|
Дата и час: Нед Фев 02, 2025 11:50 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Апр 08, 2010 11:56 am |
|
lolikiller |
|
|
Регистриран на: Сря Мар 04, 2009 10:33 am Мнения: 517 Местоположение: postmodern madness
|
той май не се изтрелва подобно на шикая, а си седи нонстоп 13 километра .. ако това е единствената му способност, Ичиго много яко ще му счупи зъбите, а и Гин много слабо го раздава нещо, Тоусен каде каде по-внушителен беше от него iRoNWill написа: Предишния чаптър:Очлю номер 2:Бан Кай Нов чаптър 13 страници безсмислено говорене:Очлю номер2:Бан Кай .... отново Чак реших,че тоя има 2 бан-а Аз си мислех че чак накрая на чапа ше го каже отново и новия пак ще земе да се повтори същата ситуация
Последна промяна lolikiller на Чет Апр 08, 2010 11:58 am, променена общо 1 път
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Апр 08, 2010 12:56 pm |
Hajutze |
|
|
|
Само на мен ли ми хареса Бан-Кая о.О
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Апр 08, 2010 1:24 pm |
|
Bloodwed |
|
|
Регистриран на: Пет Окт 28, 2005 12:03 am Мнения: 410 Местоположение: Dark Side, Bulgaria
|
Spektr написа: Ако Кубо хване и се хвърли от някъде ще ни направи наистина голяма услуга. Айде стига сега... все едно даваш пари за тая манга, и Кубо те е предал ужасно. Аз все си мисля, че това не е единствената способност на Банкая на Гин, и дори че той има още power-ups които да извади(Маска?). Но за момента наистина Тоусен ми изглежда с пъти по - смъртоносен опонент от Гин. Ичиго му блок-на Банкая като на шега (и то дори тежест падаше на ЛЯВАТА му ръка ), и дори намекна че Гин е по - слаб от Кенпачи. А тука доста хора гледам се чудеха, защо Гин не се включвал в битка, че всъщност той бил boss-а, по-силен бил от Айзен...а той Кенпачи си го каза още в SS арката: Гин и Тоусен са единствените капитани които се страхуват от смърта. Ама с тая разлика, че Тоусен въпреки това ръшеше яко в битките(явно той поне има увереност в силите си).И все пак, надявам се Гин да ме упровеграе
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Апр 08, 2010 1:28 pm |
|
Rampage |
|
|
|
lcool написа: Само на мен ли ми хареса Бан-Кая о.О maybe
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Апр 08, 2010 3:57 pm |
|
usui |
|
|
Регистриран на: Нед Ное 23, 2008 6:25 pm Мнения: 157 Местоположение: Anime-World
|
lcool написа: Само на мен ли ми хареса Бан-Кая о.О Какво ти хареса на Бан-Кая 13 км меч ....
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Апр 08, 2010 3:59 pm |
Hajutze |
|
|
|
Ходи се бии ти с някой дет е на 13 километра от тебе. (Не че виждам начин и Гин да те вижда от там)
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Апр 08, 2010 5:10 pm |
|
trancer4e4life |
|
|
Регистриран на: Пон Ное 02, 2009 7:20 pm Мнения: 1093 Местоположение: In Eren's basement, watching Isayama write his manga from a distance.
|
Първата ми мисъл беше "Брей, колко ти е голям банкая бе, Гин" . Мислех, че ще е нещо... по-различно, но нееее . И аз се надявам да има нещо повече в банкая му, а да не е само един дъъъъъъъълъг меч и толкоз . Като цяло, чапа не ми хареса много. То дори и разговора беше средна работа.
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Апр 08, 2010 5:17 pm |
Hajutze |
|
|
|
Не знам дали някой е забелязал, но има герой в мангата които се справят и без супер силния банкай =/
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Апр 08, 2010 6:52 pm |
|
usui |
|
|
Регистриран на: Нед Ное 23, 2008 6:25 pm Мнения: 157 Местоположение: Anime-World
|
Spektr написа: Да. Айзен. Той дори няма нужда да си изкарва Бан-Кая прав си
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|