|
Дата и час: Вто Мар 04, 2025 3:53 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие: Re: My Art - Вик : ]  Публикувано на: Нед Апр 18, 2010 12:27 am |
 |
elvenom |
|
 |
Регистриран на: Пон Яну 22, 2007 3:42 pm Мнения: 1042 Местоположение: My own private Imbaland
|
Верно има развитие и прогрес. I like 'em ^^
|
|
 |
|
Заглавие: Re: My Art - Вик : ]  Публикувано на: Сря Апр 21, 2010 8:37 pm |
 |
Chocolate_Cookiee |
|
 |
|
Ето и две мои нови творби Първата се казва пребития трол -  Втората е недовършена .. Рицар и .. ъъ Селянка ( рицаря стана много дървен, ще ме извините) 
|
 |
|
Заглавие: Re: My Art - Вик : ]  Публикувано на: Сря Апр 21, 2010 8:49 pm |
 |
Johnny Cage |
|
 |
Регистриран на: Нед Мар 23, 2008 1:41 pm Мнения: 5065 Местоположение: Sofia
|
Бисквитке,ще бъде идеално ако почнеш да намаляш малко пикселите на снимките, който са много хубави м/у другото
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: My Art - Вик : ]  Публикувано на: Чет Апр 29, 2010 11:46 am |
 |
adonatiel |
|
 |
Регистриран на: Чет Авг 17, 2006 1:16 pm Мнения: 207 Местоположение: ~Silent Hill~
|
Такааа.... Първо - технологичния прогрес ни е дел едно такова нещо наречено скенер - използвай го. Колкото и да са добри рисунките по принцип, снимани с фотоапарат стават разфокусирани, замазани. Да не говорим за страничните неща които се виждат на някой от тях. Второ - анатомията ти куца. Като гледам се мъчиш да я пооправиш - добре. Трето - някой бе споменал, че фигурите ти са статични - вярно е. Но ако оправиш точка две и това ще си дойде лесно на мястото. Четвърто - светлосянка - използвай я. Тя може да стане най-големия ти коз, така че останалите ти недостатъци да не изпъкват толкова. И не се спаружвай от критиката ми - съвсем не съм целяла да ти покажа колко не може да рисуваш, а колко може да напеднеш. От опит знам, че критики от типа "Ми много е хубаво", не помагат. Ganbatte
|
 |
|
Заглавие: Re: My Art - Вик : ]  Публикувано на: Чет Апр 29, 2010 5:31 pm |
 |
Chocolate_Cookiee |
|
 |
|
Благодаря ти.. Не се ''спаружвам'' , дори се радвам, че ми казвате истината ''в очите'' .. Ще се поупражнявам
|
 |
|
Заглавие: Re: My Art - Вик : ]  Публикувано на: Чет Апр 29, 2010 9:47 pm |
 |
TenshiTokage |
|
 |
Регистриран на: Вто Апр 17, 2007 11:44 pm Мнения: 547 Местоположение: In Adona†el`s Hear†
|
Аз имам един малко по-особен въпрос към Сладкиша. Интересно ми е как имаш такива снимки с такова добро качество и детайлност, чак направо има чувството, че е вътре човек, а като си снимаш рисунките и бледи, нефокусирани ... Странно ми е едно такова ... Бтв, поупражнявай се още - поне имаш желание и си инат, а това са две добри комбинаций за художник
|
 |
|
Заглавие: Re: My Art - Вик : ]  Публикувано на: Съб Май 01, 2010 7:14 pm |
 |
petarvladikov |
|
 |
Регистриран на: Чет Май 29, 2008 7:33 pm Мнения: 1827 Местоположение: Пловдив
|
Искам си авторските, аз исмислих гаргите, които се казват Гага ).gif) шегата настрана, доста добри... keep on runnin!
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|