казвал, че съм искал да бъде сериозна мангата. Не бъркайте едното с другото.. камионче на детето.
Моето мнение е, че след последната арка и най-вече заради всичкото, което отнесе главния ни герой не виждам как мангата може да продължи по старому и за това, както всички тук правим, се опитвам да изкарам теория какво би могло да стане по нататък.
Спорът, доколкото вече го има, не е дали е хубаво или лошо, трябва или не трябва да става сериозна мангата, а теории КАК Ода ще продължи нататък.
Моето мнение е, че така подредена историята, Ода ще я завърши мангата със събирането на екипажа, което предполагам следва, и/или ще я трансформира в по-различна от сегашния стил.

п.п.
Nocturno, надали повечето от нас, пишещите в тази тема, сме пораснали с мангата, макар че сигурно има и не малко такива, по целия свят. Не ме разбирай погрешно - не ми пречи да е несериозен шонен (а тя не е само това) и всички знаем, че накрая Ода-сенсей изненадва всички :lol: ... така че приемете го за "дъвка на ума". Ако не ви се дъвче, оки, няма проблем :)

п.п.п.
бързи сте

Последна промяна Logrus на Чет Май 13, 2010 1:19 pm, променена общо 1 път

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 13, 2010 1:17 pm 
Аватар

По този повод - препоръчвам едно интервю на Урусауа Наоки, което лесно можете да намерите в Youtube, относно това как очакванията на хората не винаги съвпадат с идеята на автора, което разочарова и едните и другите (става дума за 20th Century Boys).

П.П. http://www.youtube.com/watch?v=tCF9dliGIqA

П.П.П. Много добри :) !

Последна промяна Nocturno на Чет Май 13, 2010 1:24 pm, променена общо 1 път

МнениеПубликувано на: Чет Май 13, 2010 1:21 pm 
Аватар

Благодаря за линка, но очаквах точно този разговор да го пропуснем.

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 13, 2010 1:57 pm 
Аватар

Добър завъшек на флашбека (дано да е края...) Лъффи си е корав от малък а Сабо като нахрани Дадан беше ЕПИК. :lol: :lol: next: Дано покажат някакъв флашбек за екипажа, а също се чудя дали не са гледали предаването на маринките нали го излъчваха и съответно реакцията на наще хора...

МнениеПубликувано на: Чет Май 13, 2010 3:21 pm 
Аватар

Супер чап :rocknroll:

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 28 от 50 [ 741 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 50  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]