|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 2:35 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: B Gata H Kei (Пролет 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Апр 11, 2010 10:55 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=12426_1365276874.jpg) |
bloodhunterr |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Нед Юни 24, 2007 9:43 am Мнения: 1419 Местоположение: None of your fuc*ing business
|
e stupido... 10 мин минаха толкооова бавно.поне да действаше тая пача,тя нищо не прави.слаба работа(hopes kiss x sis is better)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: B Gata H Kei (Пролет 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Апр 16, 2010 10:18 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=17084_1352981381.png) |
erejnion |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
|
HepMu написа: erejnion, как ще е тъпо аууууууу ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) залухани герои, комедия, дето не е нещо особено, нещо, дето се появява от време на време на екрана, хората искат да е смешно, ама ефекта като ми го споменат ще е по-скоро "а, това ли ![:drop:](./images/smilies/drop.gif) щеше да е по-добре без него", клишета до дупка, ама използвани не особено успешно, и така нататък... изобщо на мен ми попада директо в някакъв среден тиер, дето не го хейтя, ще си го догледам, няма да е провал, ама и никога няма да постави летвата високо. Не ме слушай, просто се дразня, че този сезон няма и едно аниме, дето от първите епизоди да го поставя в топ тиера.... нещо, дето да си го следя с чувство ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ако схващаш какво имам предвид ако не схващаш, погледни какво съм правил в Бакемоногатари темата Иначе, да, забавно е... колкото и да успяха да преизползват за три епизода коментарите за това, че главната мисли само за ечи неща, се разхилих сериозно, когато приятелката и се появи в ъгъла на екрана, за да каже, че и тя не разбира мислите на Ямада ![=))](./images/smilies/=)).gif) сладко е, става супер за разпускане (щях да кажа перфектно, ама после се сетих, че К-ОН има продължение този сезон ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) та за съжаление наградата не може да отиде за Б гата)
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: B Gata H Kei (Пролет 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Апр 17, 2010 2:26 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=22834_1464642450.png) |
Rampage |
|
|
В 3ти пак ме скъсаха от смях.Дебилно е,но на мен си ми харесва.
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН... ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: B Gata H Kei (Пролет 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Апр 23, 2010 9:58 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=17084_1352981381.png) |
erejnion |
|
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
|
хеееее, тея взеха че вече се целунаха. то ще има място и да правят секс, и след това нашата да и почнат угризенията на съвеста, и да завърши с някоя тъпа трогателна сцена ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) първоначално очаквах че няма и да се стигне до угризения на съвеста, а че направо ще "заживеят щастливо евър афтър", но се развива по-бързо отколкото очаквах ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) иначе, този епизод ми хареса по-малко от предишния... комедията бе по-зле.
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|