|
Дата и час: Нед Фев 09, 2025 2:49 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: << Tengen Toppa Gurren-Lagann >> (пролет 2007) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Апр 02, 2010 2:13 pm |
kratos |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
|
WoW Не очаквах толкова забавно аниме. Много ми хареса. Въпреки че е варно че Симон стана голям маняк, Камина е ненадминат и наистина ми беше много тъпо че умря. Края малко не ми допадна но беше добър. Просто ЕПИК !
Някоий може ли да даде линк за песента дето е в началото на 27 еп когато се формира tengen toppa gurren lagann
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: << Tengen Toppa Gurren-Lagann >> (пролет 2007) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Сеп 12, 2010 12:02 am |
![Аватар](http://s14.postimg.org/b1us6nnc1/dadda_animes.jpg) |
Ice-Man |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Нед Сеп 28, 2008 10:44 am Мнения: 5256 Местоположение: Стара Загора/Варна/Албена/Златни пясъци/София
|
Анимето е невероятно. Гайнакс са свършили чудесна работа. Арта си беше готин, саундтрака сцепваше, а плот-а е много увлекателен. И аз като повечето мисля, че Камина беше чара на анимето, и ми садна като гушна букета, но все пак заради неговата смърт целият екипаж стана по-силен. А целувката на Йоко е целувка на смъртта, затова не трябва да се целува, а --> ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Във вторият филм не ми хареса това, че са премахнали смъртта на "Бака близнаците", Айрак и т.н., а са оставили само тази на Китан... Иначе промяната всеки да се бие със собствени Ганмени с/у анти-спирала беше добра, но Симон с/у анти-спирала с юмруци--> ![:doh:](./images/smilies/doh.gif) Ениуей, абстрахирайки се от тези глупави промени - 10/10
_________________ Powered by SFP+ 650 Gold Modular|ASUS Z170-A|Intel i5-6600K| CM Hyper 212 EVO|CORSAIR DDR4 2400MHz 2x4GB| SAPPHIRE R9 380 4GB|SEAGATE 1TB Barracuda| Samsung 850 EVO 250GB|Fractal Design R5 White Window
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: << Tengen Toppa Gurren-Lagann >> (пролет 2007) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Май 31, 2011 12:24 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=22834_1464642450.png) |
Rampage |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Нямам какво да кажа-просто уникално аниме.Идеално изпипани герои,креативна история.Не мога да го опиша по-добре.10/10 без въобще да се замислям.
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН... ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: << Tengen Toppa Gurren-Lagann >> (пролет 2007) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Май 31, 2011 1:17 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=20229_1337967890.png) |
WrathOfGod |
|
|
Очевидно не си пораснал достатъчно да го разбереш, но има време, анимето няма да избяга Един ден ще си четеш коментара и ще се смееш, вярвай ми.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: << Tengen Toppa Gurren-Lagann >> (пролет 2007) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Май 31, 2011 2:04 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=17084_1352981381.png) |
erejnion |
|
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
|
Че какво, и аз смятам, че героите са изпипани, и че историята е креативна. В смисъл, анимето е построено върху чувство; върху стремежът за развитие, да речем, че ме мързи да определям по-добре чувството в центъра на ТТГЛ. И съответно героите са изпипани за да изпълняват тази цел; и историята креативно пресъздава същото чувство.
Иначе, аз бих се подразнил от факта, че наричате креативна история, която всъщност се повтаря на всеки четири епизода, само дето на по-голяма сцена. И наричате изпипани герои, които нямат дълбочина... не, не точно; нямат дълбочина извън целеустремеността им. Само накрая се опитаха да покажат какво се е получило от тях... и Симон беше станал хобо, нали? Образите си имаха една цел; и нищо извън нея не беше на фокус. Но знам, че няма смисъл да се дразня, и заради ще оставим тази дискусия до тук.
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|