Дата и час: Пон Фев 24, 2025 11:03 am

Страница 1 от 2 [ 22 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Искаме Rain (Jung Ji-Hoon) да изнесе концерт в България!
МнениеПубликувано на: Чет Мар 11, 2010 8:10 pm 
Аватар
Модератор

Съмнява ме,че за 100-на човека, звезда от ранга на Bi ще иска да направи концерт тук. Корейската музика не е достатъчно популярна в Европа. Може би и затова никой кореец не е правил концерт наоколо. Те тепърва искат да пробият в САЩ. Затова ще трябва да мине време за да дойде тук.
Ако се свържете с него най-много да се зарадва, че има почитатели и тук. Аз не мисля, че Слави няма да иска да му плати огромния хонорар или пък изнасянето на цял концерт.

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 11, 2010 8:57 pm 
Аватар

Аз подкрепям идеята, защото дори и в моето немско училище, се оказа че има група от фенове на KPop-а и съм сигурна, че ще се появят още доста почитатели.Единственото, което ме кара да гледам скептично е ,че ще мине доста време, докато успеят да се съберат достатъчно хора и да се направи контакта с Би Рейн...и много вероятно, аз няма да мога да се насладя на този концерт, ако се осъществи.Иначе дефакто нищо не ни коства толкова да се опитаме, от опит глава не боли. Все някога ще ни забележат, а и наистина и аз самата съм попадала на такива учудвания от страна на корейци по-разни сайтове, никога не биха предположили, че тук има фенове ха ха :D

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 11, 2010 9:53 pm 
Аватар

Музиката (не пеенето ) му ми харесва. Като танцьор се опитва да е 50 cent и Майкъл Джексън. Хореографията е ужас R&B певец да се кълчи на пилона :mock: :doh: Освен момичешка аудитория не виждам какво може да забърше с тоя глас и тия чекнения. За мен си е поредния R&B wonna be gangsta boy, а такива у нас - колкото искаш. Не ми трябва още един, ама не ми и пречи, ако женските толкова пищят по него :huff:

МнениеПубликувано на: Чет Мар 11, 2010 10:39 pm 
Аватар

:peace: йъп-йъп Гласувам с цялото си същество за тази идея :) Не обичам да съм фен в сянка, за какво ми е това почитание за да си го засвидетествам сама на себе си ли ? НЕ ! Искам да се разбере, че ни има и дори отделяме значителна част от времето си за запознаване с нещата с които се занимава Bi и останалите звезди.
Не знам за вас дали си давате сметката, че една звезда от неговия ранг да посети България значи толкова много за културата, шоубизнеса, дипломатическите взаимоотношения и най- вече за нас ФЕНОВЕТЕ му ! :wow:
И какви са тези глупости за това да му се плаща за да дойде ??? :pokey: той има достатъчно пари да обиколи света ;) ако му се предложи да дойде дори и с цел визита и популяризирането на Азиатското изкуство той ще се съгласи, като имате напредвид че той многократно е обявяван за една от най-влиятелните личности в Азия (Азия е най-големият и най-населеният континент на Земята) :idea:
Когато си направите простата сметка, че удоволствието ще ви струва някаква симвулична сума на фона на тази ако вие решите да посетите Азиятска страна минимум 10 хиляди :doh:
По Повод мнението на Avador не знам аз в БГ да имаме толкова известен поп и R&B певец, актьор, танцьор, модел, дизаинер, продуцент и прочие ;) но ако ти познаваш такива йееее в коя България живееш та и аз да надникна в станата на чудесата ? ( НИЩО ЛИЧНО АМА ПОНЕ АКО НЕ РАЗБИРАТЕ ЗАЩО СЕ ПРАВЯТ ДАДЕНИ НЕЩА НЕ ГИ КОМЕНТИРАЙТЕ! МОЖЕ ДА НЕ Е ВАША МЕЧТА, ОК НО НЕ ПРЕЧЕТЕ НА НАШАТА )
:jester:

МнениеПубликувано на: Чет Мар 11, 2010 11:46 pm 
Аватар

Аз също съм съгласна да се включа!!! :D Като един голям К-поп фен ще направя всичко което е по силите ми макар и да знам че е малко възможно :headbang: и съм много щаслива че се е "родила" такава идея :peace: :thumbsup:

МнениеПубликувано на: Чет Мар 11, 2010 11:49 pm 

Подкрепям ви. Ако Рейн дойде, може да доведе и MBLAQ със себе си.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 12, 2010 12:23 am 
Аватар

Изяще ме бе, хищници! АКО си направите труда да прочетете последния ред, може би, само може би, ще ви просветне, че хич не ми дреме на шпека дали ще дойде или не, но НЯМА да се застъпя за него нито против него. НЕ Е моя тип музика и преди да почнете да плюете си измислете свястно оправдание. Просто си изказах мнението и фенгърл/бой нацията се надигна. Нали затова е темата - искаме/не искаме и ЗАЩО. Е ми написал съм, че ми е се едно понеже за мен не блести с нищо. Няма нужда да късате мръвки и да ми правите вуду кукли. Сега ме карате да изслушам всичко което е издал за да дам твърдо не/да.

МнениеПубликувано на: Пет Мар 12, 2010 12:33 am 
Аватар

=)) прекалено голямо значени си отдаваш след като си мислиш, че мнението ти ще ме накара да се занимавам с теб ! и твоето твърдо ( в което се съмнявам след като си готов да си променяш мнението) решение не ни е нужно ;) става въпрос за истински фенове а не самонавиващи се шпекови салами !

МнениеПубликувано на: Пет Мар 12, 2010 12:44 am 
Аватар

"Боже Господи".... =)) Въй въй въй човек вече, ако не е фен на нещо, не може да пише из тоя форум или бива sad-нат. :icecream:

МнениеПубликувано на: Пет Мар 12, 2010 1:08 am 
Аватар

Тогава се организирайте. Моя грешка, че не съм разбрал същността на темата. Gl.

МнениеПубликувано на: Пет Мар 12, 2010 6:01 am 
Аватар

Това е много хубава идея. :thumb:
Принципно и аз съм "за", но надали ще ви подкрепя. Съжалявам, но просто твърде много ме съмнява, че ще се получи.
Все пак ви пожелавам късмет и успех!
Иначе ще го разпространя из хората около мене, ако някой реши да се включи. :)

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 12, 2010 3:27 pm 
Аватар

Eien Ryuu написа:
Принципно и аз съм "за", но надали ще ви подкрепя. Съжалявам, но просто твърде много ме съмнява, че ще се получи.

Че то ако всеки каже така, естествено че нищо няма да стане. :o

Изображение
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 13, 2010 1:01 am 
Аватар

zdzdz написа:
Съмнява ме,че за 100-на човека, звезда от ранга на Bi ще иска да направи концерт тук. Корейската музика не е достатъчно популярна в Европа. Може би и затова никой кореец не е правил концерт наоколо. Те тепърва искат да пробият в САЩ. Затова ще трябва да мине време за да дойде тук.
Ако се свържете с него най-много да се зарадва, че има почитатели и тук. Аз не мисля, че Слави няма да иска да му плати огромния хонорар или пък изнасянето на цял концерт.

zdzdz, благодаря за мнението!

Идеята ни е да съберем всички фенове на Рейн в България и да допринесем за увеличаването на фен-клуба като цяло. Към момента имам данни, че феновете са над 100 и с тенденция да се увеличават :-).

Относно ранга на Рейн: вярвам, че е супер-мега звезда, но не са ли такива Металика, AC/DC и един куп други певци, певици и групи?!

Каня те да се присъедниш в групата във Фейсбук, която създадохме именно, за да разберем колко фена сме и да направим нещо организирано и премислено по въпроса с разпространението на информация за Рейн, увеличаване броя на феновете.

Основна цел: Рейн да дойде в БГ. Едва ли ще е тази година, но все някога и от някъде трябва да се започне и да се действа упорито и последователно, за постигане на целите ни. Ще се радвам ако се присъединиш!

http://www.facebook.com/group.php?gid=3 ... 200&ref=nf
:peace:

They came.
He pushed them and they flew.”
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 13, 2010 1:10 am 
Аватар

Каня всички да се присъединят към групата а БГ феновете на Рейн! ^^ :wow:

Вече започнахме да действаме, моля подкрепете каузата като разпространите информация за Рейн сред приятелите си - филмите му, клипчета, музика :kicking:

http://www.facebook.com/group.php?gid=3 ... 200&ref=nf

They came.
He pushed them and they flew.”
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 13, 2010 1:11 am 
Аватар

Фактът, че някой се е решил да се организира подобно нещо е страхотно :thumb: и ще подкрепя идеята с голямо желание.Честно казано не съм фен на Rain и предпочитам други к-поп певци, но според мен така може да се постави началото на повече подобни инициативи и всеки фен да получи шанс да отиде на концерт на някой, по който въздиша. :D евалата :P

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 2 [ 22 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща