|
Дата и час: Пон Фев 10, 2025 5:51 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Дек 18, 2006 6:09 pm |
|
Aerith |
|
|
Регистриран на: Сря Сеп 28, 2005 4:13 pm Мнения: 1115 Местоположение: USA
|
Freya написа: Само на мен ли ми се струва или бяха орязали няколко момента от мангата ...
Те да бяха няколко
Ениуей, аз да питам > някой, случайно, дали не знае за коя дата са обявили ОСТ-то ...ровичках, разпитвах ...ама нищо...а повечето саундтраци на аниметата от този сезон вече излезнаха, пък тоя
_________________ 『 t・o・r・n ♥ 』 //♥tumblr♥//♥last.fm♥
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Дек 18, 2006 6:49 pm |
|
crazy_little_crow |
|
|
|
Цитат: дали не знае за коя дата са обявили ОСТ-то
ми той вече излезна или не е ...
Кратката версия на ендинга и пълната на опънинга
Ето линкчета
http://hyperupload.com/download/028ad0b ... n_(TV_Size).mp3.html
Slow
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Дек 18, 2006 7:10 pm |
|
pisulka_sensei |
|
|
Регистриран на: Съб Окт 14, 2006 4:17 pm Мнения: 3049 Местоположение: In Silent Hill, in the Grand Line's TOKYO-3 city... in the 3-4 Oonizuka's classroom...In a coffin.
|
Аа това го по4нах от когато излезе и останах сас отворена уста да зяпам..... исках многоо да ги накалца 6тото мом4етата са многоо '' моми4ета'' ехх израсих поредната си простотия..... Та многоо ме кефи тея като прават такива лиза ----> (Т_Т) ........... А и тя сас реза4ката и като рациска кефи многого кефи хD
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Фев 05, 2007 7:08 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
наистина много добър епизод, анимето рулира отвсекъде. пък накрая на превюто за следващия как Сунако каза : ~Goth~Goth~Loli~Loli~ хаха много смешно го издума
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|