Маи Ода за първи път рисува Тиич в пълната му сила (ако теорията ми е верна).Преди си мислех че сега започва да събира сили,а той привършвал ,и май ги менка кат парцалки.
Заглавие: Re: One Piece
Публикувано на: Съб Апр 17, 2010 10:49 am
trigun
Регистриран на: Сря Апр 11, 2007 4:56 pm Мнения: 1900 Местоположение: The World Of Darkness(на село :lol: )
Охоо, интригата се заплита! Интересно кой ли е тоя, дето е по-голям и от маринките (то половината народ в тая манга е по-голям от тях в един или друг смисъл, ама айде от мен да мине ).
интересното в уан пиис е че нито маринките са лоши нито пиратите е имат си черни увцъе ( XD ) но като цяло и двете страни си имат свойте идеали аз виждам като най-главно зло в историята тва правителство, въпреки че до сега тяхните мотиви не са ни показани
мисля че е време да съберат екипажа на луфи пак, 3 арки се минаха предполагам че първи ще е санджи XD иванков мноо ще му се зарадва ( само си представям ако го превърне в жена и стане лесбийка XD )
онези 5 дядки да , те ще са ...защото тенрьобитутата са мн зле и не се занимават с управление...а те тези старци ги даваха с едни мечове а-у сигурно и те ще са мега яки...
Незнам, защо но имам чувстово, че сега Лъфи като се свести и осъзнае цялостната картинка на нещата, ще се откаже от всичките приказки за Pirate King. Що пък не Лъфи да тръгне отмъщение да търси?
Тъпото с тая идваща почивка е че сигурно тази глава няма да покаже нищо ново - суперновите или евентуално някои от екипажа на Лъфи или да загатне нещо за тях. Вероятно ще е пак около Лъфи, Боа, Иванков и Лау - надявам се само да не е как всички стоят на Амазон лили и лекуват Лъфи. Не че предпочитам да ги напада някой и да се бият де, не че и останаха много варианти - искам екипажа да дадат или как евентуално някой от тях е наблизо или до Лъфи или до кораба им, тоест до Рей-сан.
Дано да греша и да не трябва да чакаме да минава почивката за ново действие, но все си мисля че и тази глава ще е за последиците от войната.
Аз си мисля, че е в стила на Ода преди някаква почивка - чапа да е някакъв зарибителен, за да ни кара с нетърпение да чакаме следващия. Затова си мисля, че няма да посредствен чап, а интересен - но ще разберем когато излезе.
Заглавие: Re: One Piece
Публикувано на: Сря Апр 21, 2010 3:57 pm
mad73
Регистриран на: Пет Мар 17, 2006 5:38 pm Мнения: 932 Местоположение: Велико Търново
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 102 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения