|
Дата и час: Нед Фев 02, 2025 7:54 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Мар 19, 2010 9:30 pm |
v2nkata |
|
|
|
И аз се надявам скоро да видим Ишин. Ех толкова хубав герой къде го запратиха.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Съб Мар 20, 2010 2:16 am |
|
Sparda Dante |
|
|
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 7:48 pm Мнения: 3036 Местоположение: Wherever the party starts...
|
абе незнам, но мисля че Айзен вече се НАсра от ум и от планиране и от "всичко което си направил до сега се развива в ръката ми" или някъв шит от тоя сорт.....тая битка с Айзен(самия Айзен не с еспадите) ми е хиепер мега тъпата, щото всички правят някви отчаяни опити, а всеки следващ чаптър той им пуска "glare" с циганските си очи и им казва "Не, не - пак не познахте" - той може всичко,планирал е всичко и никой не може да му каже ФаФла.....еба той и от Ягами Лайт по-умен стана - направо кандидат за Кира от Дет ноут....нито Шинджи направи нещо срещу него(дето му се точи цял живот) нито Дядката Яма-джий,Нито Хитсугая,Нито Ичиго.....ДОХ - how long are ya gonna keep caring on like this.....
ае да идва някоя друга имба като Урахара,Ишин,На Ишида баща му или пък Карин или Юзу - КОЙТО И ДА Е(даже и мистър БУХХАХАХАХАХХА) и да му нацепят камбаната че не моа го дишам вече тоа Айзенчо....
Все още очаквам Гин да го предаде.... Все още тайно се надявам да дой Кенпачи и да го наебе....
боже искам край на тая арка...
Последна промяна Sparda Dante на Вто Мар 23, 2010 2:02 am, променена общо 1 път
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Съб Мар 20, 2010 12:44 pm |
|
6iblio |
|
|
|
FAIL! 1. Писна ми от картинки по цяла страница, които може да се сместят. Казах 20 страници тая седмица ебаси кефа, а то 10 от тях бяха нищо. 2. Както винаги имаше неща толкова зле нарисувани, че не мога да разбера какво е, или ми трябва 20 минути да се взирам. Тоя момент го има все чаптър, се едно с левия си крак ги рисува. 3. Малко флашбек, за да се заеме още място. 4. Айзен го бил планирал това. Това вече е прекалено.
Единственото интересно нещо е, че Айзен показа, че си е сложил онова. Все пак ми е интересно да видя, какво толкова много е замислил Айзен за Ичиго.
_________________ Naruto
Shakugan no Shana
Shaman King
Yu-Gi-Oh
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Мар 25, 2010 11:30 am |
|
nozo |
|
|
|
isena написа: Aizen: Ichigo, i am your father .....khhhh....khhhh.....khhhh... EXACTLY, на 90% съм сигурен че това щеше да каже и ще му каже И сега се очаква Ишин да загуби скоростно или поне поне по много глупав начин Защото не сме видели Урахара и Котката и Ичиго, а се надявам това да е последен арк. Дано поне видим bankai и той да си струва.
_________________ Kenny Dalglish & Sir Alex Ferguson walk into a bar. The barman says "sorry Kenny, only over 18s in here
ЕФЕКТА ОТ МАНГА Е ПОЧТИ СЪЩИЯ http://myanimelist.net/profile/nozo
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Мар 25, 2010 11:31 am |
Hajutze |
|
|
|
Имам странното чувство, че майката на Ичиго е била халоу ...
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Мар 25, 2010 11:43 am |
|
Bloodwed |
|
|
Регистриран на: Пет Окт 28, 2005 12:03 am Мнения: 410 Местоположение: Dark Side, Bulgaria
|
Bloodwed написа: Айзен е бая поизморен, а пък Ичиго си е напълно хийл-нат и с ъпгрейд-ната холоу маска. Този път предполагам, че за да спре атаката на Айзен ще му е нужна... цяла ръка. Точно както казах, така се и случи Най - после нещо интересно! От кога очаквах Ишин най - после да се появи ^^ Та освен Айзен, Yammy също трябва трябва да трепери понеже бас давам, че бащата на Ишида (Ryuuken) е в HM Единствено съжалявам, че Айзен неможа да се доизкаже(за произхода на Ичиго) но предполагам, че това е била целта на Ишин.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Мар 25, 2010 12:12 pm |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
SayanMk написа: Не е бе, баща му не е нито Ишин нито Айзен - бащата на Ичуго е БОГ. Той е паднал от небето преди 20 год. и от тогава са почнали щуротийте... Поне... вече бащата на Ичи спря да си бърка в носа. Остават още 10тина героя да престанат... BINGO мадафака току що го каза и ми се напаснаха всички думички Айзен каза "защото ти си шинигами and A .."god" " чудесно се вписва. Ок ... за пръв път от много време (като игнорирам директно баналните досадности като пръст на половин страница и глупавия диалог с цел да ни подготви за последните странички ) Така явно Ичиго е осиновен, нали онази която стана от 0 отряда ... може тя да е майката, бащата да е Бог/Крал хмм може и пак да стане интересна тъпата манга
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|