|
Дата и час: Чет Фев 13, 2025 4:20 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Bakuman ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Май 14, 2010 1:33 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=19035_1519329389.png) |
loader |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Съб Ное 17, 2007 1:35 am Мнения: 3675 Местоположение: Oro Jackson
|
85: Мангата на Ашироги е много хубава, ама четете следващия път, за да разберете какво ще стане - на ви малко тийзъри, 3 странички. Аз: Еми ок.
_________________ You heard it too didn't you?... | MyAnimeList The voice of the wind.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Bakuman ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Май 21, 2010 2:03 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=228.jpg) |
Nocturno |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
|
Ха, де! Това не го очаквах. Така като гледам постовете, май никой не го е очзквал ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) . Главният редактор се направи нещо, ама ще храни конкуренцията. Не очаквам да прецакат Ашироги Муто чак дотам. Друг е въпросът, че не виждам какво може да се направи след като най-главният редактор ги отряза.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Bakuman ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Май 21, 2010 3:51 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1699.jpg) |
kuriush |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
Регистриран на: Пет Дек 23, 2005 7:16 pm Мнения: 77 Местоположение: софия
|
Ми той човека не си е довършил изречението. Според мене тва' е просто 'клифхегър' и следващия чаптър ще е нещо в стил :''it's no good but we will put it up and see how will it do/develop .. '' или ще ги върнат за доработка без да прекъснат договора им. Възможно е и да ги 'отрежат' тотално, мисълта ми е че аз поне имам чуството, че следващия чаптер ще видиме развръзката ![:baby:](./images/smilies/baby.gif) .
_________________ "Естествен порок на невежите е да смятат, че
това което не познават не съществува"
-Леон Батиста Албери
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|