|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 11:05 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Казанлъшки аниме срещи :) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Мар 24, 2010 11:05 pm |
Xelloss |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Нед Ное 20, 2005 8:57 pm Мнения: 433 Местоположение: Казанлък IQ:It's Over 9000!
|
Усещам как jjvili иска да черпи,а така ме кара и аз да черпя ![:huff:](./images/smilies/huff.gif) .Като цяло нямам против да е неделя,дано и другите драснат нещо. А иначе,сигурно ще доведа още един нов фен(а в краен случай даже двама) ![:wow:](./images/smilies/wow.gif) .Няма нужда да ми благодарите ![:rose:](./images/smilies/rose.gif) xD
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Казанлъшки аниме срещи :) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Апр 10, 2010 11:37 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=39742_1285222339.png) |
lup_garu97 |
|
![](./images/ranks/rank0.gif) |
|
yes ![:rocknroll: :rocknroll:](./images/smilies/rocknroll.gif) nai posle uspqh da si nqpraq reg !!! az sum yoana !!!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Казанлъшки аниме срещи :) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Апр 25, 2010 2:36 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=29430_1264709659.jpg) |
jjvili |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
|
другата седмица да ви се ходи някъде... то аз знам, че ви се ходи, ама дали сте свободни не знам ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ПП: нещо се сетих за пускане на хвърчило, какво ще кажете?
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Казанлъшки аниме срещи :) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Апр 26, 2010 5:48 pm |
Xelloss |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Нед Ное 20, 2005 8:57 pm Мнения: 433 Местоположение: Казанлък IQ:It's Over 9000!
|
Аз пък може да дойда XD Само безплатния вход да е налице
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|