|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 10:24 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Ikkitousen: Xtreme Xecutor (Пролет 2010) Публикувано на: Нед Мар 28, 2010 4:21 pm |
|
hellraiser |
|
|
|
Заглавие: Ikkitousen: Xtreme Xecutor Японско заглавие: 一騎当千 XTREME XECUTOR Жанр: Action, Ecchi, High School, Large Breasts, Martial Arts, Pantsu, Seinen, Super Power, Violence Тип: ТВ Епизоди: ?? Година: 26.03.2010 ~ ? Main creators: Shiozaki Yuuji, Oohata Kouichi, Gotou Junji, Rin Sin, Takanashi Yasuharu Официален сайтanidbANN
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ikkitousen: Xtreme Xecutor (Пролет 2010) Публикувано на: Нед Мар 28, 2010 5:16 pm |
|
lolikiller |
|
|
Регистриран на: Сря Мар 04, 2009 10:33 am Мнения: 517 Местоположение: postmodern madness
|
о да още икки , дано е малко по-гледаемо от последния сезон ...
|
|
|
Заглавие: Re: Ikkitousen: Xtreme Xecutor (Пролет 2010) Публикувано на: Пон Мар 29, 2010 8:44 pm |
|
HollowMan |
|
|
Регистриран на: Съб Апр 29, 2006 3:39 am Мнения: 691 Местоположение: EXILED
|
тъкмо щях и аз да кажа че първия епизод много израдва.... само дето тоя рикап дето го набиха в началото малко нищо не разбрах. може би щото едвам издържах втория сезон до средата и го дропнах а третия не съм го подхващал изобщо. заслужава ли си? всмисъл, по-добре ли е от втория или няма шанс... че ми е некво тъпо така, въобще не ги знам тия мацки половината откъде се взеха... некви мечове се размахваха, некви лъкове, монахини... баси лудницата...
|
|
|
Заглавие: Re: Ikkitousen: Xtreme Xecutor (Пролет 2010) Публикувано на: Пон Мар 29, 2010 8:48 pm |
|
hellraiser |
|
|
|
Във втория се появяват доста нови герои, които ще участват и в този. Но третия беше ужасен, така че може и да го пропуснеш - там основно се разглеждаха лезбийските драми на Кан-чан Освен ако не се появи ''сестрата'' на Хакуфу едва ли ще е нужно да си го гледал, за да разбереш този.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ikkitousen: Xtreme Xecutor (Пролет 2010) Публикувано на: Пон Мар 29, 2010 9:20 pm |
|
loader |
|
|
Регистриран на: Съб Ное 17, 2007 1:35 am Мнения: 3675 Местоположение: Oro Jackson
|
Във втория или третия се биха срещу ония, червения дракон? Почти напълно съм ги забравил. Иначе сега в тоя епизод ми липсваха главните герои. И Рюби ми идва в повече
_________________ You heard it too didn't you?... | MyAnimeList The voice of the wind.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ikkitousen: Xtreme Xecutor (Пролет 2010) Публикувано на: Вто Мар 30, 2010 1:18 am |
|
SSJ Kisoso |
|
|
|
Как ще разбереш, че анимето не е за гледане, ако не си го гледал(а) Първият епизод не беше много впечатляващ, по-скоро като постсъбития на предния сезон, дори не видяхме сладката хакуфу >_< (зетсубоушита ~~). Новата героиня също е сладка, но имам лошо предчувствие за ролята й като берсерк биячка XD... нищо ново, но не е като за дропване (щом ми харесаха предните части). //edit: Неее, ужасно ОР/ED >_<
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ikkitousen: Xtreme Xecutor (Пролет 2010) Публикувано на: Съб Апр 10, 2010 6:45 pm |
|
burst |
|
|
|
Жанр: Action, Ecchi, High School, Large Breasts, Martial Arts, Pantsu, Seinen, Super Power, Violence йес
|
|
|
Заглавие: Re: Ikkitousen: Xtreme Xecutor (Пролет 2010) Публикувано на: Пет Юни 25, 2010 4:18 pm |
|
B1nKaTa |
Anime Hunter |
Регистриран на: Сря Апр 07, 2010 2:06 pm Мнения: 3668 Местоположение: Велико Търново
|
сезона определено беше по-добър от предишния историята този път ми хареса сравнително новата героиня радва като цяло сезона поучава 9 от мен да видим следващия какво ще представлява и какво ново ще измислят
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|