|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 1:48 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: [:AsAA 2009:] Коментари, критики, дискусии Публикувано на: Чет Апр 01, 2010 3:11 am |
|
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
Цитат: Гласували: crazy_little_crow, dadaadda, djhot, Ghostbuster, hellraiser, HepMu, Kudrokoska, Ryoka__, SSJ Kisoso, zlobcho - viewtopic.php?f=66&t=49629ActionDogs: Stray Dog Howling in the Dark Phantom: Requiem for the PhantomFullmetal Alchemist 2 Brotherhood Koukaku no Regios Phantom: Requiem for the PhantomCANAAN Sengoku Basara Phantom: Requiem for the PhantomPhantom: Requiem for the PhantomComedyK-ON Maria†Holic Nyan Koi Natsu no Arashi! (1/2) Seitokai no IchizonSeitokai no IchizonK-ON! Seitokai no IchizonHetalia Axis Powers EcchiTo-LOVE-Ru OVATO-LOVE-Ru OVAFight Ippatsu! Juuden-Chan. Sora no Otoshimono Sora no Otoshimono Fight Ippatsu! Juuden-Chan Princess Lover To-LOVE-Ru OVAAsu no Yoichi Fantasy/MahouTegami Bachi Guin SagaBakemonogatari Guin SagaTegami Bachi Guin SagaSenjou no Valkyria Pandora Hearts FemaleSawako Beatrice Hitagi Senjougahara Ichinose Yumiko Cristina Sayoko Arashiyama Ochibana AmeAme OchibanaRin Ogata Hitagi Senjougahara Alice Fight SceneSasuke vs Itachi Hisagi Shuuhei vs Findor Carias Misaka vs. Touma Gintoki vs HosenGintoki vs HosenHawk vs Takamura Misaka vs Touma Itachi vs Sasuke MaleAkira TakizawaIoryogi Akira TakizawaRyu Sanada Mamoru Takamura Sugisaki Ken Dan JD Akira TakizawaSugisaki Ken Natsu Dragneel Manga AdaptationFullmetal Alchemist 2 Brotherhood Kimi ni TodokeCross Game Kimi ni TodokeFullmetal Alchemist 2 Brotherhood Pandora Hearts Movie 2008Gake no Ue no Ponyo The Sky CrawlersThe Sky CrawlersThe Sky CrawlersSky Crawlers.hack//G.U. Trilogy Mystery/HorrorAoi Bungaku Umineko no Naku Koro ni Denpa Teki na Kanojo Denpa Teki na Kanojo Denpa Teki na Kanojo Denpa Teki na Kanojo Denpa Teki na Kanojo Denpa Teki na KanojoBakemonogatari Denpa Teki na KanojoOP/EDBasquash!Umineko no Naku Koro ni Darker than Black: Ryuusei no Gemini Asura Cryin` Basquash!Basquash!Bakemonogatari Darker than Black: Ryuusei no Gemini Original WorkHigashi no EdenHigashi no EdenTokyo Magnitude Basquash Higashi no EdenHigashi no EdenBasquash Basquash OSTFull Metal Alchemist: Brotherhood Darker than Black: Ryuusei no Gemini Koukaku no RegiosBasquash! Koukaku no RegiosK-ON Basquash Romance/DramaKimi ni TodokeKimi ni todokeGenji Monogatari Sennenki White Album Kimi ni TodokeWhite Album Kimi ni TodokeGenji Monogatari Sennenki SciFi/MechaRideBackRide BackTo aru kagaku no railgun Isekai no Seikishi Monogatari Isekai no Seikishi Monogatari Ride BackViper's Creed Toaru Kagaku no Railgun To Aru Kagaku no Railgun SequelInuyasha Kanketsu-hen Zoku Natsume YuujinchouMinami Ke Okaeri Zoku Natsume YuujinchouZan Sayonara Zetsubou Sensei Tetsuwan Birdy Decode 2 Hayate no Gotoku! 2nd season Slice of LifeK-ON Shin Mazinger Shougeki! Z-Hen Kuchuu BurankoRistorante Paradiso Yurumates Kuuchuu BurankoWhite Album K-ON Sasameki Koto SongYounha feat. GOKU - Kioku Omokage Lucky Hole - Atashi dake ni Kakete Kanon - Saga ~ This is my roadONE DRAFT - Wonderful Days Yu Yamada - Free Hikasa Youko - don't say lazy Flow - SIGN Sport/OtherBasquashBasquashHajime no Ippo: New Challenger GA: Geijutsuka Art Design Class Hajime no Ippo: New Challenger Basquash!Cross Game BasquashДобавени са и в главната тема на AsAA - viewtopic.php?f=66&t=23180В случаите където имаше равенство, аз избирах кое да спечели дадената категория.
|
|
|
|
Заглавие: Re: [:AsAA 2009:] Коментари, критики, дискусии Публикувано на: Чет Апр 01, 2010 11:50 am |
|
erejnion |
|
|
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
|
аз пък не... тези на журито определено ме кефят повече, ама... можеше да добутате Кен да бие Акира е, честити награди на Баскуош :3
|
|
|
Заглавие: Re: [:AsAA 2009:] Коментари, критики, дискусии Публикувано на: Чет Апр 01, 2010 2:42 pm |
|
HepMu |
|
|
|
Аз не съм доволна много от журито ( повечето гласове ест са ОК ), и от малкото гласуване и фенбойщина и негледани като хората анимета не съм доволна !
Female - WTF !!!!!!!!!!!
Manga Adaptation - Kimi-то си е екстра, мангата е яка, ама FMA е жестоко ве !!!!!!
OST - WTF Again...чак бест
Sequel - само не разбирам, защо така не ви харесва InuYasha ...
Slice of Life - ee OK, ама К-ОN, трябваше да спечели някъде...
Повече няма да участвам в тия неща, защото ми се скъси живота от нерви -_-
_________________ My Anime List
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: [:AsAA 2009:] Коментари, критики, дискусии Публикувано на: Чет Апр 01, 2010 3:11 pm |
|
crazy_little_crow |
|
|
|
HepMu: Ако можехме да пускаме в една анкета по три вота и за Инуяша щях да дам xD I swear ... really >.< бтв К-ОН си взе наградката за Слайс на публиката, а ФМА2 си взе тази за манга адаптация на публиката Не са останали ощетени ^-^ PS На мен животът ми беше скъсен за онез двата дни .. иначе останалото протече нормално Догодина и аз съм аут ...стига ми толкова
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Апр 01, 2010 5:12 pm |
|
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9845 Местоположение: PervTown
|
erejnion написа: ама... можеше да добутате Кен да бие Акира и азе така исках ___ Ghostbuster написа: (с едно изключение - пълния ignore на White Album) е... как пълен игнор... 25% от журито(тез гласували от него) го е гласувало за Best Romance/Drama, т'ва игнор ли е ___ HepMu написа: Female - WTF !!!!!!!!!!! , че к'во... и тази с наградата на мнозинството, и тази с наградата на журито са хубав персонажи ^^ HepMu написа: OST - WTF Again...чак бест кой OTS, избрания от мнозинството или от журито... с този избран от журито аз съм много доволен ___ HepMu написа: Повече няма да участвам в тия неща, защото ми се скъси живота от нерви -_- crazy_little_crow написа: PS На мен животът ми беше скъсен за онез двата дни .. иначе останалото протече нормално Догодина и аз съм аут ...стига ми толкова е де, е де... недейте така... догодина по-малко нерви
|
|
|
|
Заглавие: Re: [:AsAA 2009:] Коментари, критики, дискусии Публикувано на: Чет Апр 01, 2010 6:15 pm |
|
HepMu |
|
|
|
За Female съм се объркала гомен. За ост-а на мнозинството не помня кой спечели За региоса по принцип не мисля, че е бест. В него само ендинга ми харесваше. А един саундтрак трябва да те държи яко да следиш анимето. Региоса ми е едно от аниметата от мин година, които се опитвах да прехвърлям колкото се може по-бързо, че едвам го издържах И никой не може да бие Джони !!!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: [:AsAA 2009:] Коментари, критики, дискусии Публикувано на: Чет Апр 01, 2010 6:31 pm |
|
Ryoka__ |
|
|
|
Нали всеки си има фаворити и няма угодия :Р От журито съм 99% доволен (Kuuchuu Buranko взе слайса ) И резултатите от повечето анкети не са толкова зле FMA overhypedИии какво всички започнахте да се отказвате? Кой ще дава компетентни гласове за избора на журито? ^^
|
|
|
Заглавие: Re: Публикувано на: Чет Апр 01, 2010 6:33 pm |
|
SSJ Kisoso |
|
|
|
dadaadda написа: erejnion написа: ама... можеше да добутате Кен да бие Акира и азе така исках Не възтържествувахме, damn! Мен честно казано ми е все тая, след като разбрах, че половината форум плюе К-ОН, но пък тази (предната) година си имаше добри анимета, защо пък да си разваля кефа като знам, че многзинството не уважават мое-вщината ^^"''' (единственото, което кълнях беше Нян Кой... това животно как спечели гласовете на публиката, един бог знае) За следващата година и аз ще съм пас (по простата причина, че няма да съм квалифициран :3)
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Апр 01, 2010 6:33 pm |
|
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9845 Местоположение: PervTown
|
HepMu написа: За ост-а на мнозинството не помня кой спечели кое па може да спечели от гласовете на мнозинството... FMA ___ HepMu написа: За региоса по принцип не мисля, че е бест. В него само ендинга ми харесваше. А един саундтрак трябва да те държи яко да следиш анимето. Региоса ми е едно от аниметата от мин година, които се опитвах да прехвърлям колкото се може по-бързо, че едвам го издържах е, чак пък "да те държи яко да следиш анимето", саунтрака трябва да придава атмосфера към анимето... и в Regios т'ва си беше доста добре изпълнено... не че в другите предложения, не е, но в Regios опреди ми беше чиста наслада за ушите и точно за това смятам, че си заслужава Best просто като почне Battle Fever Kei и ти си иска и ти да се втурнеш на някъде просто... всички тракчета в саутрака и прилагането им в анимето си беше изключително добре
|
|
|
|
Заглавие: Re: [:AsAA 2009:] Коментари, критики, дискусии Публикувано на: Чет Апр 01, 2010 6:43 pm |
krumisimo |
|
|
|
На мен главната ми болка е, че Cross Game не спечели никъде... (Не че беше в много категории, де... :Д)Радвам се все пак, че Бакемоно получи (заслужено) своите трофеи... Региос-а не ми се връзва за най-добър ОСТ, но карай да върви... SSJ Kisoso написа: (единственото, което кълнях беше Нян Кой... това животно как спечели гласовете на публиката, един бог знае) А кажи ми да ти кажа как спечели... И аз това му се чудя... Отдавам го на факта, че беше в последния сезон на 2009 и има по-пресни следи в главите на хората...
Последна промяна krumisimo на Чет Апр 01, 2010 6:47 pm, променена общо 1 път
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: [:AsAA 2009:] Коментари, критики, дискусии Публикувано на: Чет Апр 01, 2010 6:46 pm |
|
HepMu |
|
|
|
Ами не мога нали да си кривя душата като нещо ме дразни. И за мен региоса имаше повече тъпи моменти :/ Явно и оста не ми е придавал кой знае каква атмосфера. Ама другото е, че е и нормално момчетата да му се радват повече. Аз за никъде не съм се засилила да трепа някой Но като цяло тези недоволства и всичко според мен са си, че миналата година нямаше кой знае колко хубави анимета. :/
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|