Дата и час: Чет Фев 06, 2025 10:58 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 11 от 35 [ 516 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 35  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Durarara!! (зима 2010)
МнениеПубликувано на: Нед Фев 21, 2010 2:54 am 
Аватар

Между другото, в уикипедията пише кой кой е в чата. Случайно попаднах на това, докато си рових.
А иначе новият епизод ще го гледам малко по-късно и ще споделя мнение за него, след като някой пише след мен, за да не става двоен постинг. :)

МнениеПубликувано на: Нед Фев 21, 2010 4:38 am 
Аватар

Wind_Falcon написа:
Е как ще троля после в темата коа не съм ги гледал еповете?

хммм, това как да кажа не спира половината население на /а/ :lol:

altostratos написа:
От целия епизод едно нещо много ме заинтригува.Колко пъти си е чупил костите? :lol:

мнооого. мен по-скоро ме заинтересува как са престанали да се чупят... не трябва ли като са се чупили толкова пъти да продължат да се чупят?

Thaumaturgist написа:
Между другото, в уикипедията пише кой кой е в чата. Случайно попаднах на това, докато си рових.
А иначе новият епизод ще го гледам малко по-късно и ще споделя мнение за него, след като някой пише след мен, за да не става двоен постинг. :)

here ya go :)

МнениеПубликувано на: Нед Фев 21, 2010 5:26 am 
Аватар

Санкю :hat:

Какво да чупи повече, костите му сигурно са станали на подвижна маса от прах :lol: :lol:
Този епизод беше лекичко слабичък откъм действие (но откъм история беше много добър), ама Селти изглеждаше толкова сладка като почна да ръчка Шинра в слънчевия му сплит и да го души, след майтапа му, както и когато се опитваше да успокои Шизуо в апартамента :rose:
И говорейки за Селти - следващия епизод май отново ще е за нея :wow:

МнениеПубликувано на: Нед Фев 21, 2010 11:46 am 

Знаех си, че тези взаимоотношения на Шизуо и Изая са тръгнали от гимназията...

erejnion написа:
Изая нещо почва да ми е по-противен отколкото ми бе в началото...

You got that right!
И без да съм в обувките на Шизуо, ми се приисква да хвана един пътен знак и да му го забия между очите... :lol:

Thaumaturgist написа:
Какво да чупи повече, костите му сигурно са станали на подвижна маса от прах :lol: :lol:

Може освен свръхчовешка сила да има и супер-бърза регенерация на костите... :lol:

Едит: MeTaL_HeArT, остави се... И аз взех, че толкова хубаво се наспойлих от най-различни места... :lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 27, 2010 8:42 pm 

Ето къде била главата...
Може би главата в стъкленицата е оригиналната на тялото, на чийто рамене стои сега Сертината тиква... :lol:

Евентуалната Серти с глава:
Изображение Изображение

Някои вече фенове започнаха да пресъздават и едноименна страница:
http://lol.sorams.com/
http://zerone.webege.com/Dollars/Dollars.htm :lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 01, 2010 5:20 am 
Аватар

Серти? :o
Не е ли Селти? :o Уж така си пише в субтитрите, а и го произнасят Селти

Както и да е - МНОГО груб епизод, който както винаги омеси няколко паралелни нишки на историята - учениците, Шинра и Селти (и нейните кулинарни възможности :wow: ), абе въобще - супер епизодче :mrgreen:
А руснака колко откровено каза "не" в парка на нашия човек :lol: И видовете сушита радват =))
Нямам търпение за следващият епизод, явно още повече ще се задълбаят нещата с организацията и нашата фея-мотористка :wow: :wow:

МнениеПубликувано на: Пон Мар 01, 2010 10:58 am 
Аватар

Цитат:
Не е ли Селти? :o Уж така си пише в субтитрите, а и го произнасят Селти

Ми при японците не може да се знае - те си заменят L с R и обратно, когато им скимне (е, сигурно има правило, на не го знам). Човек трябва да знае истинското име (а не знам дали има такова ирландско име - Селти).

Дори тогава не е сигурно какво са целяли, примерно Аркрайт или Арклайт (като съкращение от Arc Of Light)

Примерно имаше голяма полемика за главната героиня в Black Lagoon - Леви ли се казва или Реви...по едно време я произнесоха Ребека и стана ясно, че е Реви (макар че аз имах съмнения за Ребека Леви :lol: ...ама тя била китайка...)... :lol: :lol: :lol:

I think you should shoot him instead

BANG!
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 01, 2010 7:21 pm 
Аватар

velush написа:
Ми при японците не може да се знае - те си заменят L с R и обратно, когато им скимне

Не си го заменят когато им скимне. В японския няма звук "л", затова им е трудно да го произнасят и вместо това ползват "ra", "ri", "ru", "re", "ro".

Колкото до анимето става за гледане, 7ми еп ми беше най-интересния досега и мислех, че с него почва интересното, но нещо много бавно ми върви...

МнениеПубликувано на: Съб Мар 06, 2010 2:10 am 
Аватар

as for that, нямат и звук "р", а е някъде по средата.

иначе, за епизода, тази голяма сестра дразни. жестоко дразни. Изая даже по-малко. малкия и брат е просто тъп. Иначе... безименното момиче защо толкова се дърпаше? все едно. май просто е хронично паникьосваща се. Саунтракът рулираше :rocknroll: и Шизуо рулираше още повече =)) не, просто тази него битка беше върхът. Следващият епизод обещава да е супер интересен. Рюгамине най-сетне се напъха в глупостите. Интересно Анри в каква връзка с всичко това ще я напъхат.

МнениеПубликувано на: Съб Мар 06, 2010 3:41 am 
Аватар

Егати епизода :shock:
Селти най-накрая видя момичето с главата й, което всъщоност се оказа, че е убита от Сейджи, или както беше името на това братче.
Следващият епизод е МНОГО обещаващ, още повече, че ще вкарат и първият ни герой в дълбоките води :lol:

МнениеПубликувано на: Нед Мар 07, 2010 6:45 pm 

Така ми се стори или Скар-гърл (нз как да я наричам) си разменаше SMS-и с Изая? :hmm:
И не мислех, че ще я чуем да говори...

Хареса ми как Изая тийзваше сестрата на Сейджи, който пък се опита да победи Шизуо с химикалки (boy, that was a lame performance)... :lol:

Последна промяна krumisimo на Нед Мар 07, 2010 7:12 pm, променена общо 2 пъти

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 07, 2010 6:49 pm 
Аватар

Да, май си размениха по някой смс с Изая.
Е това е за компенсация, защото нямаше никой в чата, с който да си говори :)
Иначе Изая го видяхме и в друга светлина - като информатор. Кой да предположи, че някой толкова атлетичен индивид, овладял до съвършенство джобния нож, също толкова добре си борави с компютър, лаптоп и мобилен едновременно :)

МнениеПубликувано на: Нед Мар 07, 2010 7:05 pm 

Да, колкото и да ми е в трън в очите (не чак като на Шизуо), трябва да му се признае, че е няк'ъв гений...
Дори и без да гледаме уменията с нож и боравенето с техника, само по дъската, която си беше наредил (шах+шоуги+чекърс) може да си правим изводите... :lol:

Отделно Селти (вече с "л" :lol: ) се чудя какво ще прави ако евентуално се добере до Скар-гърл... Ще й резне ли главата и ако да - дали след това ще иска да си я сложи на раменете или ще си я носи под мишница... :hmm:

Хубавото е, че нещата вече почнаха да се заплитат...

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 07, 2010 7:18 pm 
Аватар

omg... I got spoiled by reading wikipedia

в ретроспект... помните ли въпроса от първия епизод "Кой е Дотачин?". на мен ми направи впечатление този въпрос и този чат ме е притеснявал от там нанатък винаги. Правете си сами изводи.

мдам, възхищавам им се просто... от една реплика какви изводи можеш да си вадиш...

И да, момичето си разменяше смси с Изая, и Изая бе логнат в онзи чат. Да, през цялото време Изая си е чатил с Микадо. Ха... ама просто как чакам следващия епизод в момента...

МнениеПубликувано на: Пон Мар 08, 2010 1:31 am 
Аватар

Аз съм доста назад с епизодите та няма да ги коментирам за момента.
Но трябва да се отбележи, че плакатите на "филмите" (анимета) в 7-ми епизод много ме зарадваха.Така де беше приятно да видиш познати заглавия рекламирани по този начин.
Не, че и в други анимето го няма, но тук просто ми хареса изненадващо много :lol: (може би защото рекламираните анимета ми допадат :P )

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 11 от 35 [ 516 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 35  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]