|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 7:07 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Durarara!! (зима 2010) Публикувано на: Нед Апр 18, 2010 6:47 pm |
krumisimo |
|
|
|
Сега пък т келтската го извъртяха и към други митологии... :О
Изая ще вземе да направи меле между жълти и доларети, за да пробуди кратуната на Серти...
По въпроса за слашърите ще се въздържам от коментар, защото в момента съм неимоверно наспойлен субект... :Д
Последна промяна krumisimo на Нед Апр 18, 2010 11:03 pm, променена общо 1 път
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Durarara!! (зима 2010) Публикувано на: Пон Апр 19, 2010 1:50 pm |
|
bloodsongg |
|
|
Регистриран на: Сря Окт 24, 2007 3:02 am Мнения: 1981 Местоположение: In the long episode
|
Защо целта им е да придадът по сладък цвят на Селти ? Това дори и да пренебрегна потенциала му да стане някъв изродски екшън с всичките тея бойни персонажи, ще трябва да се смени атмосферата на такава която да отговаря повече на тях, то просто ще си остане един жалък проект фокусирайки се в/у тъпите лапета. Тук изобщо не се различава от средностатическия японец и за това повечето смятат, че гласа на Селти си бил на място... на място чушки. Защото, ако нямаше глас, цялата й визия и излъчване щеше да е напълно различна от каквато е сега, следователно, промяна в персонажите, която води до промяна и в плота и сюжета. Сега както са нещата много добре виждам защо ви харесва анимето. Героите ако щат и в най простата стереотипна обстановка да ги поставят, с учинически униформи и разголени деколтета, разгонени за бог знае каква причина, на вас пак ще ви правят полужително впечатление. Причината за това е напълно ясна - харесват ви въпросните персонажи такива каквито са в момента. За това и в контейнер за боклук да ги тикнат, пак ше ви е интересно, защото такова е мнението за един типичен отакувец, а псевдотата не падат по далече от дървото като гледам. Дори и да са с различна народност. И тук е момента да си припомня, че някой беше споменал, че анимето е за по младата аудитория, да речем 13-18 години. После се оказа, че човека няма право да осъжда личните предпочитания на всички останали - съгласен съм, това е така. Но има един принцип в/у който вашите родители са ви възпитавали и са ви правели забележки - "недей прави това, недей прави онова, да не си на 8", сега верно е, че всеки си отговаря за него си, обаче тези неща мисля, че са общи за всички. И с това искам да кажа, че ако погледна т'ва аниме от такава гледна точка, то ми изглежда напълно за такава възрастова граница. Гледат персонажите да са най-сладките за да може всички да им се ослажда и сладникавата атмосфера. За това Селти има спукано сею. Жалката работа която спомена djhot е, че сигурно ние не схващаме брилятния смисъл който допринася това аниме или просто се чудим как по дяволите споделят един и същ автор с Баккано. Защото ги опреличават по стил нарочно, само и само да направят поредната рекламация, но всъщност това е детска история за мен. Срещал съм я под път и над път до сега и съм се смял с глас на такива. И тук мога се подхилквам на много рядки моменти, но просто не го намирам толкова интересно за да не го хейтя с всяка изминала мисъл за него. Анри е слашъра - показаха й косата за бога. И все още се чудят кой може да е... все едно гледам Наруто и неговите завършващи сцени изпълнени със "съспенс". Изая си е мега манипулаторчето, който е и единствения със здрав разум в цялата схема. За друга загадка в него не се сещам. Ще си остане същото до края. Ама колко сериозен изглежда човек, когато не слага емотки трябва да спра да мисля : Х
|
|
|
Заглавие: Re: Durarara!! (зима 2010) Публикувано на: Сря Апр 21, 2010 3:41 pm |
|
velush |
|
|
|
bloodsongg, поредният ти пост "На мен не ми харесва...а на вас щом ви харесва значи сте пълни идиоти...". Е, щом в твоите очи съм идиот, това едва ли не, ме издига в собствените ми очи. Гласът на Селти ме кефи точно заради пълното противоречие с първоначалното впечатление за нея. Откъде си сигурен, че образът и в книгата не е точно такъв? Сеюто е страхотно и играе страхотно...вярно е, че може да е грешен избор (спрямо твоите вкусове), но жената си играе перфектно и точно според инструкциите на режисьора... Като не те кефи, репчи се на режисьора и на продуцента, а не на актрисата, която си е абсолютна професионалистка и не заслужава твоите rant-ове. Е, ако ТИ беше правил адаптацията, Селти щеше да е заколила полувин Токио, а другата щяха да са и сексуални роби...адски оригинално... Това не мога да ви схвана. Защо не може да приемете един относително нормален (но все пак шантав ) сюжет, в който няма непрестанни ексцесии и изродщини? Защо от всяко заглавие очаквате да е Shigurui и нагоре? В интерес на истината във втората си част анимето нещо не ме кефи...ама ще видим...има още доста епизоди...
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Durarara!! (зима 2010) Публикувано на: Нед Апр 25, 2010 4:13 pm |
|
erejnion |
|
|
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
|
Та значи слашърите са много... интересно... И, колкото и да ми е странно да го казвам, интересно ми е каква ще е реакцията на Микадо след това последното нападение над Анри. И коя ли ще е войната на Изая? three way between dollars, slashers and yellow scarves? И определено имаме още да разбираме за Анри, някакви твърде безучастни физиономии вади тя. Но честно казано... Действието всъщност се развива бързо, колкото и темпото да не прави впечатление. Всеки няколко епизода успяват да променят значително ситуацията... А, и, по дяволите това е последния еп от сегашния преводач за Еклиптик-БСС
|
|
|
Заглавие: Re: Durarara!! (зима 2010) Публикувано на: Нед Апр 25, 2010 5:41 pm |
|
Thaumaturgist |
|
|
Регистриран на: Пет Сеп 29, 2006 3:53 pm Мнения: 7578 Местоположение: В разпадащата се аура на БДЖ
|
Груб епизод. Реално историята хич не мръдна, но я показаха от много интересен ъгъл. И Сайка проговори, а? Интересно стана, толкова интересно, че Изая, Микадо и Селти спряха за момент да пишат, когато Сайка повтаряше името на "бармана". Следващият епизод ще е повече от интересен, защото ще проследим още повече за Слашъра. А "генерала", лидерът на жълтите, който е дал изричната заповед да не се влиза в конфликт с Изая, пък ако не е Кида, то просто няма кой да е.
|
|
|
Заглавие: Re: Durarara!! (зима 2010) Публикувано на: Пон Апр 26, 2010 9:18 pm |
|
Kudrokoska |
|
|
Регистриран на: Съб Дек 23, 2006 4:06 pm Мнения: 3358 Местоположение: София
|
Изгледах последните 3 епа наведнъж - от OP и ED не съм очарована, прекалено съм влюбена в Trust me, за да оценя друга песен скоро xD Историята - well, it's ok ^^ Определено всичко води към извода, че Кида е бил шефче на жълтите и сигурно се е махнал заради тая в болницата, която е пострадала заради него or sth like that ^^ Селти и Шинра са uber сладки, а баща му е .. освен леко смахнат, явно и има некви тъмни планчета, хм.. дано му дадат лицето по някое време ^^
|
|
|
|
Заглавие: Re: Durarara!! (зима 2010) Публикувано на: Вто Апр 27, 2010 5:46 pm |
|
bloodsongg |
|
|
Регистриран на: Сря Окт 24, 2007 3:02 am Мнения: 1981 Местоположение: In the long episode
|
хахахах Изглежда, че някои изказвания просто не могат да достигнат в полезрението на хората, понеже са слепи като къртици. И после как да не каже човек, че не мислите като говорите ? Първо на първо, изобщо не очаквам второ,трето,четвърто,петорно! шигуруй, понеже него дори не съм го и гледал Понеже искам една помия да ми е по интересна, не значи, че очаквам същия сюжет от всяко второ аниме бре. Второ на второ, забележката ми не е към сеюто (дори не знам как успя да си нагодиш думите ми така...), а точно към самата идея, тоя полтъргайст да има е баси изнежения глас. Ама то виж ли, че самата идея е в героите. Всеки се радва на пародийни и просташки анимета в крайна сметка (ако тва намекваш, че "ние" не умеем), но на такива анимета как да се радва човек, като са манджа с грозде. Слагаш столицата на Япония на предна страница, последвана от няколко опасни банди, за които още не се знае всичко, което могат да предложат. Имаш си и бойните персонажи с някакви измислени сили и последното нещо което ти трябва е..... тъпотия ?! Това е като някъв ипотентен Камина бе... баси пародията. За новия епизод, ще споделя мнението на Wind Falcon. Не смятах, че и такава тъпа идея, като интервю на героите, ще им хрумне... абсолютно безинтересно. И за последно, не мислих, че съм обиждал някой лично, но ако сте толкова емоционални на тая тема, да вземем да отнемем правото на хората да коментират по форумите, понеже не са били на едно и също мнение. (нещо което тук се обсъди вече 9999999 пъти и някой пак смята, че е наблегнато достатъчно)
|
|
|
Заглавие: Re: Durarara!! (зима 2010) Публикувано на: Вто Апр 27, 2010 6:57 pm |
|
Thaumaturgist |
|
|
Регистриран на: Пет Сеп 29, 2006 3:53 pm Мнения: 7578 Местоположение: В разпадащата се аура на БДЖ
|
bloodsongg написа: хахахах Изглежда, че някои изказвания просто не могат да достигнат в полезрението на хората, понеже са слепи като къртици. И после как да не каже човек, че не мислите като говорите ? Могат, стига да не са 50 000 думи
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|