|
Дата и час: Нед Фев 16, 2025 2:07 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Мръднал ли съм? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Фев 07, 2010 1:48 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=34184_1242734472.gif) |
Pinko |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
Епа не - това да се впечатлявате от нещо и да си мятате сийлове и прочие в даскало е нормално в тая възраст , пак по-добре нещо такова или някоя игра отколкото да се занимавате с глупости .
По темата ако след известно време си крещите пак някакви такив нещица и правите пози и други такива - да ненормални сте , тоест ще бъдете . Поне за околните които си нямат идея какво става.
Умишлено казвах Моши , мошкато си вдигах телефона , но това 2-3 пъти след като ми се бе харесал от някое епизодче - май от ОП на Шабонди като се появи Кизару , дотогава не му бях обръщал толкова внимание на тоя израз , просто този път гласа беше готин. Другото беше нани(това само си го помислих) - ам само 1 път понеже какви епизоди гледах не помня , но се ползваше доста често и ми се наби в главата.
Виж като си сваля някой ОСТ или песен препоръчана от приятел или ей така избрана от препоръките тук - може да си я слушам с месеци ако наистина ми хареса , но това е така със всяка песен която ми допадне , не само с японските.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Мръднал ли съм? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Фев 20, 2010 9:26 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=37639_1492892239.jpg) |
trancer4e4life |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Пон Ное 02, 2009 7:20 pm Мнения: 1093 Местоположение: In Eren's basement, watching Isayama write his manga from a distance.
|
Мръднали ли сме? Абсолютно не. Нашите реакции са си напълно нормален изблик на някаква емоция. Така. Аз вчера си седях на компа и четях манга, а сестра ми беше при мен, а майка ми някъде из къщата. И бях в супер настроение и през няколко секунди/минути само виках "Манга! Аниме!" ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) . Искаше ми се да крясна толкова силно, че всичко живо да ме чуе. Мама ме сметна за лееееко луда ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) .
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Мръднал ли съм? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Мар 17, 2010 2:47 am |
FierceLion |
|
![](./images/ranks/rank0.gif) |
|
Пич, не знам как си се престрашил да направиш тая тема ![:kicking:](./images/smilies/kicking.gif) Аз докато гледах Bleach от началото и после ми се наби в главата БАННННННННННКАЙ ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) И някой път в училище си го вика, а другите се чудят какво става... И като тръгнем да се бием със съучениците викам БАННННННННННКАЙ и направо ги пребивам, някой път както си ме бият го викам и почвам ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) Е, това беше преди. Вече няма аниме, което толкова да ми се набие в главата. Все пак не са толкова дъги ![Arrow :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif) Е, напоследък започвам направо цели фрази да си казвам на ум
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Мар 17, 2010 6:39 pm |
dIaMoNdGiRl |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
|
Harada Risa написа: нема страшно не си мръднал! то и аз ве4е съм на ohayoo вместо добро утро и arigatoo вместо благодаря! а от няколко дена насам има нема се изцепя baaka на улицата! ![:crazy2:](./images/smilies/crazy2.gif) Що не! Редовна реплика: Ē, chotto! Няколко съученици ме карат да си правя "японския" ![Idea :idea:](./images/smilies/icon_idea.gif) глас. (100 години по-късно прибавям: どうも! , когато се изложа и съм в процес на себеизбавяне от ситуацията)
Последна промяна dIaMoNdGiRl на Сря Май 22, 2013 11:24 am, променена общо 1 път
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Мръднал ли съм? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Мар 18, 2010 8:31 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=34762_1297262671.jpg) |
flssdd |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
Регистриран на: Чет Юни 18, 2009 1:00 am Мнения: 1746 Местоположение: Bakatown
|
Като изтърся едно "Нанда куря!" и цялата компания пада, особено като докарам и гласа ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) И аз уж го правя за тяхно забавление, а пък следват коментари от рода на "Ти си бахти лудия", "Много си се вманиачил", "Само за тва мислиш" Ама според мен не може да си аниме фен и само тва да гледаш и да не си до някаква степен обсебен dIaMoNdGiRl написа: Така ми се иска да го кажа,но няма да ми се разбере и ще ме мислят за ![:stars: :stars:](./images/smilies/stars.gif) и ще искат да ме ![:bash:](./images/smilies/bash.gif) , а аз ще се ![Mad :x](./images/smilies/icon_mad.gif) Кво ти пука, нали всичките сме мръднали
Последна промяна flssdd на Чет Мар 18, 2010 9:06 pm, променена общо 1 път
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Мръднал ли съм? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Мар 18, 2010 8:52 pm |
dIaMoNdGiRl |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
|
...
Последна промяна dIaMoNdGiRl на Вто Юли 13, 2010 7:09 pm, променена общо 1 път
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|