|
Дата и час: Нед Фев 02, 2025 2:49 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Съб Апр 24, 2010 2:20 am |
Hajutze |
|
|
|
Мисля че е време да доизясниме, защото очевадно има една дупка в разбиранята ни за черни и бели страници. Това което ние (предполагам по-голямата част от нас) има на предвид е че има прекалено голямо наличие на елементи без които спокойно може да се мине (например супер голямото Серо или картинката на която ми каза да вида СЛЕДВАЩА СТРАНИЦА за да разбера какво е ГОЛЯМОТО ЧЕРНО ПЕТНО, заемащо ПОЧТИ ЦЯЛАТА СТРАНИЦА).
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Съб Апр 24, 2010 10:48 am |
|
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
Ахахахах Джирая се пречисти защото написа това на гърба на жабата ли? Повече съм съгласен, ако беше казал заради Наруто, че за него е писал, а не за Пейн. Тогава защо не гледаме за всеки един като умира бяла страница? Или поне панелче... Или тяхното "пречистване" не е важно, но понеже тук се е забавил и айде 1 страница по-малко ще нарисуваме и от предните 2-3 половин страница, че гоним срокове... Рисува ги защото "може", май е защото за определения му срок, може само толкова да рисува, т.е. не му стига времето и пребягва към тези моменти. Чакай бееее, церото какъв цвят е на ония? Червен? И да искам, искам СИВО, когато нещо е по-тъмно (в случая червено-черно), се ползва СИВО. Нямаше нужда 2 страници да го гледаме как стреля това... Друг път що не прекъсва с цяла черна страница за да ги пусне или рисува нещо друго за корица... И не разбрах, тогава защо при другите 2 примера, не последваха спомени... И сам го каза, повечето са така, а в началото не бяха = пълната безидейност на автора и не ми се мъчи да го спориш, понеже то се вижда. Ако има какво да нарисува и напише даден автор, то той го прави, а не ми се лигави с 1/2 страница бели или черни панели само през 2 чаптъра. То няма черно и бели чисто черни страници... все някъде има текст. Най-малкото няма да му позволят да го прави постоянно това. Но все пак ти показах няколко страници които практически са такива? Даже едната е само текст и черен фон. И ако не си забелязъл, преди да се заядеш аз писах за "черни страници", а не за "бели", ти намеси тази с 4ката. Но такива страници са просто върха, защото както ти се каза многократно и щом си чел, няма начин да не си видял, мангата е пълна с панели които са или чисто бели или чисто черни, и това е неуспорим факт. И колкото и да ми се мъчиш да го обясняваш, няма как да е на място всичко, просто защото след толкова ползвания се изтърква и се губи ефекта... Както и да е, може да спорим много, но както казах, и както всеки вижда, мангата е пълна с чисто бели и черни панели заемащи 1/2 страница които не всеки път са на място, а и цели такива страници също не липсват.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Съб Апр 24, 2010 3:44 pm |
|
DiaDora |
|
|
|
mangafox изплю доста свестен превод на последния чап. Сега доста от нещата ми се връзват. ..начи Айзен е достигнал лимита на Шинигами, не щото се изчерпал, а щото ще метаморфозира в Бог най-сетне...тенкс ту Хогьокото....Ми да видим, що за Бог ще е Поне засега е убав и безскруполен. А тва Хогьоко изпълнява желанията на който му скимне, ...начи нещо не долюбва Тошко с все желанието му Айзен да стане на парчета
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Вто Май 04, 2010 9:06 pm |
|
Pinko |
|
|
|
Ахаха Урухара е егати дивака - страшно много ми хареса тази глава Благодаря за превода пак имаше 1-2 грешки(правописни) ама пука ти. Много се разочаровах като видях Айзен да отнася с гола ръка Киске, ама после особено финала беше ебахти кефа. Дано Кубо не направи като номера с Хитсугая - да го изкара клонинг или друга супер нова сила на Айзен. Ако не прецака тази глава то Урухара си остава номер 1 засега стабилно. Прекалено малко видяхме от Ишин, а нашия се появи и за 1 глава свърши всичко
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Вто Май 04, 2010 9:37 pm |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
за чаптъра Фолен След всичките глупости, за слабите аранкари, за слабите еспада, за слабите ни герои вайзъри ? Флашбакът с историята на вайзърите беше добър и това е последното хубаво нещо, което тази манга ще ни покаже, най- вероятно. Слаб чаптър според мен и следващите ще бъдат още по-слаби ... до дъното
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|