|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 11:10 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1 [ 10 мнения ] |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Яну 22, 2008 7:10 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=5718_1276776570.gif) |
dwigga |
RyuKo FanSubs |
Регистриран на: Пон Дек 04, 2006 10:56 pm Мнения: 1378 Местоположение: In a world of music
|
Ако сръвнявам това което съм видял до сега от 2та епизода, първи сезон е много по-добър, особенно ако гледаме арта. И все пак няма лошо да видим отново любимите ни лолита, как вършеят с пушкала.
Може да стане още по-интересно нататък така, че ще се гледа.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Яну 22, 2008 8:50 pm |
![Аватар](http://i253.photobucket.com/albums/hh79/thefolenangel/AV35.jpg) |
thefolenangel |
Всепризнат Спамър |
|
dwigga написа: Ако сръвнявам това което съм видял до сега от 2та епизода, първи сезон е много по-добър, особенно ако гледаме арта. И все пак няма лошо да видим отново любимите ни лолита, как вършеят с пушкала. ![:left:](./images/smilies/icon_left.gif) Може да стане още по-интересно нататък така, че ще се гледа.
Е първият сезон е правен от MADHOUSE които са къде къде по нагоре от Artland, аз очаквах вторият да е боза...ама ще видим като го гледам
Трябва да се обедя със собствените ми очи
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Яну 22, 2008 10:40 pm |
![Аватар](http://i91.photobucket.com/albums/k288/uKoHoMHuq/scandal_anime_small.png) |
SSJ Kisoso |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
От първия сезон се разбра, че съществува агенция за убийства, играеща с неопределено количество малки сладки момиченца с цел brainwashing и цапане на белите им лисчица /и от време на време и да извлекат полза от това/. ^^'
Като че ли, това се е запазило и във втория сезон, но атмосферата тук е много по-завладяваща по отношение на характерите на героините, но изостава вникващото чувството и загадъчността. Тук може да отбележим /при -/ и драстичните промени на 'киборгите'; с настъпването на втората половина на първото десетилетие на 21-ви век ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) /а.к.а. от 2005 насам/ всичко детско-женско го превръщат в невинно на пръв поглед, но в тях винаги се крият онези хигураши стил намерения, ам дотук ще си спирам мисълта.
Като цяло
* на Хенриета й подхожда новият облик, винаги е била душичка с EP90 SMG под палтото ^^
* Рико ![=))](./images/smilies/=)).gif) колко ли бъчви саке са изпили хората да си я представят такава, а дори и детинското й държание изби всичко възрастно от мен.
* Claes... няма особена промяна /и може би прилича на Mei от Manabi Straight/
* Триела стана лоли трияпач (smirk)
* Анхелика... не знам, вразвалиха й прическата :Р
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Фев 03, 2008 7:03 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2375_1336581682.jpg) |
hellraiser |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
|
thefolenangel написа: Е първият сезон е правен от MADHOUSE които са къде къде по нагоре от Artland, аз очаквах вторият да е боза...ама ще видим като го гледам ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Трябва да се обедя със собствените ми очи ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
напълно съм съгласен .Атмосферата е отишла на майната си.Може би ако не бях гледал първи сезон щях да му се изкефя ,но като имам онези епизоди за сравнение мога само да се дразня
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Gunslinger Girl: Il Teatrino (зима 2008) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Апр 10, 2010 11:29 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4338_1257377497.jpg) |
victor_1988 |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Вто Май 02, 2006 9:57 pm Мнения: 3161 Местоположение: Sofia
|
Първи сезон доста ми хареса, втори ме разочарова. Като се почне от дребното: анимацията, цялостната промяна на актьорския състав мине се през промяната в харектерите на самите герои и накрая промяната в атмосферата и фокуса на самото аниме. Oh, well. Първият сезон все още си е готин. Още не съм го изгледал целия на 9 еп съм. Ще го догледам, ама няма да ми промени мнението. Некрофилия!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Gunslinger Girl: Il Teatrino (зима 2008) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Мар 12, 2011 12:19 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=34762_1297262671.jpg) |
flssdd |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
Регистриран на: Чет Юни 18, 2009 1:00 am Мнения: 1746 Местоположение: Bakatown
|
Аз цялостна промяна в характерите на самите герои не видях ![:confused:](./images/smilies/confused.gif) анимацията не е лоша, малко по-различно са нарисувани, в началото ми беше кофти ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) на мадхаус ми харесваше повече. А вече за историята... че то първия сезон беше кажи-речи само чарактер интродукшън, събития някакви се завързват в тоз. Трудно ми е да го оценявам така като са толкова различни двете половини, но си ми хареса много анимето. Иначе кое ви е любимото момиче / двойка? Що не сложите една анкета? Мен най-много ме кефи Рико
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Страница 1 от 1 [ 10 мнения ] |
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|