Дата и час: Пон Фев 24, 2025 4:39 pm

Страница 2 от 2 [ 22 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Искаме Rain (Jung Ji-Hoon) да изнесе концерт в България!
МнениеПубликувано на: Нед Мар 14, 2010 5:12 am 
Аватар

Добре де, щом толкова искате, ще го напиша това писмо. :lol: Само че малко не ми е ясно как точно трябва да е.
Тоест на ръка написано или на компютъра направо?
А и ако е писмено, то за съжаление нямаме скенер, така че това е друг проблем. И хем трябва да видя какво точно искате да се пише в него.

Така..... Само да ви кажа причините, поради които все още силно ме съмнява за идеята.
Значи аз не съм му почитател. Аз си оставам засега верен на J-музиката. Не че пречи де. Да знаете просто. :wink:

Другото, което е, че ако дойде, то за изнасяне на концерт, няма подходящо съоръжение. В България все още няма такова. Все пак вие като фенки, ще ви е гот да сте в някоя хубава зала или стадион и да се кефите на неговия концерт.

Следващо - бройката фенове. По принцип, айде ако се съберат 1000 човека (в най-добрия случай), то как ще си избие човека парите за правенето на концерта? Най-много да си останете с гостуването му в Слави. Ако Слави го направи де.... Въобще парите тук въртят нещата. И той като звезда ще се интересува от същото.

И последното, което zdzdz обобщи, че k-попа не е популярен. След като в Европа не са правили концерти разни азиатски звезди, а там има със сигурност по-голямо количесто фенове от тук. И ако и те не са правили същото като вас, ей ма на.... :lol: А след като в Европа не е имало, как се очаква тук в нашата държавица да пристигне някой като Rain?!

И друго, което сега ми изскочи в ума - той може да дойде, но не е сигурно дали това ще отвори път за други групи. Ние не представляваме огромен пазар, за който би си струвало. Иначе ще е страхотно, ако и други дойдат, най-вече J-групи. :thumbsup:

Та това имах предвид. Реално поглеждане на нещата. :)

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 17, 2010 9:17 pm 
Аватар

Rain and Joonie bbs :( Съкровищата ми да дойдат в България = biggest dream in my life. Подкрепям ви с три ръце и четири крака, army of fangirls unite! 8')

МнениеПубликувано на: Нед Апр 18, 2010 10:59 pm 
Аватар

Подкрепям, подкрепям, подкрепям!!! 100% ЗА!!! Сядам да мисля писмото :mrgreen:

МнениеПубликувано на: Пон Апр 19, 2010 12:36 am 
Аватар

Хич не ми хареса като пее, може би щото танцува и беше задъхан ама да остави танцуването на тея около него, че да мога да го чуя да пее не да диша в микрофона. Дайте връзка към някой филм със субтитри да го видя като актьор че ми е интересно, пък и се каня от доста време да гледам корейско сериалче или филм поне.

Кажете какво трябва да е това писмо че да напиша 1, щом има хора които ги кефи няма лошо да дойде, дано :)

Ако не се лъжа имаше сайт в който се гласуваше за това кой искаш да дойде в страната ти и имаше няколко етапа които изискваха определен брой гласове.

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 25, 2010 8:23 pm 
Аватар

Аз също давам моето огромно "ЗА" Rain да дойде тук! :mrgreen: Досега съм изгледала единствено Full House с него и съм чула само една негова песен, но определено ме кефи много! ']

Така че подкрепям с всичко възможно! ^o^

И... дори се чудех дали случайно не могат да се изнамерят имейли на Rain, Kat-tun и т.н., на които феновете да им пишат? :roll:

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 25, 2010 9:19 pm 
Аватар
Модератор

Най-лесно е да се пише на BBS в сайтовете им.

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 13, 2010 10:15 pm 
Аватар

:wow: Има-няма 100 човека ще се съберем, ако дойде,което си е голям срам за Рейн !!! :pokey:

もし誰かがあなたに愛していると言ったとしてもそれは信じてはいけない。なぜならば真実の愛とは語られるものではなく証明されるべきもの だからだ。[color=#400000][/color]
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 2 от 2 [ 22 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2