Дата и час: Чет Фев 06, 2025 4:43 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 13 от 15 [ 225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Suzumiya Haruhi no Yuuutsu (пролет 2006)
МнениеПубликувано на: Пон Апр 12, 2010 2:08 am 
Аватар

Gintama го давах просто за пример, тъй като е най-близко до него и най-лесно за сравнение, иначе дори и за малко, но подметнах и останалите... Просто ако почна да го сравнявам с оценките на всички, за да намеря къде би трябвало да му е мястото за момента ще видя зор.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 12, 2010 9:13 am 
Аватар

Scored 9.12
8,597 members

Вече е с 3 стотни по-доре от Гинтама. Не ми се вижда как ще бъде свален от първото място... Поне зе сега мисля, че там ще си остане.

МнениеПубликувано на: Пон Апр 12, 2010 2:03 pm 

The haruhists are attacking... XD

Продължава да се покачва:
Код за потвърждение: Избери целия код
Score: 9.13 (scored by 822 users)

Аз ще чакам DVDrip, за да го скивам и въпреки това съм сигурен, че филмът ще си оправдае напълно високата оценка... :ok:

Едит: Дори и броят на оценилите го хора да св повиши, няма да има съществена промяна (пример - Lagann-hen)... Пак ще е над 9.00, но колко точно - нз...

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 12, 2010 4:33 pm 
Аватар

krumisimo написа:
Аз ще чакам DVDrip, за да го скивам и въпреки това съм сигурен, че филмът ще си оправдае напълно високата оценка... :ok:
Най-вероятно, имайки предвид, че дори хора които не са фенове са ми казвали: "А бе аз бе го разбрах много анимето, ама филмът беше супер"

Едит: Score: 9.15 (scored by 850 users)

Заглавие: Re: Suzumiya Haruhi no Yuuutsu
МнениеПубликувано на: Пон Юни 21, 2010 3:08 am 
Аватар

Копирам мнения толкова назад просто защото темата вече е отминала, а пък мен ме гложди отвътре да се изкажа по въпроса :)
Ryoka__ написа:
Със сигурност ще има още един Endless eight, да се надяваме да е само един ^^
Kudrokoska написа:
Дано не са 8 само :lol:
:tease: Едно време, докато са излизали епизодите, сигурно е било такава мъка :lol: Всяка седмица почти едно и също, но аз сега като ги изгледах горе-долу наведнъж ми харесаха и честно казано изобщо не ми омръзнаха или доскочаха. А скоро като имам и малко повече време може да видя и новелите, казват че особено от Endless Eight има доооста неща орязани.
Но все пак хората са ви спестили повече от 15 хиляди подобни повторения, а вие се оплаквате :lol:

Kudrokoska написа:
Защо просто накрая, когато Харухи ги пита дали има още нещо, което искат да правят, не я питат нея о.О
То тя самата не знаеше какво й липсва, иначе щеше да им го наложи още преди 595 години :lol: И ако наистина се беше оказало предположението на Койзуми вярно щеше да е :shock: Но някакси се очакваше да се получи нещо подобно с домашното накрая. Искаше ми се да има целувка, този път по-реална, но много избързвам явно...

Останалите епизоди, имам предвид различните, също ми харесаха, особено мейкинга на филмчето (не вярвам на някой да му е харесало самото филмче повече) (за Adventures of Asahina Mikuru става въпрос, да няма объквания) Много неща ми се навързаха със сериите от 2006та.

А колкото до филмът, чух, че бил наистина гениален и реванширал за епизодите от 2009 (пффу, само на мен ли ми харесаха всичките?!) Обаче има ли някъде някакъв raw с малко по-добро качество, че по-рано свърших с анимето :( мислех си, че вече е излязал на двд и субнат отдавна :( Но малко търпение няма да ме убие. Но този трейлър наистина ми хвана любопитството

А за харухи-чан видях си има отделна тема, но само за едното =)) ...да напиша цяло мнение не си заслужава. Имаше моменти със смях на глас до сълзи
Изображение
а опънингът е размазващ!

Профил  

Заглавие: Re: Suzumiya Haruhi no Yuuutsu
МнениеПубликувано на: Пон Юни 21, 2010 11:10 am 

flssdd написа:
Обаче има ли някъде някакъв raw с малко по-добро качество, че по-рано свърших с анимето :( мислех си, че вече е излязал на двд и субнат отдавна :( Но малко търпение няма да ме убие. Но този трейлър наистина ми хвана любопитството

Mazui са му изкарали субната версия, обаче качеството тука е много относително понятие... :lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 21, 2010 1:49 pm 
Аватар

Mazui са изкарали пооправена събната версия, която вече може достойно да се нарече eyecancer. Защото raw файлът беше много под това... Както те казват - eyecancer-inducing :lol:

Бих ти препоръчал да почакаш двдто да излезе. Определено ще си заслужава да се гледа. То даже и на този ужасен рип си личеше ужасяващо високото качество.

За Харухи-чан... напиши мнение де :lol: малко са те в неговата си тема. А серийката е просто страхотна. Сигурно това е нещото, което съм преглеждал най-много пъти.

А иначе, по темата... Ендлес Ейт определено не ти създаваше желание да се самоубиеш, когато гледаш 8те епизода на веднъж. Беше много приятно нещо за гледане. Прекарах си един страхотен следобед с брат ми докато се излежавахме и гледахме(доглеждахме) ЕЕ. Виж... от друга страна още на трети епизод докато излизаха ми идеше да отида и да направя самоубийствен бомбен атентат по Кадокава. Но трябва да се отбележи и нещо друго: ако бяха обявили филма преди да излезе ЕЕ, псувните щяха да са доста по-малко. А за правенето на филмчето, тази новела ми хареса най-малко... КиоАни бяха направили анимето по-добро от новелата, ама пак... >.>

МнениеПубликувано на: Пон Юни 21, 2010 4:19 pm 

Аз също ги гледах като бяха излезли всичките (май оставаха 2-3, но тая арка беше свършила) и беше зверски тъпо. Както казах и преди - спокойно можеше да го направят в 3 епизода: В първия се случва, във втория се повтаря и в третия решават проблема. Пълна простотия. Дадох му 6 на тоя сезон, а на предишния, както и ONA-та - 10. Обожавам анимето, но тва си беше чиста гавра.

п.с. Новелите купувате ли ги или ги четете онлайн? Щото, ако е второто ще се въздържа.

erejnion: аз си ги разпечатах :lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 18, 2010 1:09 pm 
Аватар

Изгледах двата сезона заедно. (подред на хронологията) Харесаха ми отношенията между героите и командването на Haruhi. Забавно беше. Един съвет към хората, които тепърва ще гледат епизодите - 8-те епизода под името "Endless Eight" спокойно можете да си ги скипвате ако не искате да получите солиден braindmg и доста загубено време. Според мен анимето е леко overrated заради страхотния арт на Haruhi, но това си е мое мнение. :jester:

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 12, 2010 10:26 pm 
Аватар
Модератор

8-цата ми хареса много...особено както се случи да изгледам епизодите за 5-6 дни по време на доста мудното ми летуване....Best Anime troll EVER!

МнениеПубликувано на: Вто Дек 21, 2010 11:23 am 
Аватар

Wow, филмчето хич не беше зле!
Подразни ме само как Кион психясваше в променения свят и замалко не преби Асахина и Нагато...малко бяха прекалили с емоциите му...

Най-страхотно нарисуваната сцена - когато Кион изпращаше Нагато до квартирата и...убийствено красиво...светлина/сянка/отблясък...

Сеютата пак му дръпнаха велика игра...особено гласът на Кион (Tomokazu Sugita)...

I think you should shoot him instead

BANG!
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 21, 2010 2:50 pm 
Аватар

Хммм интересно, когато го гледах на Кино ми хареса невероятно много, just outstanding... А ся като го изгледах на Blu-Ray ми се стори average >.>

Anywayz Трябва да продължат историята от новелите. Просто такива неща предстоят че си не е истина... KyoAni вместо да правят смотаното Nichijou можеше да пуснат още едно OVA/сезон на Haruhi

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 23, 2010 1:46 pm 
Аватар

Туко що изгедах първия сезон. Страхотно аниме, изключително много ми хареса. Заслужено влиза в my favorite animes!!!
За мен си беше чиста 10-ка !!! :icecream:

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 23, 2010 1:48 pm 
Аватар

Ааа ... Изгледай и втория сезон. Тогава оценката може да падне. >.<

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 23, 2010 1:56 pm 
Аватар

Определено за първия сезон оценката няма да се мръдне, повярвай. Пък наистина за втория сезон четох доста отрицателни мнение, така че не очаквам нещо култово. :)

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 13 от 15 [ 225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]