|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 8:02 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Summer Wars (Лято 2009) Публикувано на: Сря Мар 17, 2010 10:54 am |
|
velush |
|
|
|
erejnion Цитат: Онова полицайчето... загуби ме с момента, в който почна да маха охлаждането на сървъра. На мен ми беше един от най-симпатичните герои...във всяка група обикновено има по един човек, дето тотално не е в час и се пречка на другите (В моята група това съм аз ). Беше си съвсем на място в историята . Мен ме издразни емо-геймърчето...в момента, в който разбрах, че е момче . Мацката дето го дублира има много готин глас.
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Summer Wars (Лято 2009) Публикувано на: Чет Мар 18, 2010 4:36 pm |
|
zlobcho |
|
|
Регистриран на: Сря Сеп 12, 2007 11:22 am Мнения: 5597 Местоположение: няма ме
|
Аз да си призная честно, наистина го започнах с много скептицизъм като всички останали, обаче се усетих, че в даден момент наистина спирка нямаше. Уж започва тъпо, а изведнъж просто няма отлепяне от екрана, страхотно преплетени жанрове. Всичко за всеки вкус, силни образи, лека драма, страхотна комедия, приятна романтика, всичко е странно примесено и се превръща в приятно изживяване. Абе, страхотно е!
|
|
|
Заглавие: Re: Summer Wars (Лято 2009) Публикувано на: Съб Мар 20, 2010 1:46 am |
|
Pinko |
|
|
|
Много готино беше Като го видях как започна и си казах малее това май ще го спра , ама се оказа много интересно и добре представено. Мен ми беше най-любопитно откъде извадиха тоя правоъгълен лед, горе долу колкото 1 хладилник е(че и бяха много ледовете) , лодката, суперкомп-а , военния сателит и другите невероятни неща добре , тя нали бабата нареждаше на цялата околия кой какво да прави така че нормално да намерят такива нещица ама другото Много ми хареса спора със пича дето е бил в Америка, тоест като бабата го изгони Не го очаквах точно това, но пък и като натопиха нашия също , абе доста интересни неща имаше.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Summer Wars (Лято 2009) Публикувано на: Пет Апр 02, 2010 8:37 pm |
|
Ice-Man |
|
|
Регистриран на: Нед Сеп 28, 2008 10:44 am Мнения: 5256 Местоположение: Стара Загора/Варна/Албена/Златни пясъци/София
|
Ххххх, филма е същински шедьовър! A бе просто казваш, че е продукция на MAD HOUSE и се разбира, че е епик. Въобще не очаквах, че ще бъдат заложени такива свежи идеи в този филм. Аз му давам 10/10 и мисля, че още от сега си имаме победил в категория филм на 2010 btw Кенджи накрая с този nose bleeding ме разби.
_________________ Powered by SFP+ 650 Gold Modular|ASUS Z170-A|Intel i5-6600K| CM Hyper 212 EVO|CORSAIR DDR4 2400MHz 2x4GB| SAPPHIRE R9 380 4GB|SEAGATE 1TB Barracuda| Samsung 850 EVO 250GB|Fractal Design R5 White Window
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Summer Wars (Лято 2009) Публикувано на: Пет Апр 02, 2010 9:20 pm |
|
Wind_Falcon |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 2:32 am Мнения: 8640 Местоположение: The Megastructure
|
kimiraikkonen написа: A бе просто казваш, че е продукция на MAD HOUSE и се разбира, че е епик. Прсото казващ че режисьор е Mamoru Hosoda и разбираш че ще е епик
|
|
|
Заглавие: Re: Summer Wars (Лято 2009) Публикувано на: Чет Апр 08, 2010 8:14 pm |
|
anime_fan_st |
|
|
Регистриран на: Пет Май 29, 2009 6:26 pm Мнения: 1062 Местоположение: Казанлък
|
Това си е чисто и просто един вълшебен филм. Добре че най-накрая се сетих да го изгледам ^^'В началото си рекох "Хмм странно начало..." Към средата бях " Става все по интересно." а накрая "Баси готиното семейство! " Да не говорим че по едно време се сетих за Диджимон, което си беше странно ... Със удоволствие бих му дала 10/10 Само не ми хареса, че момчето беше по малко, ноо подробности xD
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Summer Wars (Лято 2009) Публикувано на: Сря Сеп 08, 2010 3:03 pm |
Spark35 |
|
|
Регистриран на: Нед Авг 08, 2010 2:51 pm Мнения: 1013 Местоположение: Киото
|
Много добър филм. По малко от 10 не може да му се даде.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|