|
Дата и час: Вто Мар 04, 2025 5:02 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Ное 20, 2006 9:56 pm |
 |
crazykitty |
|
 |
Регистриран на: Нед Окт 01, 2006 2:39 pm Мнения: 1317 Местоположение: In your heart
|
kokoja написа: Цитат: Водолей: фантазьор и мечтател, изцяло откъснат от реалния живот. Никога не връща парите, които дължи, защото веднага ги губи и забравя за тях. Постоянно нарушава обещанията си, не обича да работи. Заговорничи и хвърля кал върху близките си, винаги зад гърба им. Има влечение към грубата гастрономия и вулгарната фантастика, която купува в огромни количества. Прекарва отпуската си в някава дупка, тъй като всичките си пари е похарчил за един от проектите по спасяване на света, които той има в изобилие това дори не е близко до истината
ми единственото вярно тук е за мечтателството, но по-скоро тези мечти се сбъдват, защото водолеите са упорити и имат трудно склоняема воля.другото от написаното са bullshit!
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Сря Ное 22, 2006 2:10 am |
 |
limon4elo |
|
 |
|
Що бе, погледнете телеца:
Цитат: Телец: Дребнав, досаден, подлизурко и доносник. В живота си се ориентира накъдето духне вятъра и изпълнява всички указания на началството. Изкарва се алтруист (а ако е жена - мъченица), а всъщност презира всички, считайки се за център на вселената. Обича богатството: трупа го стриктно и неуморно. Интересно, ще следя за такива качества на телците около мен (а те са много), вкл. и аз, но засега не съм забелязала, освен това за богатството, но него кой ли не го обича. Цитат: Готов е да свали последната риза, но не от себе си, а от ближния.
Така, пазете се като сте около мен, ще ви сваля не само ризата, но и гащите ако ми харесат и въобще няма да се усетите или да забележете липса
Дотук с коментара, наистина един весел хороскоп в който не ти казват колко си велик и колко незаменими качества имаш. Това все пак не зависи от зодията.....
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Истината за зодиите  Публикувано на: Сря Ное 22, 2006 12:47 pm |
 |
Arockalypse |
|
 |
|
Shadowcat написа: Вулгарен, разпуснат, обича бира и солени неща.
Това лошо ли е?
пп За овен става въпрос
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Сря Ное 22, 2006 5:58 pm |
 |
аnоnуmоus24314 |
|
 |
|
Везни: и двете му ръце са леви. Чувство за хумор и честолюбие - в зачатъчно състояние. Никога няма нито пари, нито късмет в любовта, не му върви нито вкъщи, нито на работата. Не може нито да печели, нито да се открои, нито да блесне. Патологически не умее да взема решения, започва да трепери, покрива се с пот и накрая изгубва съзнание, затова всички решения в живота им взимат другите. Обича да се изкарва експерт по изкуствата, често пише сълзливи мемоари.
вече открих истинското си АЗ
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Сря Ное 22, 2006 7:31 pm |
 |
killua |
|
 |
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 3:08 pm Мнения: 371 Местоположение: Sofia
|
InuYasha_F написа:
Факт, като ми чуят зодията и - на десет метра  (много овни бре)
Иначе според мен най-вярно е това за стрелеца. Съдя от три близки стрелчета, просто наистина понякога ти се ще да ги удушиш (Мегс, миличка, ти не си от тях ;р)
Аз отдавна бях чела нещо подобно в Паралели, но не беше чак толкова крайно, беше придружено със смешни картинки и беше безумно точно  (за телеца например беше писано: "Абсолютна стисла. В заведенията си поръчва едно коктейлче и го смуче до сутринта". а пък близнаците бяха нарисувани как се прегръщат и в същото време държаха по един нож зад гърба си. Бе гениално отвсекъде беше)
_________________ Cook it, babe!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Истината за зодиите  Публикувано на: Сря Ное 22, 2006 10:47 pm |
 |
Vlado-san |
|
 |
Регистриран на: Чет Юни 22, 2006 5:01 pm Мнения: 659 Местоположение: В свят на побърканяци
|
_________________ Какво е Вижуал?
pesh написа: еми не знам кво е да си мъж и да се обличаш като жена, иам чуството, че тия момчета ходят и с тампон, но не знам къде си го завират.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Сря Ное 22, 2006 11:01 pm |
 |
killua |
|
 |
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 3:08 pm Мнения: 371 Местоположение: Sofia
|
Абе кротни се малко. Не виждаш ли, че за всички зодии пише глупости? ;р
Но е факт, че скорпионите са от по-страшните зодии дори според нормалните хороскопи (черните скорпиони де)
Тука просто са преувеличили нещата
А начинът, по който реагираш, е показателен, че си скорпион, нали?
_________________ Cook it, babe!
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|