|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 11:08 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: [AsMA 2009] ~ Best Ongoing/Completed Shounen Manga Award ~ Публикувано на: Пон Яну 11, 2010 7:09 pm |
|
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
При проблеми с гласуването прочетете тази тема -> viewtopic.php?f=66&t=49877В тази категория са включени заглавия, отговарящи на следните критерии: - заглавие, което влиза в категорията Shounen - ongoing заглавие, което продължава да излиза и през 2009 г. - заглавието, което е завършено и последният му чаптър е преведен 2009 г. Крайният срок на гласуване е 15.04.2010 г. Не бързайте да гласувате, имате достатъчно време и може да си харесате и прочетете някоя друга манга. За коментари и критики за AsMA 2009 -> тази темаИ така номинираните са:
- Alive
by KAWASHIMA Tadashi & Adachitoka Жанрове: Action / Adventure / Comedy / Drama / Horror / Sci-fi / Shounen / Supernatural Статус: все още излиза, като превода изостава с 1 том Връзки: свали@AnimeS-bg | @mangaupdates ______________________________________
- Crows
by TAKAHASHI Hiroshi Жанрове: Action / Comedy / Shounen Статус: завършена, като превода е до 13ти том до момента Връзки: свали@AnimeS-bg | @mangaupdates ______________________________________
- Gintama
by SORACHI Hideaki Жанрове: Action / Adventure / Comedy / Historical / Sci-fi / Shounen / Supernatural Сатус: все още излиза, превежда се редовно Връзки: свали@AnimeS-bg | @mangaupdates ______________________________________
- Kekkaishi
by TANABE Yellow Жанрове: Action / Adventure / Comedy / Drama / Fantasy / Shounen / Supernatural Статус: все още излиза, превежда се редовно Връзки: свали@AnimeS-bg | @mangaupdates ______________________________________
- Majin Tantei Nougami Neuro
by MATSUI Yuusei Жанрове: Comedy / Horror / Mystery / Psychological / Shounen / Supernatural Статус: завършена, цялата е преведена Връзки: свали@AnimeS-bg | @mangaupdates ______________________________________
- Psyren
by IWASHIRO Toshiaki Жанрове: Action / Adventure / Shounen / Supernatural Статус: все още излиза, превежда се редовно Връзки: свали@AnimeS-bg | @mangaupdates ______________________________________
- The Breaker
by JEON Geuk-jin & PARK Jin-Hwan Жанрове: Action / Comedy / Drama / Martial Arts / School Life / Shounen Статус: все още излиза, превода изостава с 1 том Връзки: свали@AnimeS-bg | @mangaupdates ______________________________________
- Veritas
by YOON Joon-sik & KIM Dong-hoon Жанрове: Action / Martial Arts / Shounen / Supernatural Статус: все още излиза, превежда се редовно Връзки: свали@AnimeS-bg | @mangaupdates ______________________________________
- Yureka
by SON Hee-Joon & KIM Youn Kyung Жанрове: Action / Adventure / Comedy / Fantasy / Shounen / Supernatural Статус: все още излиза, като превода изостава с ~10тина тома Връзки: свали@AnimeS-bg | @mangaupdates
PSN ID | Toriko.AnimeS-bg.com | Beelzebub.AnimeS-bg.com | BusterKeel.AnimeS-bg.com
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: [AsMA 2009] ~ Best Ongoing/Completed Shounen Manga Award ~ Публикувано на: Пон Яну 11, 2010 9:49 pm |
hikuk |
|
|
Регистриран на: Вто Сеп 18, 2007 1:36 am Мнения: 1370 Местоположение: Плевен
|
The Breaker, има ли смисъл обаче да се заяждам относно категорията?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: [AsMA 2009] ~ Best Ongoing/Completed Shounen Manga Award ~ Публикувано на: Пон Яну 11, 2010 11:19 pm |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
hikuk написа: The Breaker, има ли смисъл обаче да се заяждам относно категорията? Ми не, шото се съди по категорията, която пише в MangaUpdates. Аз тука не мога да реша, почти всичко без Псайрен, който сама предложих, много харесвам.
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: [AsMA 2009] ~ Best Ongoing/Completed Shounen Manga Award ~ Публикувано на: Вто Яну 12, 2010 1:18 am |
hikuk |
|
|
|
Zenith написа: hikuk написа: The Breaker, има ли смисъл обаче да се заяждам относно категорията? Ми не, шото се съди по категорията, която пише в MangaUpdates. Няма лошо ама откога стана манга? Може би трябва и комикси да добавите в класацията?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: [AsMA 2009] ~ Best Ongoing/Completed Shounen Manga Award ~ Публикувано на: Вто Яну 12, 2010 3:31 pm |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
hikuk написа: Няма лошо ама откога стана манга? Може би трябва и комикси да добавите в класацията?
Мангата е комикс. По начало пускаме и корейски. И Veritas го има, и The One, и 100% perfect girl. Да не говорим какво е отношението Япония-Корея.
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: [AsMA 2009] ~ Best Ongoing/Completed Shounen Manga Award ~ Публикувано на: Вто Яну 12, 2010 9:24 pm |
hikuk |
|
|
|
Ми сложете и нещо американско тогава?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: [AsMA 2009] ~ Best Ongoing/Completed Shounen Manga Award Публикувано на: Чет Апр 08, 2010 12:52 pm |
|
faye |
|
|
|
Alive - як арт и история, но бавно начало. Истински интересно ми стана чак след времевия скок. Crows - тоз тип истории н'м' кеф'т. Харесах филмите, ама те имаха малко вземане даване с мангата. Gintama - искам си анимето! Що го спряха Мангата не предава толкоз добре уникалността на простотиите Kekkaishi - значи колебая се между туй и yureka. И двета са уникални. Но Kekkaishi има изграден свят и поставени правила. Макар да е типичен шонен има логична история! и главния не черни силите си от магическия меч А. По реалистично ми идва. Neuro - Нещо шантаво което заслужаваше още малко време преди да свърши. Надявам се на продължение. Psyren - Само аз ли го поставям на същото ниво като Bleach (и не в положителния смисъл) The Breaker - Като се замислиш не е кой знае какво, но това е то - фангърлче Veritas - След първите глави почва да затъпява. Не че е имало особени претенции от към сюжет по начало Чак преди 20 тина глави при боя Вера срещу обожателя и нещата почнаха що годе да ескалират. Yureka - Ми има дупки в историята, но те се покриват от героите и от концепцията на заглавието. Yureka FAN ^^ Zippy Ziggy - Сигурно ако тръгна да броя страниците, където не съм се хилила, ще ми останат свободни пръсти. Значи Kekkaishi ще да бъде
_________________ <3
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|