Хм, наистина драмата е прекалено различна от анимето. Струва ми се леко слабо представянето на актьорите(особено в сцените, в които се удрят). От епизодите излезли до сега съм най-доволна от 7-ми и 8-ми ^^
Разбирах, че драмата не става още от втория епизод, но последният беше гаден ... актьорският състав беше изключително рандом; да бяха избрали подходящи за сметка на напълно различната история. Може би от целият този хаос ми хареса тематичната песен
//edit: И все пак Грег беше симпатичен ^^
сериалчето ги изгледах миналия месец ... единственото ,което не ми хареса беше епизода ,в който Каме-чан (Кьохей) си офъка косата ... направо шаш и паника ... гледах в екрана по този начин но всичко беше ок от време на време имаше някви циклежи , но са се постарали хората
Стига де, хора, сега ще ме карате да гледам и анимето, и да чета и мангата. Толкова ли са различни? Днес за първи път гледах игрален филм, който да има и аниме вариант и то беше точно този филм. Малко съм поизостанала, ма сега ще наваксвам
_________________ Малцина виждат как плаче нощем онзи, който денем преминава през живота смеейки се.
"Не съм се провалил. Просто открих 10 000 начина, по които не става." - Томас Едисън
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 10 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения