|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 2:57 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Мар 18, 2010 7:05 pm |
|
Ice-Man |
|
|
Регистриран на: Нед Сеп 28, 2008 10:44 am Мнения: 5256 Местоположение: Стара Загора/Варна/Албена/Златни пясъци/София
|
Хммм, г/д ми хареса чапа. Знаех си, че Кисаме не може да умре толкова лесно Кабутомару се появи най-после, дано поне да е за добро
_________________ Powered by SFP+ 650 Gold Modular|ASUS Z170-A|Intel i5-6600K| CM Hyper 212 EVO|CORSAIR DDR4 2400MHz 2x4GB| SAPPHIRE R9 380 4GB|SEAGATE 1TB Barracuda| Samsung 850 EVO 250GB|Fractal Design R5 White Window
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Мар 18, 2010 8:44 pm |
krumisimo |
|
|
|
УАААУ! Сакура след 500 чаптъра най-накрая получи всевишно прозрение... о_О
От цялата глава най ми хареса първата страница с "разединения" Зетсу...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Мар 18, 2010 9:52 pm |
|
haku_chan |
|
|
Регистриран на: Пет Фев 29, 2008 11:53 pm Мнения: 2023 Местоположение: ~Островът насред Лунното езеро.~
|
Dypeshnik написа: Мен ме чоеърка нещо, това което Итачи остави на Наруто (част от силата си) предполагам ще реагира като се сбият, защото той нали възнамерява да имплантира очите му. От това си вадя заключение, че няма да умрат двамата т.е. Сасуке ще види нещата така както брат му е искал, нали така ? И на мен ми се струва, че ще е нещо с реалното виждане за нещата. Преди да се бият Саске и Итачи, Итачи доста говори как дори с шаринган не можеш да видиш през илюзиите. Възможно е оставеното да е нещо, което да накара емясалия да види нещата от друг ъгъл. Иначе чапа беше добър и ми хареса повече от нормалното. Кисаме се оказа силен въпреки, че нещо ме подразни, като че ли връщането му. По ми харесваше мъртъв. Сакура... все същото, отравянето на Наруто беше разнообразие от драмата. Карин я взеха, което ме отврати (прогнозирам, че ще си метне фенгърълщината на Наруто), онова противното ще използва цялата "си" сила, но ще видим какви лещи ще извади... Най ме израдва Кабуто, с този Оро стайл вид ми напълни душата и ме лъхна приятно на доброто старо време. Змийският много ми липсваше, не е същото без някой такъв приятно луд. Ще го видим и той как ще се вплете в интригата. The end.
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Мар 19, 2010 6:23 pm |
|
DiaDora |
|
|
|
Тва с Кабуто е лейм, точене на локуми точно със сапунска щампа. Оро бой и всичките му сателити требваше да са погребани фор гУд отдавна....
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Мар 19, 2010 7:33 pm |
Hajutze |
|
|
|
Prophian написа: Кисаме е жив.. бати ,след време ще изровят и Хидан и ще има още 1001412 чаптъра.. ... тва не е непостижимо ... до колкото знам той още си живурка на няколко хиляди парченца в оная гора.
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Мар 19, 2010 8:39 pm |
|
sasuke_fen |
|
|
Регистриран на: Чет Сеп 10, 2009 9:43 am Мнения: 1706 Местоположение: Плевен
|
6iblio написа: Къде четете новия чаптър? http://www.narutobase.net/manga/Naruto можеш и в google да потърсиш, но nvm Dypeshnik написа: Мен ме чоеърка нещо, това което Итачи остави на Наруто (част от силата си) предполагам ще реагира като се сбият, защото той нали възнамерява да имплантира очите му. От това си вадя заключение, че няма да умрат двамата т.е. Сасуке ще види нещата така както брат му е искал, нали така ? Хммм не се бях замисляла над това . Ама наистина е възможно да стане така. Аз винаги съм харесвала Оро. Радвам се, че отново се появи
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|