|
Дата и час: Нед Фев 02, 2025 5:43 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Мар 25, 2010 5:28 pm |
|
Ice-Man |
|
|
Регистриран на: Нед Сеп 28, 2008 10:44 am Мнения: 5256 Местоположение: Стара Загора/Варна/Албена/Златни пясъци/София
|
Logrus написа: не чаткаш - майката на Ичиго му е доведена ъъъ така де, според мен той е осиновен от Ишин и жена му, тогава явно още не са имали деца. Или може да му е истинската майка, тази капитанка, която беше отредена за отряд 0 (забременяла от Бог - айде у лево) И къде са тези факти е? Фантазьор И аз изтъкнах доста факти в по-предния пост, ама някои хора имат нужда от очила
_________________ Powered by SFP+ 650 Gold Modular|ASUS Z170-A|Intel i5-6600K| CM Hyper 212 EVO|CORSAIR DDR4 2400MHz 2x4GB| SAPPHIRE R9 380 4GB|SEAGATE 1TB Barracuda| Samsung 850 EVO 250GB|Fractal Design R5 White Window
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Мар 25, 2010 6:22 pm |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
kimiraikkonen написа: И къде са тези факти е? Фантазьор И аз изтъкнах доста факти в по-предния пост, ама някои хора имат нужда от очила абре момец , не четеш какво ти пиша и се вкарваш в собствените си филми , да аз фантазирам за мангата, а боравя с факти като казвам, че си куха лейка Zenith написа: кхъ-кхъ...аз съм тука, успокойте се леко. kiss me mama, I know u love me
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Мар 25, 2010 7:04 pm |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
kimiraikkonen написа: @Logrus - Какви факти е, лапе. Нещо си за психолог, кухата лейка тук си ти ако това ти е бан-кая, да знаеш, че само ме накара да си го преместя от единия в другия крачол try again later
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Мар 25, 2010 7:13 pm |
krumisimo |
|
|
|
След репликата си "Не повдигай тон...", си рекох, че Айзен ще добави "...на баща си." По-приемлива ми е версията, че на Айзен Ишун му е брат, а Ягодко - племенник... Майката да е Холоу?... Тука работата става съвсем объркана... ><
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Мар 25, 2010 9:31 pm |
|
trancer4e4life |
|
|
Регистриран на: Пон Ное 02, 2009 7:20 pm Мнения: 1093 Местоположение: In Eren's basement, watching Isayama write his manga from a distance.
|
Чапа ми хареса, но ако има битка, то нека да не е много дълга. Аз пък бях песимистично настроена за идеята Ишин да се появи, която скивах из коментари преди месеци, че даже година . Определено има нещо. Не може Ишин просто да се появи, аз да "спаси" Ичиго или да помогне на Обществото на Душите. Нещо с Айзен ще е свързано.
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Мар 26, 2010 7:37 am |
|
Prophian |
|
|
Регистриран на: Вто Юни 24, 2008 10:08 pm Мнения: 1325 Местоположение: Where the hell exactly?
|
"Ichigo ,i'm your father" - "Noooooooooooooooooo.." Дамн.. ами сега на къде
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|