Дата и час: Съб Мар 01, 2025 12:50 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 5 [ 68 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Link: Akihabara@DEEP [J-drama + Movie]
МнениеПубликувано на: Чет Ное 23, 2006 8:34 am 
Аватар

Такам, понеже от няколко седмици съм вманиaчена в тая именно драма, реших точно нея да представя!! ^^

Изображение

Име: Akihabara@DEEP
Жанр: Екшън, комедия
Епизоди: 11 [complete]
По мангата на Ira Ishida
Link
:

MOVIE:
Akihabara@Deep Movie

DRAMA:
Akihabara@Deep 01
Akihabara@Deep 02
Akihabara@Deep 03
Akihabara@Deep 04
Akihabara@Deep 05
Akihabara@Deep 06
Akihabara@Deep 07
Akihabara@Deep 08
Akihabara@Deep 09
Akihabara@Deep 10
Akihabara@Deep 11
Akihabara@Deep 12

* thanks~u to Karia~chan~u ^.^

Synopsis
:

Akihabara е търговска зона в Токио. Какво може да се намери там ?
Мангa, аниме, видео игри, аниме фигурки ...въобще това е мястото, където се събират маниаците на тази тема, или простичко казано > отакутата (otakus).
Page, Box, Akira, Taiko, Daruma и Izumu са шест отакута, които си бъбрят чрез уебсайт, наречен "Yui's Lifeguard". За нещастие, обаче, собственичката на сайта, Yui, умира от мистериозна смърт. Шестимата решават да се съберат и сформират а "trouble shooter" групичка, която наричат akihabara@DEEP. Така, решават да защитят Акихабара и нейните "жители", а също и да разгадаят мистериозната смърт на Yui.

Забравих да спомена, че всеки от групата е ЕКСПЕРТ в своя собствена област. Пейдж (Page) e лидерът на групата > обаче си има един недостатък > заекването :lol: . Трябва да го чуете като тръгне да се изказва ...сигурно 5 минутки минават, докато разберем какво точно иска да каже :lol: . Бокс-кун (Box-kun) е моят личен фаворит. Само дето имаааа фобия от жени :lol: , затова ги предпочита във формата на куклички. Има богата колекция от anime heroines и освен това е ero game маниак. Таико (Taiko) не може да живее без музика ..и където и да отиде, не се разделя със слушалките си. Дарума (Daruma) е най-възрастният от групата и е маниак на тема cosplay. Притежава доста костюми и не пропуска да ни ги покаже във всеки възможен момент > накои от героите, които ни е демонстрирал: Amuro Ray (GUNDAM), Maetel (Space Symphony Maetel, Galaxy Express 999), Black Jack (Black Jack) и други, няма да ми стигне мястото да изброя всички ^^. И останаха двете мацки > Akira & Izumu. Акира е "побойничката" на групата, притежава "железен" юмрук, на който никой мъж не може да устои . E, може би само един! :lol: . А Izumo е хакерка. Няма нужда да казвам повече :mrgreen:

Ох, да, имаме си и лош ...че къде без лошите. Nakagomi Takeshi > изключително умен и арогантен тип. Освен това е открит GUNDAM фен. Ах, леле ...за фенове на Гъндами (like me) това направо е притегателна сила ..... Освен, че се облича като Char Aznable е и притежател на някои Гъндам модели, като Zaku, например. А, да, притежател е и на небезизвестния мотор на Канеда от AKIRA. Ех, как да не му завиди човек :lol: .

Ами това е, няма да ви казвам, че всичко това взето заедно, прави от това сериалче своеобразна енциклопедия за всеки аниме/манга фен. С две думи > ГЛЕДАЙТЕ ГО!!!!

~ Aerith ~

Последна промяна Aerith на Вто Юли 26, 2011 3:42 pm, променена общо 5 пъти

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Ное 24, 2006 12:08 am 
Аватар

ЩЕ ЩЕ ЩЕ!!! offtopic: Да знаеш като ти прочетох отново обяснението и ме обхвана лудо желание за оаткууу,зарязвам Nobuta wo Produce и го почвам. :twisted: :mrgreen:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Ное 24, 2006 12:15 am 
Аватар

Местоположение: In the land where I am surrounded by cute 18 years old japanese schoolgilrs
Интересна е дорамичката :)
Малко се лигавят персонажите, но пък двете женски отакута са страшни, много са сладки :)
4 ep is next !

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Ное 24, 2006 12:29 am 
Аватар

@ ADeLL: Хващай го за опашката!! :lol:

Цитат:
Малко се лигавят персонажите...

Е, то сериозната игра започва след 6-7 епизод някъде ^^. Но пък е голямо забавление, особено в "базата" > ах, как искам да живея в такава стая ...пълна с фигурки, плакати (да не говорим, че с всеки изминал епизод все нови и нови откривам ....чак и на Fumoffu си имат :lol: ).

Бтв, още ме е страх да си сваля 11 епизод, не искам пък да свършва :(

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Ное 24, 2006 1:25 am 
Аватар

Уаауу при жанър пише екшън ... хаха ... супер ... е определено ще му обърна внимание :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Ное 24, 2006 9:50 am 
Аватар
Henshin!

ахахаха Отаку хънт, ку ку ку ку ку ахахаха, тея са teh злетата, много добро е това :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Ное 24, 2006 4:42 pm 
Аватар

Хахах...тва е супер смях :lol: ....обаче нищо чудно , че в Япония не харесват отакутата....тея са 100% откачалки ...особено онея шашавите в бара дет като видат прислужница и пощракляват :lol:

П.П.щеше да е хубаво ако някой качи епизодите някъде , че от вънка докат сваля епизода и се съмва :roll:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Ное 24, 2006 9:54 pm 
Аватар
Henshin!

Обаче тоя лошия е най-големия, само като го видя без дори да е направил нищо и се пръскам от смях :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Ное 24, 2006 10:18 pm 
Аватар

Хех, да бе, той е голяма скица ...има някакъв много странен глас ...много специфичен и най-важното смешен ...то и физиономията си му е една такава, обаче не е истина колко лолита ...ъъъъ...не такива лолита :lol: ( lollipops имам предвид) излапва ...абе хора, вие на кой епизод сте, да не взема без да искам да ви спойлна нещо, дето не трябва ^^

Иначе и аз страшно много искам да го качим на наш си сървър/тракър, примерно, хем повече хора ще го видят, хем и по-лесно ще си го теглите ..ама с моя мизерен нет :?
Може би ще изчакам Sauron да се върне и ще решим какво да правим :)

Последна промяна Aerith на Съб Ное 25, 2006 1:47 am, променена общо 1 път

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Ное 25, 2006 12:39 am 
Аватар

Ами...Чух добри отзвуци за филмчето...та...Ще ви помоля да го качите в Бг. пространството защото нета ми е доста доволно слаб...Моля ви имайте милост... :( :wink:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Ное 25, 2006 1:46 am 
Аватар

Местоположение: In the land where I am surrounded by cute 18 years old japanese schoolgilrs
Аз съм тук (времменно нямам достъп до мойту си пс) :) Може да го кача/качиме на тракера, вече свалих и 11 еп, просто ще е хубаво някой с реално ИП да се включи, поне като лиичер, че моето е нереално и голям зор става като сийдвам нещо :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Ное 25, 2006 12:42 pm 
Аватар

ами аз мога да се включа ама на части че нямам толкоз място на харда

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Ное 25, 2006 1:35 pm 
Аватар
Masaka?!

Тия ме рацепват... н-н-н.нн.ннннн-няма такива изроди просто. :P

Само прекаленото вживяване е малко cheesy; за отакувците е ясно, но дори и нормалните герои преиграват.

Аз бих сийдвал, но нямам място на харда, тва са 11 серии по ~ 400 мегабайта... Евентуално може на части, една седмица първите три епизода, etc. И без това са дългички, над 40 минути....

ЕДИТ: дайте да ги качваме на порции... тази седмица първите 3 еп-а, и т.н. ^^
ЕДИТ 2: Хубаву, чакаме :Р

Последна промяна Morri D'in на Съб Ное 25, 2006 5:58 pm, променена общо 1 път

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Ное 25, 2006 5:55 pm 
Аватар

Е аз ще ги кача всичките, ще ги задържа може би 2-3 седмици :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Ное 25, 2006 7:13 pm 
Аватар

Свърши :( ....току-що изгледах 11 еп. . Обаче ще има някакъв special епизод, разбрах, ама сигурно чак като излезне DVDто ..

Иначе и аз ще помагам ...ама само с последните епизоди, че другите се наложи да ги изтрия ... :?

Между другото, забравих да спомена, че сериалчето е правено по манга ...обаче как никъде не можах да я намеря, не е истина. :(

И освен това чакаме филм, ама как се дразняяяяя ...няма да е със същите актьори, ами няк'ви измислени, същата работа като с Densha Otoko ...ох, идва ми да им разбия ....(айде да не казвам какво :-))

@ Sauron: Кога смяташ да ги качваш ?

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 5 [ 68 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]