|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 10:42 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Мар 05, 2010 12:53 am |
Hajutze |
|
|
|
Аз не го видях много хубаво (... явно ...), но сигурно му казват така просто заради .. размера =/
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Мар 05, 2010 1:05 am |
Hajutze |
|
|
|
realist написа: Не мисля, че е само заради размера.Може и той да е някакъв киборг. бая метал ше е отишъл по него =/
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Мар 05, 2010 1:15 am |
|
Moon |
Културовед |
Регистриран на: Чет Яну 12, 2006 2:33 pm Мнения: 5194 Местоположение: Nemuri no Mori
|
ББ е велик. Още като започнах да чета се замислих, че не мога да си го представя как ще падне на земята. Явно не се случва. Мега велик. И си замина точно като Gol D. Roger. Велико. Поне едно нещо да пооправи тая арка. ЧБ е слаб. Прекалено слаб. Не разбирам защо другите биха го следвали. А и щом ББ казва, че нещо не му е на ред, значи може и да няма the will of D. Поне така го разбирам ;? Roger се появи за малко. За малко да успеят да разкрият за кво става въпрос с тия D-та. Жалко, че ББ умря, няма кой да си спомня за дадения момент. Най-накрая стана ясно кой е отговорника за отварянето на вратата. ЧБ има хипнотизатор. Интересно ми е тоя хипнотизатор дали има и плод? И как Белия се е възползвал от факта, че има хипнотизиран тип? В смисъл от къде е знаел, че портите ще се отворят? Отишъл е, с надеждата 'някой' да ги отвори? Yeah... Имаше някъв мега грозен тип, чието име беше Moon Hunter нещо-си... oh, fck it.
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Мар 05, 2010 1:28 am |
|
loader |
|
|
Регистриран на: Съб Ное 17, 2007 1:35 am Мнения: 3675 Местоположение: Oro Jackson
|
realist написа: Няма значение какво се води за него.Тя самата вода блокира ефекта на плода и способността за плуване. Ти ако не можеш да плуваш ще можеш поне да ходиш по дъното Това имах в предвид, но не знам дали е достатъчно голям. Би трябвало да не е, все пак трябваше да е по-голям от Импела, за да е така. А то няма къде да го държат в такъв случай Те си му викат Colossal Battleship, значи сигурно играя ролята на кораб и не може да има плод...
_________________ You heard it too didn't you?... | MyAnimeList The voice of the wind.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Мар 05, 2010 1:34 am |
|
realist |
|
|
|
Moon написа: Имаше някъв мега грозен тип, чието име беше Moon Hunter нещо-си... oh, fck it. Всъщност е жена.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|