|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 11:01 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Апр 07, 2010 10:29 pm |
Hajutze |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
|
Или да ги нокаутират и да ги заземят по някъв начин.
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Апр 07, 2010 10:47 pm |
Hajutze |
|
|
За по-мързеливите (линк в спойлер тага) Интересно ми е кое беше последното тяло.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Апр 07, 2010 10:58 pm |
Hajutze |
|
|
Истинския Мадара ? или Обито ?
Последна промяна Hajutze на Сря Апр 07, 2010 10:58 pm, променена общо 1 път
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Апр 07, 2010 10:59 pm |
Hajutze |
|
|
X3Btel написа: Има шанс да е оригиналното тяло на Мадара.. Нали според някои спекулации Мадара вмомента е в чуждо тяло- тоест си е прехвърлил душата. И ако Кабуто съживи това последно тяло Мадара би трябвало да изчезне. Че той .. нали го съживи за да го покаже се пак .. (предполагам де)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Апр 07, 2010 11:08 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=34184_1242734472.gif) |
Pinko |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
X3Btel написа: Има шанс да е оригиналното тяло на Мадара.. Нали според някои спекулации Мадара вмомента е в чуждо тяло- тоест си е прехвърлил душата. И ако Кабуто съживи това последно тяло Мадара би трябвало да изчезне. Това за изчезването не го знаех, но и аз се сетих първо за нещо свързано с тялото му, сега виждам че може и да съм уцелил случайно ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Дано се разбере по-нататък какво е било.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Апр 07, 2010 11:18 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=9842_1233262216.jpg) |
X3Btel |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
lcool написа: X3Btel написа: Има шанс да е оригиналното тяло на Мадара.. Нали според някои спекулации Мадара вмомента е в чуждо тяло- тоест си е прехвърлил душата. И ако Кабуто съживи това последно тяло Мадара би трябвало да изчезне. Че той .. нали го съживи за да го покаже се пак .. (предполагам де) Мисля че хората ковчезите се съживят след като се отвори ковчега. Защото другите тела не ми изглеждат живи в момента, чак когато на Кабуто му скимне почват да мърдат.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Апр 07, 2010 11:20 pm |
Hajutze |
|
|
loader написа: А не може ли да е просто тялото на 1-я или някое от кагетата. Както сме тръгнали така дай да добавим Асума, Джирая, Рикудоу сенина ако щеш ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Асума е слабичък на фона на останалите. Както и да е, аз съм на теорията че а) Някой е ползвал техника подобна на тази на Ино и се е "пъхнал" в Мадара и това е истинското тяло. б) Някой си е присадил очите на Мадара и е мадарясал и това е истинското тяло на Мадара (както Кабуто орочимаряса .. т.е. (по идея на х3btel) както лисицата има чакра и съзнание, като си присъдиш от тялото на някой приемаш чакра, с чакрата и съзнание ...)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Апр 08, 2010 12:03 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=22834_1464642450.png) |
Rampage |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Като цяло-тъп и сучен чаптър.
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН... ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|