|
Дата и час: Нед Фев 02, 2025 9:58 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Мар 12, 2010 4:56 pm |
|
Dypeshnik |
|
|
Регистриран на: Сря Окт 03, 2007 7:10 pm Мнения: 6545 Местоположение: 3rd Rock from the Sun
|
trigun написа: Вече преспокойно мога да кажа че с нетърпение чакам следващия чаптър. И аз така. Този беше интересен до някаква степен.
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пон Мар 15, 2010 2:56 am |
|
Bloodwed |
|
|
Регистриран на: Пет Окт 28, 2005 12:03 am Мнения: 410 Местоположение: Dark Side, Bulgaria
|
Spektr написа: Сега Айзен сигурно пак ще спре меча на Ичиго с пръст. Чудя се какво ще стане след като му изтече маската? Този път това е невъзможно... Айзен е бая поизморен, а пък Ичиго си е напълно хийл-нат и с ъпгрейд-ната холоу маска. Този път предполагам, че за да спре атаката на Айзен ще му е нужна... цяла ръка. И все пак се надявам докато се дънят с Айзен, Ичиго да отключи отново формата си от битката с Ulquiorra (просто с дълга коса, и онази рогата маска Ичиго ми изглежда много по - badass ). Иначе жалко... май няма да може да видим Банкая на Яма... но пък и очаквано, тъй като иначе Bleach ще остане без Main Villain.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Мар 18, 2010 12:42 pm |
|
Pinko |
|
|
|
И сега значи вече Дедо умре ? Нали било такова тва хайдо или кайдо номер 96 или което беше. На Айзен веч не му е напукана ръката явно. Много готина корица Не ми хареса това пилеене на страници пак, можеше да събере нещата в 2-3 страници по-малко и да има още нещо, не ми хареса и че на корицата пишеше последната глава от арката пък то май няма да е последната освен ако после няма с флашбекове да обясняват какво е станало. Това за битките наистина е малко прекалено ама хайде как да е. Иначе не беше лоша главата , но не ми и хареса (по-скоро бих казал че не ми хареса заради горните неща).
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Мар 18, 2010 3:28 pm |
|
Rampage |
|
|
|
OMFG!!!!Aizen is god-super-ultra-mega imba.FAIL!!!!!!!!!
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|