|
Дата и час: Пон Фев 03, 2025 5:45 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Katanagatari (Зима 2010) Публикувано на: Сря Мар 10, 2010 9:58 am |
|
lolikiller |
|
|
Регистриран на: Сря Мар 04, 2009 10:33 am Мнения: 517 Местоположение: postmodern madness
|
lolikiller написа: Ам, между другото Тогаме дали изобщо носи нещо от долу знаех си че има нещо не както трябва в облеклото и
|
|
|
Заглавие: Re: Katanagatari (Зима 2010) Публикувано на: Пон Мар 15, 2010 7:22 pm |
krumisimo |
|
|
|
Докато Шичика е меч и убива хладнокръвно, ще е в състояния да се бие на максимума на възможностите си... В моментът, в който започне да умува над това, че довършва противниците си, той ще стане слаб... А този момент ми се струва, че не е далеч... След като килна "шефката" на храма (което според мен беше излишно) и погледна окървъвената си ръка, може би изпита леко угризение/съжаление... Но пък това Сентоурюу не беле ли малко lame... O_o Нз си колко време е трябвало да си разположи мечовете, било ултимативната защита и накрая Шичика се измъкна като просто си плю на петите... В друг форм един пич направи паралел с Мифуне от SE... И май наистина няма място за сравнение... Той знае как с безразборно разпръснати на бойното поле мечове да срита здраво задника на някого... Както е тръгнало всеки еп. един маниуани ще си го отнася... Маниуаните са 12, а и епизодите са 12... erejnion написа: //Медака е на Нисио??? О.о omgwtf Да, негово е...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Katanagatari (Зима 2010) Публикувано на: Вто Мар 16, 2010 5:41 am |
|
erejnion |
|
|
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
|
krumisimo написа: може би изпита леко угризение/съжаление... по-скоро се зачуди дали не трябва да изпитва... лицето му след това не бе на човек, току що съжалил че е убил някого. иначе, да, Сентоорю бе малко лейм... ама аз си го обясних с това, че тя не се опита да се бие на 100% от умението си. От друга страна, Кютоорюто на Шичика (не помним как бе точно името) би трябвало принципно да е по-добро от Сентоорюто, защото Кютоорюто не използва катана --съответно сентоорюто няма от къде да вземе катана. Затова не разбрах защо тя толкова убедено твърдеше, че Кютоорюто няма шанс. а за Медака...
|
|
|
Заглавие: Re: Katanagatari (Зима 2010) Публикувано на: Сря Мар 17, 2010 12:39 am |
krumisimo |
|
|
|
erejnion написа: по-скоро се зачуди дали не трябва да изпитва... лицето му след това не бе на човек, току що съжалил че е убил някого. Бе мисля, че си изпита нещо... Просто тепърва ще се научава що е емоция и как да я изразява и показва външно... SN: Плотът в Медака малко куца, но арта (нз защо) много ме кефи... А и Медака-чан -
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Katanagatari (Зима 2010) Публикувано на: Пон Апр 19, 2010 10:02 am |
|
erejnion |
|
|
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
|
съмнявам се, Нисиоисин е такъв писател, че спокойно да я пропусне без никакви угризения на съвестта. иначе... втф. тази сестра е доста по-плашеща от когото и да е друг в това аниме edit: по дяволите, искам ОСТа най-сетне
|
|
|
Заглавие: Re: Katanagatari (Зима 2010) Публикувано на: Пон Апр 19, 2010 5:29 pm |
ExcHyper2 |
|
|
Регистриран на: Вто Мар 11, 2008 7:48 pm Мнения: 4585 Местоположение: By The Wall
|
What the fuck was this? Raised eyebrows - you bet your lying ass. Чувствам се излъган. Чаках битката с Хакухей, а тея ми пробутаха овцата не с Шаринган, ми направо с Ринненган си беше (allows the use of all Ninpou). Мразя я още повече, поради факта, че екслодираше от самочувствие. Родила се там с haxx очите си и copy-past-a, а наще се мъчили с години да си научат техниките. Надявам се да умре в адски мъки и да й изкарат червата през всички възможни дупки на тялото! Направо ми иде да го дропна заради тея неверни превюта, ама анимето е прекалено добро. И все пак оценката му спадна с 1,2,3 ...8 единици за тая гавра.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Katanagatari (Зима 2010) Публикувано на: Съб Апр 24, 2010 1:06 pm |
krumisimo |
|
|
|
loader написа: My eyebrows were raised, indeed Сестра му има шаринган! You got that right... Вече знам кого да запиша за следващия колизеум... Сестрата е pure evil... Няма да се учудя така да го извъртят накрая, че Шичика да трябва да се бие с нея в ролята й на финален бос... Щом Шичика и Тогаме толкова подробно на думи разискваха битката със Саби - значи ще си останем с пръст в уста и въобще няма да я видим... :/ Да им се не види, че само ни зарибиха с миналото превю...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|