КАК ТАКА НЕ ЗНАЕШ ИМЕТО НА SAILOR MOON?!Нали съм ти го казвала! Дори ти го показах под рисунката ми в тетрадката преди два дена!А и нали си гледала анимето!Слушай като ти говоря такива неща.
Стига си ми се карала де!
ЗАБРАВЯМ! И то доста неща,не само за ...!Такава съм си !:mrgreen: Всъщност не си спомням да съм го чувала това име по анимето като го гледах...
Да не би се споменава в по късните епизоди?
Хм ... ми анимето си го бива, признавам- когато бях по- малка и аз гогледах и то редовно( винаги събота и неделя изнудвах майка ми, баща ми и брат ми да го гледаме ) но сега нямам си като го гледам, не ми допада толкова много ... можеби заради самото качество .. ако го пооправят, може пак да стане бум в анимацията ) (спомням си че бях накарала майка ми да ми купи даже и чанта със Сейлар мун ops: )
Sorry, но ако някой знае от къде да си сваля "Theme Opening" немската версия от RTL II...
даваха Sailor Moon и по "Сат 1" всяка сутрин от 10 часа.
Преди него имаше нещо друго от подобен стил, но само с една жена...
трансформираше пак с помоща на някакъв предмет, роза или нещо такова...
ако някой е гледал "Сат 1" преди 5-6 години...
и стига да помни - да каже името за да го потърся!!!
_________________ The God of The Northern Winds
Заглавие:
Публикувано на: Чет Яну 11, 2007 3:38 pm
AsTa_SaN
[color=red]лелеееееее това аниме много ме кефи!!!! като по малка започнах да го глидан и от тогава много си го заобичах благодарение на sailor moon сега сам такав манга фен [/color]
_________________ the moonlight carries the message of love
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 39 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения