|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 6:55 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Мар 30, 2010 12:53 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6528_1515365020.png) |
Wind_Falcon |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 2:32 am Мнения: 8640 Местоположение: The Megastructure
|
dataa написа: :lol: Ами драги ми Wind_Falcon ако методът му подсказва математически колко сили още смята да открадне,А. От пиле мляко... Но как може да го прави номера - създава черна дупка в самия себе си, там държи плода и го позлва от там, в същото време плода не е физически в него затова не умира и може да ползва 2, че и повече сигурно. Затова и Марко казва че тялото му е атипично. Че има и зоан плод вече - фейл. И още една изненадка от Ода - Edward Newgate, Marshall Teach. Истинския Blackbeard се е казвал Edward Teach. Още от самите им имена Ода подсказва за взимането на плода. Най-вероятно в следващия чап няма да видиме какво ще направи Шанкс, действието ще се принесе в подводницата с Лъфи след xxx време. И тоя Шанкс дойде да спре войната когато тя вече беше в самия си край... ![Изображение](http://img690.imageshack.us/img690/7198/beckman.jpg) Ben Beckman
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Мар 30, 2010 3:17 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=29909_1348502337.png) |
usui |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
Регистриран на: Нед Ное 23, 2008 6:25 pm Мнения: 157 Местоположение: Anime-World
|
Wind_Falcon написа: dataa написа: :lol: Ами драги ми Wind_Falcon ако методът му подсказва математически колко сили още смята да открадне,А. От пиле мляко... Но как може да го прави номера - създава черна дупка в самия себе си, там държи плода и го позлва от там, в същото време плода не е физически в него затова не умира и може да ползва 2, че и повече сигурно. Затова и Марко казва че тялото му е атипично. Че има и зоан плод вече - фейл. И още една изненадка от Ода - Edward Newgate, Marshall Teach. Истинския Blackbeard се е казвал Edward Teach. Още от самите им имена Ода подсказва за взимането на плода. Най-вероятно в следващия чап няма да видиме какво ще направи Шанкс, действието ще се принесе в подводницата с Лъфи след xxx време. И тоя Шанкс дойде да спре войната когато тя вече беше в самия си край... ![Изображение](http://img690.imageshack.us/img690/7198/beckman.jpg) Ben Beckman ![:hat:](./images/smilies/hat.gif) Шанкс ще го видим сигурно ако не в тоя в другия чап.а ако ще е само в подводницата няма да е много интересен чап.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Мар 31, 2010 12:09 am |
dataa |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
|
Уфф,драги ми Wind_Falcon ,:huff: къде заора през черните дупки на София,черно на бяло написъх че съм ВИДЯЛ методът,зачи........ кво.Ода го е НА РИ СУ ВАЛ.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Мар 31, 2010 9:17 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6528_1515365020.png) |
Wind_Falcon |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 2:32 am Мнения: 8640 Местоположение: The Megastructure
|
dataa написа: Уфф,драги ми Wind_Falcon ,:huff: къде заора през черните дупки на София,черно на бяло написъх че съм ВИДЯЛ методът,зачи........ кво.Ода го е НА РИ СУ ВАЛ. Ти си видял как вади плода, а мене тва не ме грее. Грее ме как го ползва.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Мар 31, 2010 10:15 pm |
![Аватар](http://24.media.tumblr.com/tumblr_lcsg5tLR601qa4uc1o1_250.gif) |
Zenith |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
Винаги съм знаела, че Шанкс е ултра готин, ама...WTF?
И аз искам друг превод. Иначе Сенгоку поема отговорността за предаването на телата на Белия и Ейс.
Искам обяснение защо войната приключи така. Мохоук за са държи поведение, макар да не видехме колко куул е наистина. Екипажа на Шанкс колко точно мощен е? Да, знам че за 10 години трябва яко да са се развили, щом и Черньо е наясно, че не е много умно да се бие с тях, ама...Акайну и другите двама, Гарп, Сенгоку...Не вервам да е само Хаки. Не може...
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Мар 31, 2010 10:47 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1549.png) |
HellScream |
|
Регистриран на: Пон Дек 12, 2005 11:39 pm Мнения: 198 Местоположение: Moнтана
|
Мога да кажа само ,че Бъги почва да ме кефи ! Бъги ПРЕЗИДЕНТ!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Мар 31, 2010 10:49 pm |
v2nkata |
|
|
Нали и Шанкс е Кайдо? Защо всичко го представят като някъв супер слаб?
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|