|
Дата и час: Вто Мар 04, 2025 5:15 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Истината за зодиите  Публикувано на: Чет Ное 16, 2006 10:30 pm |
 |
deadline |
|
 |
Регистриран на: Вто Май 23, 2006 8:24 am Мнения: 211 Местоположение: Under your foot
|
Shadowcat написа: Водолей: фантазьор и мечтател, изцяло откъснат от реалния живот. Никога не връща парите, които дължи, защото веднага ги губи и забравя за тях. Постоянно нарушава обещанията си, не обича да работи. Заговорничи и хвърля кал върху близките си, винаги зад гърба им. Има влечение към грубата гастрономия и вулгарната фантастика, която купува в огромни количества. Прекарва отпуската си в някава дупка, тъй като всичките си пари е похарчил за един от проектите по спасяване на света, които той има в изобилие.
не съм съгласен въпреки че едно-две неща са така.  ops:
_________________ моя анимелист
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Ное 16, 2006 10:42 pm |
 |
kokoja |
|
 |
Регистриран на: Вто Ное 08, 2005 3:59 pm Мнения: 558 Местоположение: Sofia
|
Цитат: Водолей: фантазьор и мечтател, изцяло откъснат от реалния живот. Никога не връща парите, които дължи, защото веднага ги губи и забравя за тях. Постоянно нарушава обещанията си, не обича да работи. Заговорничи и хвърля кал върху близките си, винаги зад гърба им. Има влечение към грубата гастрономия и вулгарната фантастика, която купува в огромни количества. Прекарва отпуската си в някава дупка, тъй като всичките си пари е похарчил за един от проектите по спасяване на света, които той има в изобилие
това дори не е близко до истината
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Ное 17, 2006 12:46 am |
 |
Karia~chan |
|
 |
Регистриран на: Чет Сеп 15, 2005 10:57 pm Мнения: 1922 Местоположение: GSL~хахахаххаха да дръпнем по още една:P~
|
Bloody написа:
Е виновна ли съм XD
_________________ I love you// I'll think of you always// I'll remember you always// I'll wait for you forever// I'll watch over you forever...// ..Words you can't trust...
TheUnknownOne написа: Ти щот си про~VIP~комерс~AnimeS лице... XD
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Ное 17, 2006 1:13 am |
 |
Karia~chan |
|
 |
Регистриран на: Чет Сеп 15, 2005 10:57 pm Мнения: 1922 Местоположение: GSL~хахахаххаха да дръпнем по още една:P~
|
chi_chi написа: Мухахахахаааааааа, умрях от смях, по-големи глупости не бях чела от мнооооооооого време..... 
Я си помисли хуу, вчерааааа~ xD
Иначе мдаааа~, големи са простотии
_________________ I love you// I'll think of you always// I'll remember you always// I'll wait for you forever// I'll watch over you forever...// ..Words you can't trust...
TheUnknownOne написа: Ти щот си про~VIP~комерс~AnimeS лице... XD
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Ное 17, 2006 1:15 am |
 |
GoDSmAcK |
|
 |
Регистриран на: Чет Окт 27, 2005 8:33 am Мнения: 4133 Местоположение: The frontline
|
Цитат: Козерог: жесток, хладен и бездушен като айсберг. В дома е жандармер, на работата - тиран. В подтискането на другите вижда смисъла на живота си, заяжда се за дреболии, абсолютно лишен от чувство на хумор. Бие децата си и тероризира съпругата (съпругът) си. Отстъпва само пред физическа сила или психиатричен натиск. Интелектуално примитивен, без фантазия, но отмъстителен и злопаметен: никога и на никого не прощава. Рядко съчетаване на мания на величие с комплекс за непълноценност с минимални умствени и психически способности. Затова винаги се катери в началството.
Нито, ама нито едно не е вярно. Може ли така
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Ное 17, 2006 1:47 am |
 |
tutututututu |
|
 |
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 7:34 pm Мнения: 897 Местоположение: nadejda 5
|
Cagalli написа: Е очевидно се отнася само за контрекни видове близнаци. Аз съвсем не съм такава.... Имало е доста по-вярни хороскопи за мен и този изключително не е един от тях  еми явно тука са ме уцелили мене ТТ, а и попринцип тия неща грам не вярвам на хороскопи .. :Д, но този пат 10-ката са уцелили
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Ное 17, 2006 1:56 am |
 |
Cagalli |
in need of a hero |
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 6:44 pm Мнения: 2511 Местоположение: Sky Състояние: весело ^-^
|
Шанс
Пък и нали знаеш, че за нас казват, че сме най-неразгадаемите XD ( любима част от всички хороскопи ;Р )
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|