|
Дата и час: Нед Фев 02, 2025 2:49 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Апр 01, 2010 4:32 pm |
Hajutze |
|
|
|
Ако има и ако не е лисица ще пратя елитен отбор камикадзета-ветерани при Кубо.
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Апр 02, 2010 11:09 am |
|
DiaDora |
|
|
|
големи сте дечковци.... банкая, та банкая на Гин. Не, че и на мен не ми е интересен кав е...ама поне малко да се поизпоти с Ичиго , па банкая да е следващата фаза... а не още от началото бан-кай и аре ...да пестим страници от битки, за сметка на разни много пръсти дет се изрисуваха в последно време...
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Апр 02, 2010 1:34 pm |
krumisimo |
|
|
|
"Ти си наполовина човек и наполовина Чък Норис!" От цялата глава най ми хареса хедбъта на Ишин...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Апр 02, 2010 10:53 pm |
Hajutze |
|
|
|
Yper написа: откакто започна този арк, действието е толкова нагодено и претупано че да му се повърне на човек.. незабравай че Айзен го е нагодил така
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|