|
Дата и час: Нед Фев 09, 2025 2:10 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Апр 25, 2010 5:38 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=15_1283841889.gif) |
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
![Anime Sekai Kenkyuuin Anime Sekai Kenkyuuin](./images/ranks/sayanmk.gif) |
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
^ lol.. може, да. Но е жалко, че имат хартийка. Щеше да е действително по-готино, ако Лъфи се "прероди" сега и започне да ги събира от Зоро, Нами, Усоп, по реда нататък... Като може към края да изпусне торбата с кокали. Колкото ми е гадно, че не виждам екипажа, толкова ми е кеф, че не виждам кокалите. Та не ми пука само Лъфи и Джимбей да си останат за следващата година.. ;/
Искрено се надявам само предвещанията ви, че мангата ще влезе в по-сериозна фаза да са реални. Щотооо аз съм скептичен поне ;/
По-важно, дайте да ви метна една теория дето спиралата ми пусна: Мория няма да умре. Просто е слаб за шичи -> трябва да стане по-силен -> Вегапънк ще го модне. Вече имат Кума перфектен, набират сила за нагоре. Мория ще стане киборг! И всеки следващ, който бъде победен. Донфламинго ще се грижи за залавянето изглежда. Супер добра теория според мен... в крайна сметка каква полза да го убиват? Нищо не могат да спечелят, откак нямат заместник готов. А Мория не става за новия свят, където трябва да се концентрират маринките в момента. Армията от Кумовци става, но друго си е Кума, който има и плод. Така и ще имат +1 киборг, подчинен напълно на правителството, с плод. Яко...
Дадан няма да ги коментирам... И идеята, че Лъфи и Ейс са се карали като малки... пхх... ;0
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Апр 25, 2010 5:46 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=34184_1242734472.gif) |
Pinko |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
За това че мангата ще е по-сериозна и аз се надявам ама не го виждам, предполагам че Луфи просто ще е по-сериозен и ще мисли при битки и някакви по-напечени ситуации от тук нататък, иначе вярвам ще си е същия идиот ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Просто не мога да си представя ОП без шегите по време на пътуванията им, а за да ги има Луфи трябва да запази/да се върне към наивността си.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Апр 25, 2010 5:54 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=29703_1263648142.jpg) |
NightShadow |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
|
Е то след като видяхме армия от Кума сега и армия от Мориа ли да видим ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ще ми дойде в повече
_________________ Човекът в черно бягаше през пустинята, а Стрелецът го следваше.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Апр 30, 2010 6:50 pm |
Hajutze |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
|
Gatler написа: нов чап >.> има ли нема ли кво стана :3 Тая седмица нема WSJ до колкото знам.
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Май 03, 2010 1:55 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=34184_1242734472.gif) |
Pinko |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
Ха тоя дребния да не би да е бил в екипажа на Ейс ? ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Благодаря ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) +1 ДФ сваляне от мен. Буху поне още 1 глава с флашбек за Лъфи и Ейс или май поне още 2.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|