Дата и час: Съб Фев 08, 2025 12:14 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 7 от 50 [ 748 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 50  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!!
МнениеПубликувано на: Чет Мар 11, 2010 1:22 pm 
Аватар

Якото ще да е ако вярно само Наруто умре в битката. Саске унищожи коноха убие мадара. Съживи клана си. Построи село засели го с нинджи използва колекцията на мадара от очи сменя им ги с помощта на Сакура и готово happy end.

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 11, 2010 1:30 pm 
Аватар

@ Lorgus

Не знам. Относно тоз момент, логиката на Саске е много по- мъдра и ми допада.
Аз ще оцелея ,а врага ще умре. Така се встъпва в битка, а не с нагласата: и двамата ще умрем.

Наруто ми се прави на пророк, сякаш Саске не е по-малко наясно с факта,че и двамата са силни, но пък вярва в способностите си и вярва в оцеляването си.
А Наруто продължава да си преследва химерата да са заедно със Саске- ето ти една детска мечта за която се е вкопчил и не ще да пусне,след кат втория му обясни, че отдавна го е заебал и му се чуди на упоритостта да гони нещо, дет вече го няма.

Според мен Наруто трябва да му каже, че след като това е избора на Саске, няма да има друг избор освен да го убие, колкото и да му е тежко, за да защити дома си и да приеме ,че Саске отдавна е отблъснал приятелството му и сега са врагове.

Насила можеш да вземеш, но никога да дадеш

Тва,че могат да умрат заедно е вероятност в битката, но също така е вероятно някой от тях да оцелее. Но Наруто НЕ ИСКА(???) да оцелява, ако Саске умре - което вече е педалския момент. Не е само Саске на тоя свят, той има толква приятели заради които да оцелее....виж Саске, може да ходи за гъби, щот него никой не го интересува. Крайно време е както надмогна мечтата за Хокагето, да осъзнае истината, че двамата със Саске НЕ са приятели много отдавна и в крайна сметка да оцелее именно заради всички други.

Според мен тва е идеята и мангата тлачи натам.

...накрая Наруто ще разбере, че истинското приятелство е двустранно...че приятелството му със Саске е било само във въображението му и че Саске е направил избора да не му е приятел много отдавна ...ще го убие и ще оцелее именно заради всички останали ,които го обичат и които той обича.

:wink:

@kidamey

пффф...и кат се събуди и краката ти отвити....може, ма в некоя друга манга :cyclon:

МнениеПубликувано на: Чет Мар 11, 2010 6:11 pm 
Аватар

Оффф незнам ама в този момент на последния ред на страница 13 направо очаквах Наруто да му отговори с ЗАЩОТО ТЕ ОБИЧАМ САСКЕ :rose: :blush:
Направо стават банални вече с тая манга от преди сума ти и време :)

ПС: И все пак продължавам да я чета :bash:

"We Are of Piece Always"
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 11, 2010 6:46 pm 
Аватар

Друг, по-благоприятен сценарий за имиджа на емото: стил Междузвездни войни:

Саске му просветва, спасява Наруто,(който Мадара примерно пече на шиш) в последния момент и умира вместо него.

Леле какъв величествен завършек ще е тва и всички ще ронят сълзи(най-много Наруто нали).
Саске ще изкупи мигом греховете си и моментално ще трансформира от :twisted: --> ангелче небесно :wink:

МнениеПубликувано на: Чет Мар 11, 2010 7:15 pm 
Аватар

уфф DiaDora какво значи "логиката по ми харесва" , Наруто не го бори с логика, той констатира факт - степем ли се, умираме и двамата. Това не е нито невъзможно, нито нереално в "реалния" свят и съвсем добре ми се връзва с мангата.
Колкото до въпроса на Сасуке, отново отговоря ми хареса - просто и ясно "приятели сме". Ако обърнете внимание на темата за приятелството в този, или които и да е форум, ще видите много такива приказки. Интересно дали сте го виждали наистина, дали сте видели какво значи да си верен до смърт на приятел, или да му довериш живота си. Честно казано аз не съм сигурен за подобен опит в моя живот, поне не съм се замислял. Знам за хора, от първа ръка, за подобни преживявания, така че това не е мит и легенда.
Докато Сасуке говори "аз искам аз искам" Наруто контрира - това ще стане така. Много е трудно да отречеш факта, че Наруто е способен да убие 99% от всички герои, които сме видели до сега и щом той казва, че ще умрат - те ще :P

Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 11, 2010 7:38 pm 
Аватар

дабъл нок-аут хич не е зле като край на мангата - и да кажем на последната страница дават - как и на Наруто главата е изваяна на скалата - въпреки, че не е бил официално признат за Хокаге...

Наруто е постигнал, кажи-речи - всичко за което е мечтал:Накара коноха да признае съществуването му,Стана герой,Спечели респект - и наистина вече е елит нинджа...

Саске от другата страна - се отказа от приятелите,разруши живота си в полза на отмъщение и освем омраза друго в него няма(освем че е гей)

Знаех си че чаптъра ще бъде "бла-бла" ама тоя път бла-бла-то ми хареса...

много се смях на репликата на Какаши "Madara and Zetsu...They are close to Sasuke...I don't know if I can take them all by myself..." ROFL - с тая реплика Какаши го изкараха ебахти тъпия бастун щом обмисля дали може да победи сам Мадара,Саске и Зетсу.....

иначе чап-а беше ок :)

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 11, 2010 8:11 pm 
Аватар

пуфф Logrus факт, е когато нещото ВЕЧЕ се е случило....преди тва е само логически презумпции, хипотези и теории. :D Така че не го бори с ''факти'', а с хипотеза(предположение)- ако се степем, двамата най-вероятно сме аут. Ама докат не са се степали, до последния момент не се знае ква ще е.

Пък и кое дава правото на Наруто насила да спасява некой, или да мре с него, ако тоз некой сам не иска?

Натрапено добро никой не ще...

Саске да не му е собственост нещо(ако го беше изтряскал разбирам :mrgreen: ,ама дори и тва не е) случая...To бива мания и обсебеност,ама то неговото... Аре да не дава тон и да остаи Емото да си разполага сам със собствения живот както намери за добре .

Да не се праи на майка орлица, дет не му е работата :x :mrgreen:

Той Саске си му го каза: Ти не си добре !(What the f** is wrong with you!)

МнениеПубликувано на: Чет Мар 11, 2010 9:10 pm 

Легенди през поколенията ще се носят за "любовната" история на Наруто и Саске... :/

Valk0v написа:
Мадара ще изкарва Риненган :?

Е това трябва да се види - едно очо риннеган и едно очо шаринган... =))
Отделно в тая сцена Мадара беше с чисто нова ръчица... Ако помня добре, дясната я изгуби преди няколко глави, нали? :hmm:

DiaDora написа:
Генин, чунин, джоунин - ест че има, йерархията си е йерархия: все едно от кадет и направо генерал(ни стаа)

Няма значение какъв му е ранга... И Гаара преди да стане казекаге беше само генин...

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 11, 2010 9:23 pm 
Аватар

Logrus пише най-хубавите мнения в тая тема :ave:
Logrus написа:
Ако обърнете внимание на темата за приятелството в този, или които и да е форум, ще видите много такива приказки. Интересно дали сте го виждали наистина, дали сте видели какво значи да си верен до смърт на приятел, или да му довериш живота си.

И после ми говорят, че били гейове :huff:. Наруто просто иска да му помогне. Вярно е, че има много повече приятели, но все пак за него е като дълг да помогне на Саске. Абе няма да се повтарям :lol:

МнениеПубликувано на: Чет Мар 11, 2010 9:36 pm 

krumisimo написа:
DiaDora написа:
Генин, чунин, джоунин - ест че има, йерархията си е йерархия: все едно от кадет и направо генерал(ни стаа)

Няма значение какъв му е ранга... И Гаара преди да стане казекаге беше само генин...

зле ми е паметта, но споменато ли е дали през тайм-скип-а Гаара не е минал през останалите рангове ?

МнениеПубликувано на: Чет Мар 11, 2010 9:39 pm 
Аватар

Tва приятелство на Наруто е криворазбрано.

По-скоро го раздава родител на Саске и му обяснява кое бяло и черно дет не му е работа.

Истинското приятелство (ако толкова държи на него и му е верен до гроб,неща дет Лоргуса натърти) да застане до него и да се бори за неговата кауза и да я подкрепи(независимо кво мисли за нея). Тва разбирам аз истинска приятелска подкрепа. А не тва ти инзася, онова не.
Ще обичаме 'добрия' Саске от преди 3 години, а на сегашния 'черния' видиш ли ще му обясняваме цветовете с юмруци, пък ако трябва дори и ще се гътнем той да различи палитрата:lol:

След кат ще се бие против него и против каузата му, всичко е една маска и прах в очите на читателите, да потупват Наруто по рамото и да викат, еййй добричкото то, как се жертва.

Тва си е чист егоизм по детски, кат махнеш покривалото на 'благородния куест за спасението на Саске'. Иска си човека любимата играчка до него, ама и ремоделирана по старому ако може. Иначе не се приема.

@Гаара - не се споменава кога Гаара става казекаге. Според мен не е веднага след чунинските изпити. Според мен си е минал по процедурния ред. Както Шикамару, Нежи и останалите.

МнениеПубликувано на: Чет Мар 11, 2010 9:41 pm 
Аватар

lcool написа:
зле ми е паметта, но споменато ли е дали през тайм-скип-а Гаара не е минал през останалите рангове ?

не е споменато - следователно Гаара отпада като пример и следователно, следователното - ФЕЙЛ :)

Ей - ако Мадара извади и ренеган + МШ - кой ще му ВЛЕЗЕ, се чудя...

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 11, 2010 9:50 pm 
Аватар

Мадара ще стане Черната брада в Наруто =))
Саске е бил човек с Шаринган, Наруто с Ринеган, т.е. и двамата ще го бият :lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 11, 2010 10:15 pm 

Аа, ето, че ми е убягнало... Като писах за Гаара и аз не бях сигурен в писанието си...

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 11, 2010 11:34 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Хах, тОбитодара имал тяло, that's new. Другото как и да е... не съм очаквал нещо по-добро от Наруто. What is WRONG with you.. беше добър върпос... ма то не е от сега...
Напрау като каза "Защото си ми приятел" и е така ме ЛЪХНА ветрец и уинампа ми се включи сам на "you are mah friend Aa~ah ano hi no yumee~"

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 7 от 50 [ 748 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 50  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]