|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 9:50 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1 [ 15 мнения ] |
|
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ~New Order Fan Subs~ Публикувано на: Вто Яну 19, 2010 8:46 pm |
|
gl2dn00b |
|
|
Регистриран на: Вто Май 15, 2007 6:16 am Мнения: 911 Местоположение: Beastland
|
Това е група, създадена от фенове на анимета, която има за цел да Ви предостави качествени субтитри за сравнително бързо време, а дали успяваме това Вие ще го кажете. Групата ще се занимава основно с анимета от жанровете: Трилър, Сейнен, Хорор, Драма и подобни. Естествено винаги може да има и изключения... Нашите проекти ще може да намерите на тракерите на Animes-BG, ArenaBG и Zamunda. Ако имате въпроси към екипа/проектите или имате да изразите мнение, може да го направите тук или на нашия сайт. * Web address * Info @ Anime Data BaseNewOrder Subs Ви съобщава, за да няма излишни въпроси, че поради липса на време и голяма доза мързел, когато някой от проектите ни има караоке, той ще бъде изкарван единствено и само във версия 480p, а когато няма в 480p и 720p, изключение от това правило е само Darker than Black: Ryuusei no Gemini.
Последна промяна gl2dn00b на Пон Май 03, 2010 12:30 am, променена общо 6 пъти
|
|
|
Заглавие: Re: ~New Order Fan Subs~ Публикувано на: Пон Май 03, 2010 12:47 am |
|
Ryoka__ |
|
|
|
Айде тука ще се изказвам, че ме мързи да се консултираме. Бантората как ще я оставим уееее?! Ще се довършва няма как! А Vampire Bund-а като си го доизгледам и ми хареса ще си помисля кво ще чиним... Цитат: стига той да не е забравил Ивчо невър форгетс! Щом аз си спомням, че сте се уговорили
|
|
|
Заглавие: Re: ~New Order Fan Subs~ Публикувано на: Пон Май 03, 2010 12:39 pm |
|
IvCHoy |
Souten no mukou |
|
Бе не съм забравил... Ама съм забравил на кого дадох нашата част от проекта... Скоро ще науча де~ ПС: Най~вероватнууу и да са преведени вече~ ^_^
|
|
|
|
Заглавие: Re: ~New Order Fan Subs~ Публикувано на: Пон Май 03, 2010 9:07 pm |
|
SonGoku |
|
|
Регистриран на: Нед Яну 03, 2010 12:35 pm Мнения: 6203 Местоположение: HxH World
|
Ryoka__ написа: Айде тука ще се изказвам, че ме мързи да се консултираме. Бантората как ще я оставим уееее?! Ще се довършва няма как! А Vampire Bund-а като си го доизгледам и ми хареса ще си помисля кво ще чиним... Цитат: стига той да не е забравил Ивчо невър форгетс! Щом аз си спомням, че сте се уговорили Аз бантората ще си я довърша в най-скоро време. За Вампирите съм говорил с един човек и той се съгласи да го допреведе. : )
|
|
|
|
|
|
|
|
Страница 1 от 1 [ 15 мнения ] |
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|