|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 10:44 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Fun she/he? Koe e....? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Ное 14, 2006 10:09 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=407_1470342821.png) |
faye |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Тази тема е за неизяснени типове които стават обект на публична дискусиия. ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) След като създателя им не е решил с какъв пол трябва да бъдат защо не ние. Та идеята е да се пускат картинки от анимета, манга, арт или друго от типа (естествено на манга тематика) и да се отгатне какво е "то"!? ![Idea :idea:](./images/smilies/icon_idea.gif) Тъи като темата е по-скоро за забаление (не като познаи от къде е картинката играта)няма да се броят точки Очаквам че ще се получи малко спамерска тема и място където яо феновете ще могат да покажат колекцията си от картинки може и да няма точен отговор важното е да може да се чуди човек пример Момиче или момче ![Изображение](http://images-eu.amazon.com/images/P/1598161652.01.LZZZZZZZ.jpg) на какво ви прилича
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Ное 14, 2006 10:28 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=3485_1365159118.jpg) |
Mephisto |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
Регистриран на: Съб Мар 11, 2006 1:01 am Мнения: 2112 Местоположение: Plovdiv, Bulgaria
|
Това е момче.
А лапето от Cowboy Bebop дълго време ми беше интересно какво е.То се оказа,че е момиче.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Ное 14, 2006 10:49 pm |
faye |
|
|
такиз индивиди много ама никои не позна какво е това горе
Момиче е падаите по земята
аз на маика ми като и покажа някоя манга и тя каже за някоимъж момице чак жал ми стажаше за нея ама и вие сте същите
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Ное 14, 2006 11:04 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=5185_1250704068.jpg) |
animeFAN |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
|
Ghostbuster написа: Да бе и оня тип от Наруто от първия сезон ,колко съм се 4удил ....
За Хаку ли става въпрос ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ... и аз чудих доста
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Ное 14, 2006 11:13 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2321.jpg) |
vovich |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
Регистриран на: Чет Яну 19, 2006 1:02 am Мнения: 808 Местоположение: Sofia
|
faye написа: такиз индивиди много ама никои не позна какво е това горе Момиче е падаите по земята аз на маика ми като и покажа някоя манга и тя каже за някоимъж момице чак жал ми стажаше за нея ама и вие сте същите ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Хах! А ти да знаеш, гледам си някакъв аз на DVD-то Fullmetal Alchemist: Conqueror of Shambala и по някое време сестра ми поглежда , вижда как Ед говори и вика: Абе що на това момиче са му сложили мъжки глас? и аз: а!??!?!??!?!?!?!!??!?!
_________________ Прочети правилата
trancer4o
няма пък..
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Ное 14, 2006 11:54 pm |
faye |
|
|
vovich написа: Хах! А ти да знаеш, гледам си някакъв аз на DVD-то Fullmetal Alchemist: Conqueror of Shambala и по някое време сестра ми поглежда , вижда как Ед говори и вика: Абе що на това момиче са му сложили мъжки глас? и аз: а!??!?!??!?!?!?!!??!?!
хаха
е поне ед го бъркат по някога и за момче
но иначе такиз индивиди много като почна със Сай от Хикару но го, мина през ед каубоя и завърша с от героите в Х
Току що получих забележка за курапка от хънтъра но ще се направя че не съм видяла не съм чула
хаиде пак
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|