|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 8:53 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Апр 14, 2010 9:51 pm |
Hajutze |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
|
Приятен чаптър, но нищо съществено дет не стана (до последната страница). Все пак трябва да има няколко такива преходни ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) .
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Апр 14, 2010 10:11 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=15_1283841889.gif) |
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
![Anime Sekai Kenkyuuin Anime Sekai Kenkyuuin](./images/ranks/sayanmk.gif) |
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Хм. Тъпо ми е с тия новите, че са били на плюнка разстояние и са ми правят уайз-есс коментари... Сенгоку МНОГО ме изкефи как е нарисуван тука. Видя се, че е мъж най-сетне деа, с тая униформа дървена малко.. Ясно ми стана, че Мр.2 ще да е спасен от Черния по един или друг начин.. заради ужаса който е предизвикал той. Черния си е черен, доста скапанярско действие, евала. Сенгоку се видя, че все пак може би е пич, като Гарп. В смисъл, че не е като Акаину, въпреки абсолютната справедливост, която го заслепява... която всъщност явно вече не го заслепява? Щом реагира така... Донкихоте му лъсна истинското лице. Агент на правителството. Просто по-добро от това не можеше да бъде ![:thumb:](./images/smilies/thumb.gif) Донкихоте е класика! Очаквам много мизерии от него и мизерна смърт, също. Дано убие Мория все пак, трябваше още тоя чап да го~ Бая невинни сега има да измират, това се знаеше, но се надявах да имат време екипа на Белия да се върнат и да им разритат задниците.. ама може би това ше е за сл. чап. Кафявата брада? И гащите му ше добият тоя цвят при един Марко или Джоус... Са нашия тъпанар се събужда с амнезия и дропвам мангата
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Апр 14, 2010 11:43 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=19035_1519329389.png) |
loader |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Съб Ное 17, 2007 1:35 am Мнения: 3675 Местоположение: Oro Jackson
|
А гейовете искат да ходат в Камабака където е Санджи А това, което Ханкок говореше - дали има шанс да не са разбрали, че е на страната на Луфи?
_________________ You heard it too didn't you?... | MyAnimeList The voice of the wind.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Апр 15, 2010 12:23 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=78_1370247096.jpg) |
Beren |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Нед Юли 24, 2005 11:10 pm Мнения: 4907 Местоположение: Rome-Berlin-Tokyo
|
SayanMk написа: Хм. Тъпо ми е с тия новите, че са били на плюнка разстояние и са ми правят уайз-есс коментари... Сенгоку МНОГО ме изкефи как е нарисуван тука. Видя се, че е мъж най-сетне деа, с тая униформа дървена малко.. Ясно ми стана, че Мр.2 ще да е спасен от Черния по един или друг начин.. заради ужаса който е предизвикал той. Черния си е черен, доста скапанярско действие, евала. Сенгоку се видя, че все пак може би е пич, като Гарп. В смисъл, че не е като Акаину, въпреки абсолютната справедливост, която го заслепява... която всъщност явно вече не го заслепява? Щом реагира така... Донкихоте му лъсна истинското лице. Агент на правителството. Просто по-добро от това не можеше да бъде ![:thumb:](./images/smilies/thumb.gif) Донкихоте е класика! Очаквам много мизерии от него и мизерна смърт, също. Дано убие Мория все пак, трябваше още тоя чап да го~ Бая невинни сега има да измират, това се знаеше, но се надявах да имат време екипа на Белия да се върнат и да им разритат задниците.. ама може би това ше е за сл. чап. Кафявата брада? И гащите му ше добият тоя цвят при един Марко или Джоус... Са нашия тъпанар се събужда с амнезия и дропвам мангата ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) няма да се събуди с амнезия XD бтв аз си мислех за това което марко каза за блекбиърд, че има прричнина да притежава 2 способности наведнъж вероятно е съврзано с тхва Д в името му мисля си че сега ще ъпгреитнат луфи с още една способност XD
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Апр 15, 2010 1:46 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=3668_1293095746.jpg) |
mad73 |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
Регистриран на: Пет Мар 17, 2006 5:38 pm Мнения: 932 Местоположение: Велико Търново
|
SnaikBG написа: hahahahahahah ![=))](./images/smilies/=)).gif) .Ако стана така ще е много тъпо.Той и сега си е доста бъгав да се научи да използва хаки и .... Пък дано по скоро се съберат сички че искам да видия дали Нами и другите(особено Усоп)са станали по яки
![Изображение](http://i237.photobucket.com/albums/ff302/madmax73/Signature_Hitsugaya_by_K_tsuki.png) 98% от младото поколение са опитвали трева. Ако си от тези 2%,който не са опитвали, сложи това под подписа си!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|