|
Дата и час: Нед Мар 09, 2025 7:19 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Окт 08, 2007 6:12 pm |
 |
Mephisto |
|
 |
Регистриран на: Съб Мар 11, 2006 1:01 am Мнения: 2112 Местоположение: Plovdiv, Bulgaria
|
AOK написа: Mephisto написа: За такава песен не трябват наркотици.  Много е добро има ли още такива  I got addicted 2 it.
Имам няколко часа миксове. На една руска ДиДжейка са : http://www.baccardi.spb.ru/
Мога да ти пратя нещата, ако искаш.
_________________ One has to conquer nothing but himself.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re:  Публикувано на: Пон Мар 15, 2010 2:56 pm |
 |
Sparda Dante |
|
 |
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 7:48 pm Мнения: 3036 Местоположение: Wherever the party starts...
|
Sparda Dante написа: хората друсат по партита заради газарията и тъпотията си now get over it
ПП-кахахха тва ми напоня за темата за наркодиларите"търговците на смърт"-бууууу едит: и защото им е фън изглежда. От тука всеки изказва позицията на човек, който строго осъжда това и всеки се зарича че не е пробвал... е аз пък съм - и разбирам защо хората го правят по партита - то няма такъв пауър и такава емоция.... Естествено тази емоция не си струва страничните ефекти, така че се отказах
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Дискусия : Защо хората се друсат по партитата?  Публикувано на: Пон Мар 15, 2010 5:52 pm |
 |
burst |
|
 |
|
за да им е "кеф"... Подкрепям алкохол и леко тревичка,но до по-здрав наркотик само бих ги пердашил Аз вече съм божа кравичка,и даже на партита на ходам,у нас с чая и тва е купона
|
 |
|
Заглавие: Re: Дискусия : Защо хората се друсат по партитата?  Публикувано на: Сря Мар 24, 2010 6:37 am |
 |
trancer4e4life |
|
 |
Регистриран на: Пон Ное 02, 2009 7:20 pm Мнения: 1093 Местоположение: In Eren's basement, watching Isayama write his manga from a distance.
|
Защото са глупачета  . Тъпа работа. Толкова ли не могат да се почувстват... ъъъъ... в небесата и без да се друсат? Не съм някоя си, за да обиждам или нещо подобно, но за мене си е пълна глупост отвсякъде.
|
 |
|
Заглавие: Re:  Публикувано на: Сря Мар 24, 2010 5:06 pm |
 |
~wakashimazu~ |
|
 |
Регистриран на: Съб Сеп 19, 2009 8:06 pm Мнения: 438 Местоположение: Hogwarts
|
Frostburn написа: те се друсат щото са зле, това че им е кеф е отделна дискусия май 2x мн глупаво ми се струва
_________________ ▫衛。
 ▫世▫ ※
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Дискусия : Защо хората се друсат по партитата?  Публикувано на: Сря Мар 24, 2010 5:09 pm |
 |
Vagabond |
|
 |
Регистриран на: Пон Фев 11, 2008 7:30 pm Мнения: 4507 Местоположение: До оня от лево
|
Hardstep написа: Е има и по-яки места за друсане от партитата, факт! :/ мда примерно да ми се подрусат на кока.
_________________ Facebook Twitter DeviantArt Tumblr
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|