|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 10:29 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Мар 12, 2010 9:15 am |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
ShaLaLa написа: Това еее... изключително добро наблюдение/асоциация ако се окаже свързано. Евала. Но аз на онова време мислех, че имат предвид екипа му, че е някъде в близост/наблюдават ги... което още не е изключено де. Но все пак надявам се да си прав, мн добре си се сетил... Moon написа: И за пореден път Jinbei говори едно и също. Да бе, беше толко надъхващ тоя и като почна само да мели >,> Черния хубаво се изяви само с разрушаването на ИД, това тук бе излишно. Имаше още 300 начина да си покаже рогата... Той се появява и довършва Белия и довършва Правителството... т.е. почти нищо не прави реално. Що за изява е това? Да си покаже колко сили има... и все пак си остава смешен, а шест-левълния му екипаж остават като МУХИ на фона на всички наоколо.... Т'ва е да цакаш дама с вале.... waste of ace...
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Мар 12, 2010 4:06 pm |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
ShaLaLa написа: Just sayin'... едит: сега? малко по нататък в мангата показаха как ЧБ преби офицер на Белами и как в сянката му се криеха неговия екипаж. Тогава реших, че горното е точно за това - скритите му подчинени. Колкото до двата плода, мисля че трябваше да го очакваме. Непрекъснато се говори, че това е невъзможно, непрекъснато се натъкваме на ИМБИ, които са такива най-вече заради плодовете си, ето че дойде ред и на "невъзможното" In Oda we trust ... so lets give him a chance
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Съб Мар 13, 2010 12:49 am |
|
Wind_Falcon |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 2:32 am Мнения: 8640 Местоположение: The Megastructure
|
Аз съм напълно съгласен със Саяне (за пръв път ) Ода от задника вече почна ги вади тия измишльотини. 2ри плод. Това по-глупаво неможеше да стане, нестига че цялата манга е затова колко е силен самия чеовек дори без плодове, а са му дадоха 2ри. Тва си е баш автогола. Цялата арка беше зле, прееба мангата.
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Съб Мар 13, 2010 12:59 am |
|
Pinko |
|
|
|
Въпреки негативните мнения които изказах по-нагоре, че ще чета ОП е ясно, или може да спра да чета мангата и да гледам анимето че да ми е интересно Но въпреки горното вярвам че Ода може да оправи и ще оправи нещата , жалкото е че трябваше да се стигне до тук. Очаквам много от следващата глава, най-вече да покаже как Ода ще развие Черния, дали ще има някакъв лимит - предполагам че ще , Лъфи губи от живота си с гиър 2 и 3 вероятно и това че Черния има 2 плода ще му повлияе по подобен начин.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Съб Мар 13, 2010 4:40 pm |
|
Recca |
|
|
|
Wind_Falcon написа: Ода от задника вече почна ги вади тия измишльотини. 2ри плод. Щот плод вграден в оръжие не е/беше, а? Все пак туй е фентъзи , райт? Повечето мръняне е за нищо! Не пресъздал добре битката, нз си к'во, 5стинки...ае у лео. :-0
_________________ Yin and Yan are one. "Лудите, лудите - те да са живи!" A true man knits his own destiny...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Нед Мар 14, 2010 9:20 am |
|
bloodsongg |
|
|
Регистриран на: Сря Окт 24, 2007 3:02 am Мнения: 1981 Местоположение: In the long episode
|
Интересно ми е, какво е изискването за ЧБ да придобие нов плод ? Мисля, че може да краде само един плод/умение от някой на всеки един път. (което е очевидно сигурно вече) щото дори и изискването да беше, че трябва юзърът да е мъртъв, той пак не се възползва от на Ейс плода. Или може би има нещо общо с типът. Как да е - важното е, че е имба вече абе чудно ми е, ТОЧНО Кизару каде е в момента ? иска ми се да видя малко light vs darkness и логически трябва да му е главния съперник на подиума
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Сря Мар 17, 2010 9:25 pm |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
дръпни го, става значително по-бързо, при мен поне една страница ми се отвори по-бавно отколкото ми отне да изтегля зипа За сега само ще кажа, че поведението на Кроки не е супер нелогично, ако си спомняте, когато се опитаха да го освободят, той отказа, битката с Луфи ми е оказала много по-голямо въздействие върху ума, отколкото и самия той предполага. Абе този Ода от най-най-омразен герой превърна Кроки в мой любимец
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|