Дата и час: Съб Фев 08, 2025 9:19 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 5 от 50 [ 748 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 50  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!!
МнениеПубликувано на: Вто Мар 09, 2010 2:08 pm 
Аватар

Чапа беше очакван - разговори, разговори. Поне се надявах Наруто да каже какво е намислил, но сега ще трябва още да почакаме. Дано да не е нещо прекалено тъпо и мелодраматично.

Sparda Dante, виждам, че се опитваш да бъдеш забавен, но ще те помоля да спреш да пишеш безмислени мнения през 3-4 поста.

Yu-Gi-Oh
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 09, 2010 3:18 pm 
Аватар

a аз ще те помоля(и то най-учитиво), ако не си доволен от постовете ми да се обърнеш към някой мод и да съобщиш за недоволството си, след което, ако той(мод-а) прецени - да ми направи забележка....

от опит знам, че не се "опитвам" а съм забавен и ако не схващаш(най-често сърказма ми) - то тогава бих казал, че чувството ти за хумор е на път да бъде ампутирано.

Писал съм доста подробни,обемни и разточителни постове за мангата "Наруто" ама реснаха темата д'ге... Изразявал съм становището си за всеки един от героите, както и за развитието на самата история - което(развитието) яко "назадва"

Тоя Саске го превърнаха в няква мега имба "Ще ви избия всичките мама ви мръсна" в следствие на което ми иде да нашамаря първия срещнат човек(ей така от чист яд) - и понеже все по-вече и по-вече се разочаровам от мангата и от простотията всичко да се върти около шаринганите, го обръщам на съркастичен майтап, примесен с хейт :)

надявам се идните чаптъри да не са като настоящите, за да не ми дават повод да се "правя" на интересен и съответно - да те дразня(или нещо от сорта)

За всичко е виновен КИШИ!!! А аз съм си един заклет "НАРУТАРД" и "САСКЕ-ХЕЙТЪР"

blame the game, not the player mate...

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 09, 2010 5:01 pm 
Аватар

Sparda Dante,кое му е забавното на безкрайното изброяване на обиди към персонаж :roll: не е само един дето не ти разбира хумора.Изумявате ме колко сте зле,като ви дразни мангата,защо по дяволите я четете?Или просто обичаш да псуваш някой.Поне 5,6 твой мнения има в който само псуваш саске.Саске и мен ме дразни супер много как му се натискат разни(не че са нещо особено ама все пак....)а той се дърпа,но в всяко друго отношение ме радва и според реагира напълно естествено спрямо ситуацията.Я си представи че брат ти избие майка ти,баща ти,леля ти и т.н. няма ли да искаш да го накълцаш на парчета и няма ли това да се превърне в смисъла на живота ти.И после да разбереш че си бил лъган за всички,че всичко е било една измама......естествено ще се озлобиш към тези дето са го накарали да го направи.А ясно е че мангата се бави и развитието не е нещо особено,но мен си ме радва,а на който не му харесва,да спре да я чете...
Sparda Dante написа:
a аз ще те помоля(и то най-учитиво), ако не си доволен от постовете ми да се обърнеш към някой мод и да съобщиш за недоволството си, след което, ако той(мод-а) прецени - да ми направи забележка....

писах на модератор,ще видим какво ще каже :wink:

МнениеПубликувано на: Вто Мар 09, 2010 5:55 pm 
Аватар

браво на теб момчето ми - получаваш златен медал и орден за храброст 1-ва степен...

Мангата я чета, щото в началото беше нещо друго,смислено и изпипано - сега е само хейта на Саске - за това го мразя, защото умаловажиха половината герои, покрай куеста му за отмащение...

единственото, което ме крепи и ме кара да продължавам да я чета е това, че съм фен и се надявам в края на краищата да се избегне баналността и глупостта, като завършек.

мхм ок зле съм - need a doctor

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 09, 2010 6:26 pm 
Аватар

Не си само ти така, мен не по-малко ме е яд, че така ги издигна тея скапани очи и направи покрай тях на нищо няколко хубави герои :?

Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 09, 2010 8:33 pm 
Аватар

По темата тази седмица ще видим още малко расенган-чидори няколко flashbacka с итачи саске и бла. Малко мелодрама приказки 2-3 шамара няколко близки кадъра на наруто, саске и какаши и 1 на карин да покаже,че е още там и така до другата седмица :hat:

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 10, 2010 12:33 am 
Аватар

Абе хора аз малко са отклонявам от ваща тема,но..... Смятате ли,че Кушина ще вземе няква роля в анимето (ест. по-нататък,понеже ся е станало напечено с боя м/у Наруто и Саске,въпреки че не знам какво му мисли Наруто ми направо не му нацепи кофата на туй депресирано и маниполирано от чичко Мадара детенце,но туй друг път :D ).... та въпроса ми е дали ако стане много скучно Масаши ще вкара в действие майката на Наруто.Същия въпрос имам и за Орочимару.

LOOK AT MY HORSE,MY HORSE IS AMAZING!
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 10, 2010 12:49 am 
Аватар

Едва ли ще отдели от скъпоценото си внимение на учихите. Тои почти не показва главния герои пък камо ли да изкара от някъде маика му. А от оро просто се отърва да не го затормозява за момента :lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 10, 2010 1:04 am 
Аватар

дали Оро наистина е хвърлил топака??? Кефеше ме като персонаж със неговия обсешън и игра на Mad Scientist :)

Предполагам, че майката на Наруто - може да се загатне в мангата, но по-късно + че ще е някво - колкото да осигори още странички и парички на автора....

Абе тоя Мадара и той избесне да го е'а....

С риск да се повтора и да стана банален(което не ми е проблем) - искрено се надявам, наща баница Наруто да покаже на гея кой ОУНВА в момента - сиреч - искам Наруто да сцепи Саске от бой( и после и Сакура да го пребие и да се самоубие)(След Сакура и Какаши да го пребие, а след него и Карин и после цяла КОНОХА и там Гаара и Райкагето и т.н) :lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 10, 2010 11:37 am 
Аватар

Ами иска ти се. Ако това стане, всичко до сега е било безсмислено, защото през цялото време само Саске търсят. А и той има мнооого фенове и фенки, които може да спрат да четат мангата. Затова Саске няма да пукне колкото и да ти се иска. Според мен Оро още не се е гътнал съвсем. Може пък после да се окаже, че и той е жив, и Итачи... Но кой знае, остава само да чакаме -_-

МнениеПубликувано на: Сря Мар 10, 2010 2:15 pm 
Аватар

Не знам какво толкова се оплакваш, при все, че Саске е главен герои още от първите чаптъри... също така реалната манга е това в момента. първата част е подготовка за събитията в момента (поне според мен). Не знам какво точно сте очаквали, но според мен мангата си върви доста добре, като изключим, че действието е доста забавено. И (за втори път днес ще питам) какво лошо има човек да печели пари от работата си?
Относно Саске също се чудя какъв е тоя хейт. Да, и аз го недолюбвам, но чак да ходя да разправям по форумите с големи букви колко е зле и после да твърдя, че това е чувство за хумор... интересна логика

Monkey D. Luffy

Изображение[/center]
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 10, 2010 6:33 pm 
Аватар

научи се да четеш, кат ша сереш някой - казах "сърказъм+хейт"

Е заради такива герои ка Саске(сега) едно произведение на изкуството(каквото беше в началото) - отива по дяволите...

Нямах нищо против Саске в началото - винаги е имало такива персонажи и прочие - без тях просто няма интрига - ама в последствие да ми завъртят вижана така, че да става въпрос само за Саске,ебаните му очи и отмъщението му, когато има толкова много добре измислени персонажи(Неджи,Шикамару,Хината,Рок лий,Гай Сенсей,Киба и т.н) - за мен е дразнещо...

и затова ш'си хейтя колкото искам и то точно тук, щото това е въпросната тема в която се коментира мангата "Наруто", по-добре от колкото да тръгна да разправям на баща ми(например) - не се изсилвай

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 11, 2010 1:23 am 
Аватар

Normal.

МнениеПубликувано на: Чет Мар 11, 2010 1:27 am 
Аватар

И ква я свърши Наруто-кат' кучето на нивата.Дано в следващия чап,Кишимото да раздвижи малко нещата.

Цитат:
Evility написа:
Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН... :lol:
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 11, 2010 1:30 am 

Naruto: "We're going to die together"
Me: Lolwut?! :lol:

Най- много ми хареса в тази глава моментът, в който Саске пита Наруто най- добрият възможен въпрос "What the fuck is wrong with you" :lol:

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 5 от 50 [ 748 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 50  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]