|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 8:58 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Вто Мар 09, 2010 3:18 pm |
|
Sparda Dante |
|
|
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 7:48 pm Мнения: 3036 Местоположение: Wherever the party starts...
|
a аз ще те помоля(и то най-учитиво), ако не си доволен от постовете ми да се обърнеш към някой мод и да съобщиш за недоволството си, след което, ако той(мод-а) прецени - да ми направи забележка.... от опит знам, че не се "опитвам" а съм забавен и ако не схващаш(най-често сърказма ми) - то тогава бих казал, че чувството ти за хумор е на път да бъде ампутирано. Писал съм доста подробни,обемни и разточителни постове за мангата "Наруто" ама реснаха темата д'ге... Изразявал съм становището си за всеки един от героите, както и за развитието на самата история - което(развитието) яко "назадва" Тоя Саске го превърнаха в няква мега имба "Ще ви избия всичките мама ви мръсна" в следствие на което ми иде да нашамаря първия срещнат човек(ей така от чист яд) - и понеже все по-вече и по-вече се разочаровам от мангата и от простотията всичко да се върти около шаринганите, го обръщам на съркастичен майтап, примесен с хейт надявам се идните чаптъри да не са като настоящите, за да не ми дават повод да се "правя" на интересен и съответно - да те дразня(или нещо от сорта) За всичко е виновен КИШИ!!! А аз съм си един заклет "НАРУТАРД" и "САСКЕ-ХЕЙТЪР" blame the game, not the player mate...
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Вто Мар 09, 2010 5:01 pm |
|
`FireStarter` |
|
|
|
Sparda Dante,кое му е забавното на безкрайното изброяване на обиди към персонаж не е само един дето не ти разбира хумора.Изумявате ме колко сте зле,като ви дразни мангата,защо по дяволите я четете?Или просто обичаш да псуваш някой.Поне 5,6 твой мнения има в който само псуваш саске.Саске и мен ме дразни супер много как му се натискат разни(не че са нещо особено ама все пак....)а той се дърпа,но в всяко друго отношение ме радва и според реагира напълно естествено спрямо ситуацията.Я си представи че брат ти избие майка ти,баща ти,леля ти и т.н. няма ли да искаш да го накълцаш на парчета и няма ли това да се превърне в смисъла на живота ти.И после да разбереш че си бил лъган за всички,че всичко е било една измама......естествено ще се озлобиш към тези дето са го накарали да го направи.А ясно е че мангата се бави и развитието не е нещо особено,но мен си ме радва,а на който не му харесва,да спре да я чете... Sparda Dante написа: a аз ще те помоля(и то най-учитиво), ако не си доволен от постовете ми да се обърнеш към някой мод и да съобщиш за недоволството си, след което, ако той(мод-а) прецени - да ми направи забележка....
писах на модератор,ще видим какво ще каже
_________________ http://myanimelist.net/animelist/firestartera
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Вто Мар 09, 2010 5:55 pm |
|
Sparda Dante |
|
|
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 7:48 pm Мнения: 3036 Местоположение: Wherever the party starts...
|
браво на теб момчето ми - получаваш златен медал и орден за храброст 1-ва степен...
Мангата я чета, щото в началото беше нещо друго,смислено и изпипано - сега е само хейта на Саске - за това го мразя, защото умаловажиха половината герои, покрай куеста му за отмащение...
единственото, което ме крепи и ме кара да продължавам да я чета е това, че съм фен и се надявам в края на краищата да се избегне баналността и глупостта, като завършек.
мхм ок зле съм - need a doctor
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Сря Мар 10, 2010 1:04 am |
|
Sparda Dante |
|
|
|
дали Оро наистина е хвърлил топака??? Кефеше ме като персонаж със неговия обсешън и игра на Mad Scientist Предполагам, че майката на Наруто - може да се загатне в мангата, но по-късно + че ще е някво - колкото да осигори още странички и парички на автора.... Абе тоя Мадара и той избесне да го е'а.... С риск да се повтора и да стана банален(което не ми е проблем) - искрено се надявам, наща баница Наруто да покаже на гея кой ОУНВА в момента - сиреч - искам Наруто да сцепи Саске от бой( и после и Сакура да го пребие и да се самоубие)(След Сакура и Какаши да го пребие, а след него и Карин и после цяла КОНОХА и там Гаара и Райкагето и т.н)
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Сря Мар 10, 2010 2:15 pm |
|
soregashi |
|
|
Регистриран на: Вто Мар 04, 2008 10:29 am Мнения: 666 Местоположение: Stuck (Between)
|
Не знам какво толкова се оплакваш, при все, че Саске е главен герои още от първите чаптъри... също така реалната манга е това в момента. първата част е подготовка за събитията в момента (поне според мен). Не знам какво точно сте очаквали, но според мен мангата си върви доста добре, като изключим, че действието е доста забавено. И (за втори път днес ще питам) какво лошо има човек да печели пари от работата си? Относно Саске също се чудя какъв е тоя хейт. Да, и аз го недолюбвам, но чак да ходя да разправям по форумите с големи букви колко е зле и после да твърдя, че това е чувство за хумор... интересна логика
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Сря Мар 10, 2010 6:33 pm |
|
Sparda Dante |
|
|
|
научи се да четеш, кат ша сереш някой - казах "сърказъм+хейт"
Е заради такива герои ка Саске(сега) едно произведение на изкуството(каквото беше в началото) - отива по дяволите...
Нямах нищо против Саске в началото - винаги е имало такива персонажи и прочие - без тях просто няма интрига - ама в последствие да ми завъртят вижана така, че да става въпрос само за Саске,ебаните му очи и отмъщението му, когато има толкова много добре измислени персонажи(Неджи,Шикамару,Хината,Рок лий,Гай Сенсей,Киба и т.н) - за мен е дразнещо...
и затова ш'си хейтя колкото искам и то точно тук, щото това е въпросната тема в която се коментира мангата "Наруто", по-добре от колкото да тръгна да разправям на баща ми(например) - не се изсилвай
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Мар 11, 2010 1:27 am |
|
Rampage |
|
|
|
И ква я свърши Наруто-кат' кучето на нивата.Дано в следващия чап,Кишимото да раздвижи малко нещата.
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Мар 11, 2010 1:30 am |
ShApEsHiFt3r |
|
|
|
Naruto: "We're going to die together" Me: Lolwut?! Най- много ми хареса в тази глава моментът, в който Саске пита Наруто най- добрият възможен въпрос "What the fuck is wrong with you"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|