|
Дата и час: Нед Фев 09, 2025 1:51 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Апр 08, 2010 1:13 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=34312_1588111353.png) |
DiaDora |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
lcool написа: loader написа: ''мадарясал'' и ''орочимарясал'' рулират !!!! Абе аз имам подозрения и то отдавна, че тва тяло е на Шинсуи Телепортьора. Нема на кой да е друг с тея телепортиращи техники......а онова дет Кабуто измъкна, е оргиналната Мадара
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Апр 08, 2010 3:45 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=29909_1348502337.png) |
usui |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
Регистриран на: Нед Ное 23, 2008 6:25 pm Мнения: 157 Местоположение: Anime-World
|
DiaDora написа: lcool написа: loader написа: ''мадарясал'' и ''орочимарясал'' рулират !!!! Абе аз имам подозрения и то отдавна, че тва тяло е на Шинсуи Телепортьора. Нема на кой да е друг с тея телепортиращи техники......а онова дет Кабуто измъкна, е оргиналната Мадара ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) Това което призова кабуто или е истинското тяло на мадара или е брат му чудя се кое от двете е
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Апр 08, 2010 8:46 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=22417_1278663355.jpg) |
haku_chan |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
Регистриран на: Пет Фев 29, 2008 11:53 pm Мнения: 2023 Местоположение: ~Островът насред Лунното езеро.~
|
Не ми харесва това връщане на мъртъвци. Каквото е мъртво трябва да си остане мъртво... Кишимото ме дразни вече, Какаши, Коноха, цялото Акатски без Хидан... Верно, че са нещо като кукли и мозък нямат, но ако трябва пак да се бият с тях ще умра от скука. (Все пак се радвам, че Итачи се върна дори като орехова черупка ![Embarassed :blush:](./images/smilies/icon_redface.gif) ) Последното извадено може наистина да е тялото на Мадара, промените около статута на Саске не ме греят... В един момент обаче реших, че Наруто ще каже 'ще с еборя със собствени сили, не искам тези на лисицата" и леееекооо м истана зле. Ама се сабаряса момчето, май ще го учи Килър Бий, двама "идиоти" на едно място и Кисаме под опашката. Ще поживеем и ще видим...
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Апр 08, 2010 10:23 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=16150_1372075076.jpg) |
popcorn girl |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
Не ми се щеше да коментирам преди да видя другите преводи/нещо много се различават на места тези в мангастрийм и онези след тях/, но не можах да се стърпя - най-накрая Наруто проумя, че без лиско няма да се справи.Той по принцип е от типа, които спазват правилото -"всяка мозъчна клетка в мускул" ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) , така че му отне известно време, но по-добре късно... ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) . Колкото до това чие е тялото аз също залагам на истинското тяло на Мадара. Както и да го мисля само две/пряко сили три/ са телата, които биха предизвикали такава реакция-собственото му, Рокудо Сенин и на Хаширама. Най-вероятно е първото, защото той е натрупал опит/и техники/ след последната битка с Първия докато другия по очевадни причини няма и съответно е най-нелогичния от тримата. Рокудо Сенин е страшен, но дори с почти божествени сили се съмнявам, че ще бъде призован.Не ми се вярва, че който и да е от тях има представа как точно е изглеждал, а частта, в която представите им за него съвпадат-е то бива случайност, но това е прекалено.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Апр 08, 2010 12:23 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=5109_1309157704.jpg) |
Valk0v |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
Регистриран на: Пон Окт 09, 2006 4:48 pm Мнения: 613 Местоположение: Бургас
|
Така, сега изчетах чаптъра - хареса. Радвам се как Киши се "разхвърля" из страниците - тоест ни показва различни места. Вече съм сигурен, че Тоби не е Мадара. Тялото, което Кабуто изкара е оригиналния Мадара с ЕМШ. Видяхме как оня мелез (ся му забравих името) направи перфектен двойник на Кисаме (ааа Зетцу бе) и така Кисаме "умря" залъгвайки черните браточки. Сега какъв е шанса Зетцу да е направил същото в битката на Учихите. До последния момент да се е биел Итачи и когато е имал възможност (каквато имаше) в някой последните панели Зетцу да го заменил и Итачи да е "умрял". Тоест човека под маската да е не кой да е а Итачи А колкото до страниците с Наруто - много се накефих на панела, в който лисо лежеше като опитомено кученце
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Апр 08, 2010 12:25 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=15725_1372947006.jpg) |
N1ghtShade |
|
Регистриран на: Сря Авг 29, 2007 11:23 pm Мнения: 746 Местоположение: Плевен
|
dmntR написа: DiaDora написа: lcool написа: loader написа: ''мадарясал'' и ''орочимарясал'' рулират !!!! Абе аз имам подозрения и то отдавна, че тва тяло е на Шинсуи Телепортьора. Нема на кой да е друг с тея телепортиращи техники......а онова дет Кабуто измъкна, е оргиналната Мадара ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) Това което призова кабуто или е истинското тяло на мадара или е брат му чудя се кое от двете е ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) Най-вероятно брат му..
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Апр 08, 2010 12:40 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=9842_1233262216.jpg) |
X3Btel |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
Valk0v написа: Така, сега изчетах чаптъра - хареса. Радвам се как Киши се "разхвърля" из страниците - тоест ни показва различни места. Вече съм сигурен, че Тоби не е Мадара. Тялото, което Кабуто изкара е оригиналния Мадара с ЕМШ. Видяхме как оня мелез (ся му забравих името) направи перфектен двойник на Кисаме (ааа Зетцу бе) и така Кисаме "умря" залъгвайки черните браточки. Сега какъв е шанса Зетцу да е направил същото в битката на Учихите. До последния момент да се е биел Итачи и когато е имал възможност (каквато имаше) в някой последните панели Зетцу да го заменил и Итачи да е "умрял". Тоест човека под маската да е не кой да е а Итачи А колкото до страниците с Наруто - много се накефих на панела, в който лисо лежеше като опитомено кученце ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Няма как да е Итачи. Първо ако беше итачи Кабуто няма как да го съживи с оная техника. Второ когато Тоби прибра Саске, Аметерасото се активира за да го убие. Какъв е смисъла да се опита да се самоубие
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Апр 08, 2010 12:58 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=869_1450017843.jpg) |
Bloodwed |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Пет Окт 28, 2005 12:03 am Мнения: 410 Местоположение: Dark Side, Bulgaria
|
Само на мен ли ми се струва, че това не е единствено тялото на Мадара? И то по простата причина, че техниката "Едо Тенсей" призовава душата на вече умрялата нинджа, а не просто тялото. Макар че според думите на Кабуто, неговия Едо Тенсей е сравнително по - мощен отколкото на Втория И Оро... ама все пак за мен, тоя Тоби не е Мадара, и Кабуто призова душата на истинския. Кабуто бая всезнаещ се оказа. Знае тайната на Нагато (назова го по име, а не каза просто Пейн). Знае и тайната на Тоби... силно се надявам той да е FV, а не псевдо-Мадара (малко вероятно обаче ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) ) И сега определено ще видим пълната сила на Рин'негана(а не просто ограничените "6 paths of Pain"), както и другите "марионетки" за които Кабуто спомена, а не бяха призовани за момента.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Апр 08, 2010 1:27 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=5109_1309157704.jpg) |
Valk0v |
|
Регистриран на: Пон Окт 09, 2006 4:48 pm Мнения: 613 Местоположение: Бургас
|
X3Btel написа: Valk0v написа: Така, сега изчетах чаптъра - хареса. Радвам се как Киши се "разхвърля" из страниците - тоест ни показва различни места. Вече съм сигурен, че Тоби не е Мадара. Тялото, което Кабуто изкара е оригиналния Мадара с ЕМШ. Видяхме как оня мелез (ся му забравих името) направи перфектен двойник на Кисаме (ааа Зетцу бе) и така Кисаме "умря" залъгвайки черните браточки. Сега какъв е шанса Зетцу да е направил същото в битката на Учихите. До последния момент да се е биел Итачи и когато е имал възможност (каквато имаше) в някой последните панели Зетцу да го заменил и Итачи да е "умрял". Тоест човека под маската да е не кой да е а Итачи А колкото до страниците с Наруто - много се накефих на панела, в който лисо лежеше като опитомено кученце ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Няма как да е Итачи. Първо ако беше итачи Кабуто няма как да го съживи с оная техника. Второ когато Тоби прибра Саске, Аметерасото се активира за да го убие. Какъв е смисъла да се опита да се самоубие Няма как да се самоубие като знае за Аматерасуто, просто го е направил, за да има причина да не показва лицето си на Сасуке. А за едо тенсея - незнам, времето ще покаже кой е Тоби
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Апр 08, 2010 2:47 pm |
Esterion |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
|
значи нещата стоят така....мадара знае кой е в ковчега от един поглед... достатачно силен е за да го страх и го пита как го е намерил, т.е. или той го е скрил или е нещо мн странно...мен ако питате тоби си е мадара ,но не е изключено да има нещо за тялото му... по никакав начин тоби не е в тялото на 4-тия както се споменаваше по-горе , защото косата му сас сигурност е черна ,а на 4-тия е руса... другото което ме притеснява е че в наруто е затворена само половината чакра на Кюбито ,а другата част каде е ?! и там ще има нещо забаркано и странно ,ама мадара сигурно знае за нея ...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|