|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 2:45 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: * Naruto * Публикувано на: Пет Апр 30, 2010 9:42 am |
|
SKETCH |
|
|
|
The Good Old Time написа: Защото Шипуден не струва засега пред ИСТИНСКИЯТ НАРУТО - първият сезон(за мене) !!! За съжаление така и ще си остане. Аз продължавам да го гледам просто по навик.
_________________ Убий глупака с мълчание!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: * Naruto * Публикувано на: Пет Апр 30, 2010 10:00 pm |
|
NightShadow |
|
|
|
Belgarion написа: NightShadow написа: Къде се казва че става дума за ки енергия като говорят за чакра ? Никъде директно но то се подразбира от контекста Тоя контекст изглежда съм идиот и не съм загрял
_________________ Човекът в черно бягаше през пустинята, а Стрелецът го следваше.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: * Naruto * Публикувано на: Съб Май 01, 2010 4:47 am |
|
dantemp |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 28, 2006 6:58 pm Мнения: 1414 Местоположение: ама що всички пишат некви глупости в това поле :/
|
Kesshou написа: Човек, който говори толкова въодушевено за Наруто - в случая Uchiha_Raiden - определено не е гледал друго аниме. Аз пък съм гледал около 40-50 анимета, при това повечето от "класиките" и единственото което слагам пред Наруто(заедно със шипууден) е One Piece. Верно е че Шипууден-а тръгна зле с разтягането на локуми и след това с прекаленото много филъри, ама последните две арки за Джирая и Итачи бяха на старото ЖЕСТОКО ниво и ми припомниха защо толкова много го обичам това аниме. Номера е просто да не чакаш всяка седмица новия еп ами да чакаш да ти се събере пълна арка, та да не се дразниш от филъри и липса на екшън в отеделен епизод
|
|
|
Заглавие: Re: * Naruto * Публикувано на: Съб Май 01, 2010 12:02 pm |
|
dripper |
|
|
Регистриран на: Съб Сеп 24, 2005 3:30 pm Мнения: 10614 Местоположение: Варна
|
Всеки с вкусовете си. Не обичам някой да натяква собственото си мнение за конкретно аниме и да убеждава друг, че той е в грешка. Аз примерно от както го зарязах се преродих , но не съм тръгнал да натяквам на всеки фен, че не струва. Който си го харесва - да го зяпа, който не го харесва да бяга в друга тема. Цитат: Какво искаш да кажеш с "преродих" ? Че вече не чакам седмица, за да видя в крайна сметка нищо, че вече не затъпявам след всеки епизод, че спрях да бъда 'мазо'...и прочие. Следиш ми логиката.
|
|
|
Заглавие: Re: * Naruto * Публикувано на: Съб Май 01, 2010 1:28 pm |
|
Ice-Man |
|
|
Регистриран на: Нед Сеп 28, 2008 10:44 am Мнения: 5256 Местоположение: Стара Загора/Варна/Албена/Златни пясъци/София
|
Може би, че си е отворил очите за много по-добри анимета, шедьоври на индустрията, и вече не се ядосва с тази бозица?
_________________ Powered by SFP+ 650 Gold Modular|ASUS Z170-A|Intel i5-6600K| CM Hyper 212 EVO|CORSAIR DDR4 2400MHz 2x4GB| SAPPHIRE R9 380 4GB|SEAGATE 1TB Barracuda| Samsung 850 EVO 250GB|Fractal Design R5 White Window
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: * Naruto * Публикувано на: Съб Май 01, 2010 4:39 pm |
Kesshou |
|
|
Регистриран на: Пет Мар 06, 2009 11:16 pm Мнения: 638 Местоположение: Heaven
|
Точно така. Когато гледах Наруто преди доста време също си мислих, че е добро и може би най-добро, но откакто почти спрях да го гледам, видях че имам къде-къде по-добри анимета!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: * Naruto * Публикувано на: Пон Май 03, 2010 10:13 pm |
Kesshou |
|
|
|
А аз това им харесвам на аниметата - че всичко по една идея... или по-точно, че се следва една цел. И че всички епизоди са свързани помежду си.. а не както в къртууните - всеки епизод е сам за себе си!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: * Naruto * Публикувано на: Вто Май 04, 2010 10:38 am |
Kesshou |
|
|
|
Е да, хубавата им черта на тоя вид (предполагам) е, че не чакаш с нетърпение следващия еп... ПС: Казах предполагам, щото такива не гледам... даже не мога да се сетя за такова аниме в момента
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: * Naruto * Публикувано на: Чет Май 27, 2010 8:17 pm |
|
DiaDora |
|
|
|
Наруто квото беше има много силни моменти... примерно битката на Саске и Наруто на водопада е тотали ЕПИК!! - вс епизоди от арката смъртта на Забуза и Хакку(мн силен епизод) битката на Неджи с оня паяк (еп от таз арка)
|
|
|
|
Заглавие: Re: * Naruto * Публикувано на: Нед Яну 02, 2011 10:28 pm |
|
Rin-chan |
|
|
|
Хехе, анимето, което ме вдъхнови да почна да гледам анимета Започна доста обещаващо, идеята не е никак лоша. Обаче филърите от Shippuuden-а започнаха малко да размиват чара му (макар че в предишната част, историята преди Shippuuden, имаше някои доста добри, като историята със Сора (от последния 9 сезон) Даже в един момент дропнах и мангата, и анимето. Към анимето се върнах, защото чаках да видя битката Итачи vs. Саске и пак започнах да го гледам. Обаче след епичния акр Pain срещу Konoha с тея филъри пак започват да ми убива ентусиазма :х
_________________ "We can't keep living like our own dreams are all that matter" (Edward Elric)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|