|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 10:20 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: .:Fullmetal Alchemist:. ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Фев 12, 2010 1:49 am |
![Аватар](http://forum.sdc-bg.com/download/file.php?avatar=133_1455985921.png) |
samara |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 8:39 pm Мнения: 2483 Местоположение: някъде в облаците
|
На мен ми се струва малко странно да са само припаднали..... Предишния път, бащата уби всички в страната освен Хоенхайм само за да си създаде тяло, а сега би трябвало да му трябва доста по-голямо количество енергия за да може да смъкне "бог" и да го затвори в себе си..... ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) Въпреки че въобще не ми се иска всички да са мъртви..... това ще бъде изключително брутално А останах с впечатлението, че прецакаха главните в Сентрал, понеже те мърмореха че трябвало да се доберат до центъра на кръга за да останат живи..... изглежда не очакваха, че ще се развият толкова бързо събитията. И, да.... мисля че ставаше въпрос за 5-те врати, които те бяха отворили...... не за двете големи.......
_________________ Good & Evil /// http://www.sdc-bg.com/
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: .:Fullmetal Alchemist:. ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Фев 16, 2010 2:58 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=3245.gif) |
war |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
Регистриран на: Пет Мар 03, 2006 6:42 am Мнения: 189 Местоположение: Пловдив/Чирпан
|
ем да според мене един вид са мъртви, определено са тела без души както Ал,но това не означава че са загубени завинаги (ако евентуално автора е решил че няма да е хепи ендинг).Според мен кога показаха схватката между Ван Хоенхайм и Хомункулуса предолагам че тогава когато го го ругна с ръка се опита да му попгълне философския камък (не си спомянм много добре ама май не обясниха защо остана изненадан), че мисълта ми е че Хоенхайм по някъкъв начин е направил разделил всички души от камъка и той вече не е бил като една маса от енергия а хилядите души(или нещо от то род), да го обобщя е намерил начин да обръща ефекта от трасмутацията на философския камък, но поради факта че телата им липсват душите са останали в тялото на Хоенхайм. Като си спомня преди няколко епизода на анимето кога Ед трябваше да си затвори раните тогава каза нещо от рода : Мисли за душата си като философски камъмък от енда душа; не казвам че тва доказва по горното ама подсказва че има има нщо от рода. Та колко по темата е тва незнам ама ми се искаше да го напиша не съм чел нищо за алхимия нито знам откаде черпи информация автора ама то кога ги знаеш тея неща не е интересно ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) .
_________________ Всичко е възможно и същевременно всичко е невъзможно. Именно Шрьодингер.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: .:Fullmetal Alchemist:. ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Мар 07, 2010 7:24 am |
![Аватар](http://forum.sdc-bg.com/download/file.php?avatar=133_1455985921.png) |
samara |
|
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 8:39 pm Мнения: 2483 Местоположение: някъде в облаците
|
Мислите ли, че мангата ще свърши скоро......? аз останах с впечатлението, че отива към края си, ама с това последното развитие започвам да се чудя....... те и преди едва имаха шанс да спрат "Бащата", какво ли остава за сега..... според мен или ще трябва бащата на Ед и Ал да измисли нещо.... или нашите герои ще трябва да си плюят на петите да си събират силите за нова битка.....
_________________ Good & Evil /// http://www.sdc-bg.com/
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: .:Fullmetal Alchemist:. ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Мар 15, 2010 2:47 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=123_1281270313.jpg) |
kidamy |
|
|
Цитат: Хм не се знае дали са мъртви изглеждат ми само припаднали. При предишното бяха напълно заличавани. хаха познах ![:skull:](./images/smilies/skull.gif) Нито ми хареса нито не ми хареса чаптъра просто историята продължава за сега
_________________ Buy manga support your favorite authors and artists ONE PIECE BATTLE GROUND COMING SOON
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: .:Fullmetal Alchemist:. ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Апр 20, 2010 8:56 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=3245.gif) |
war |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
Регистриран на: Пет Мар 03, 2006 6:42 am Мнения: 189 Местоположение: Пловдив/Чирпан
|
Не няма да са ал или хпенхаийм ... Рой ше е с новите си очи... Абе сега дали ше е така нз ама определено тоя не изглейда се едно едвам одържа бога в себе си може би тоя номер с енергията от земната кора беше нож с две остриета щото май сега и той може да черпи от тая енергия. Мене сякаш ми е по интересно да коментирам кво ше стане от клкото кво е станало
_________________ Всичко е възможно и същевременно всичко е невъзможно. Именно Шрьодингер.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|