|
Дата и час: Нед Фев 02, 2025 4:51 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: D.Gray-Man Публикувано на: Сря Апр 07, 2010 9:51 pm |
Esterion |
|
|
|
зле зле ... каде беше яко и варвеше като хората ... ся мн обаркано стана за 10-на чаптара
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: D.Gray-Man Публикувано на: Чет Юни 03, 2010 4:44 am |
|
DiaDora |
|
|
|
аз както винаги нищо не разбраФ.... тая Хошино е кат баба ти Марта, върви че и разбери настроенията...днес така,утре иначе и те фърля в тотал кво се случва Лошото е ,че ако продължава така и...адиос , беше ми приятно
|
|
|
|
Заглавие: Re: D.Gray-Man Публикувано на: Чет Юни 03, 2010 11:32 am |
|
DiaDora |
|
|
|
най- вече рисунъка... сядам да разглеждам мангата с едно цукалце до мен за всеки случай... Издевателства над вестибуларния ми апарат отвсекъде... Аре на кървища и черва нося, ама на този хаос от точки и линии...
|
|
|
|
Заглавие: Re: D.Gray-Man Публикувано на: Чет Юни 03, 2010 7:42 pm |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
Брат, Алма ше ебе майката на Ю, тва май ни е ясно >< Ален, копеле, пак е натирен в ДЪ УЛТИМЕЙТ ШИТ и телцето му не го слуша, зарад сички жертви дет напраи зарад таз невинност, тия третите ДЕТО ВСЕ ОЩЕ НЕ ЗНАМ КВИ СА, ша мрат и станаха некви чудовища и...WTF? Всичко е, за да може чичката да земе малкото си братче о.О
Обаче най-важното е :
ЛАВИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ <333333333333
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: D.Gray-Man Публикувано на: Съб Юли 31, 2010 10:50 pm |
|
smal |
SFS |
Регистриран на: Съб Юли 18, 2009 5:20 pm Мнения: 733 Местоположение: София
|
Чаптъра беше много добър, доста интересно става@Potassium_nitrate - За този ли поглед говориш ? very scary indeed... ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|